Nový muž zo zoznamky
Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím
@karolinakr
Noo nemyslím, ja som s ním bola rok a po pravde sex s ním bol super 😂 a má 2 deti, ...čiže impotent určite nie...teda síce zmeniť sa to mohlo, kto vie 😁
Bavime sa 2 tyzdne neskor stale o tom istom, co ju nechal zbalenu pred dverami so zaplatenym hotelom?
@akiana Nie, nebavíme sa o ňom...či áno? 😂 lebo ja určite nie...
Super.
Tesim sa
Dobre, lebo na toho klauna si sa dufam uplne vykaslala.
táto diskusia mi spestrila pracovný deň 😀
@autorka tento exemplár síce dopadol ako dopadol, ale ty si prosím ťa snom každého (normálneho) chlapa a nehovorím to pre možnosť každodenného sexu 😀 , ale že si strašbe v pohode žena: priama, férová, bez hysákov, nad vecou a super humorom. V reálnom živote by sme isto boli dobré kamošky 😉 Ja ti veľmi držím palce, aby si raz natrafila niekoho, kto si ťa zaslúži, hoci aj tohto staronového priateľa 😉 A keď sa ti bude chcieť, tak nás kľudne informuj o priebehu...vieš, ženské zvedavé 😀
@akiana Áno áno 😁
@franica Ďakujem pekne 😊 potešila si ma. Už len nájsť normalného muža a život bude krajší 🙂
tak ako sorry ale sex neni problem najst, na každom rohu stoja 12, stači si vybrat...ale byt zamilovany a dostat zamilovaneho spàť, to je umenie...
tuto je jeden zaujemca @brembo
srandujem
@karolinakr a odkial vieš,že som normálny😀?
@brembo 👌😅
@brembo si zabil

@trdelnik234 Jasné chápem 🙂 napíšem ti súkromnú správu večer 🙂