Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
chlap, ktory si necha robit fajku a nechce sex, chce iba fajku..a zavriet si dvere pred velkym finale, ked baba zaplati hotel a on ju zablokuje..od zaciatku ten sex nechcel..čitala som taky pripad, ze bol duchovne založeny, sex až po svadbe za 5 rokov ale fajku 3x do tyzdna, on jej nič neoplacal a ona suhlasila
..a už vobec nechapem tie komentare, ze nechat si to vysvetliť...ked si ta niekto zablokuje, to je jasne gesto, že ten človek ta ma plne zuby a nechce ta vidieť, a tu sa niektore ho idu doprosovat..mna ked ktokolvek zablokuje ja to beriem ako uražku a viac s takym človekom neprehovorim, niekto este klopat na dvere a prosikať...no keby som nevedela, ze mu robiš oral, myslela by som, že ma problem s erektylnou dysfunkciou, to mi jedine dava zmysel, prečo sa zlakol a zduchol..ine nič..
@karolinakr toto asi velmi s touto temou nesuvi, uz sa autorka vyjadrila, ze vo velkosti to nie je...a ani v tom inom co sa tam pise...
@elenita
Tak sa vyhovoril, ze ide za kamarátom na 2-3h, ale večierku vždy určite stihol 😀.
mila autorka, muz ma platit a to vzdy.
Lebo sme zeny. Zeny su slabsie, zeny trpia kazdy mesiac v bolestiach a nepohodli, ked maju kramy, zeny trpia v tehotenstve, zeny si odtrpia porod, neraz ponizovane a tyrane personalom, zena je pod tlakom aby vyzerala dobre, bola stihla, sexy a neviemco este... Zeny tahaju v starnuti za kratsi koniec, zeny maju menopauzu, zeny su v starobe same, lebo muz si umrie skor....
Proste zena je zena a bude vzdy na tom horsie ako muz, cinuz spolocensky, ekonomicky, socialne atd.... tak kurna, preco mam mat vycitky ked mi ma chlap zaplatit sprostu vecerru alebo kavu? To kde sme uz. A to co ma byt ze si navrhla ten hotel, samu ani necudujem ze ta ghostol, ved si sa uplne ponizila spravila si zo seba matrac a este mu aj hotel ides platit???? Keby som chlap, nielenze si ta bloknem ale ani nenapisem to slovo prepac. Je to ubohe. Nabuduce ziadne pozyvanie chlapa to si zapamataj, je to ubohe a samu seba znizujes v jeho ociach, chlap je chlap, a ked na to nema prachy, ok nema tak naco si sa mu pchala do postele resp chcela platit ten hotel? Bola to len a len tvoja chyba a on este aj tak miluje svoju zenu preto ti nedal tych 7 mesiacov, aj muzi maju city preboha. A ano nevhal si ho vyfajat, proste sex je asi orenho milostny akt a fajka je vzdy jen fajka, zavre oci a.... predstavuje si ju. Co na to tu vsetci akoze nechapete?
@barborachors Tak toto je komentar za 100bodov 🤣
Chlap je vadny od hlavy po paty,ale autorka za to moze 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 konec love story...🙃
@barborachors
Tomu sa vravi,ze virtualny preplesk.
A ucel to splnilo; lebo ked si autorka toto precitala,tak ùz fakt ze nema chut sa nim zaoberat
@karolina196
Ona to napisala tak od podlahy,ale daco n'a tom bude.
@trdelnik234 nezdieľam rovnaký nazor ako @barborachors ale názor jej neberiem 🙂
@sheila121 👏👏👏
Ja na takú šťastie nemám... 😭
Po tom, čo si ťa ešte on všade zablokoval by som fakt netúžila po žiadnom vysvetlení ani ničom podobnom, blokla by som potom pre zmenu ja jeho. Tam je kopu veci chorých a radšej to uťať hneď z kratšej cesty.
A už tu máš aj nápadníka, tak načo strácať čas na podivína.
@sheila121 na jednej strane čisty blud v ramci emancipacie, na druhej strane rovnost v sexe neexistuje ..ked žena nema chut na sex, ma muža uspokojovat ustne, ked muž nechce sex, žene je odporučene, aby si to rukou robila sama. viď kazda druha diskusia..Čo je žena nejaka sluźka na olizovanie guli? A takych je tu tucet-takže aj žena može mat vyhodu zo vztahu s muźom, a kto si to odopiera, je blbý podĺa mňa..
@barborachors ty si necitala vsetky prispevky, ze?
Autorka - fakt to bola velka chyba, ze si nenapisala hned do prveho prispevku, ako sa chrapun zachoval, ked ste si SPOLOCNE dohodli vikend. Usetrila by si sa od citania takychto vylevov.. 😉
@karolinakr
“ Čo je žena nejaka sluźka na olizovanie guli?”
Plačééém 😂😂😂😂🤣🤣 👌
Asi tak. Nieco o tom svedci. Radsej hladaj inde.
Autorka este by mi dávalo logiku, ze v zahranici mal nejaku partnerku s ktorou tam zil. To by dávalo zmysel, ze ani pred rodicmi ste nemohli pri sebe sediet blizko. Ze rátal peniaze, hoci zil u rodicov. Aj ten oral a aj to, ze nechcel hotel. Ze sex nie, oral ano. Akoby si ty bola ta druha, s tou prvou mal aj sex. Takze s tebou nechcel, bral by to uz ako vrchol nevery. Tazko je polemizovať ale pre chlapsku logiku by to dávalo zmysel. Nevedel sa rozhodnut, tym nemyslim, z by ta nemal rad, len nevedel co ma robit. Preto ta aj blokol, bolo to pre neho lahsie ako sa priznať.
@katkami123 Prosím tú iróniu o nápadníkovi si si mohla odpustiť, viem, že je to dosť komické, ale je to realita. Mne odľahlo, že som to zo seba dala von, lebo ma to ťažilo a život ide ďalej.
@beronsche to je v poriadku, nemyslela som, že musím až do takých detailov ísť, ale nech...veď ja sa za svoje konanie nehanbím...ako som spomínala, každý ma v živote takú chvíľu, že veľmi nerozmýšľa a spraví aj vecí, ktoré by za iných okolnosti nikdy nespravil...
@betulinka1 všetko je možné...
@martinq54 východ, už som to spomínala
@martinq54 a si fešák?
vidis, uz tu su chlapi z toho nadrzani, len si napisala, ze mas rada sex, uz sa chcu zoznamovat 😂 a ten tvoj 7 mesiacov nic, no kaslala by som na to,je to nevyzrety chlap, nech uz mal dovod akykolvek

Aj on ti robil oral ? Ci len ty jemu ? To tiež veľa napovie...