Nový partner - čas na prvý sex
Zienky moje,
Kedy je podla Vas najvhodnejsi cas na prvy sex s novym partnerom ? Viem ze neda sa to takto povedat ,,,,
Pred rokom som mala tazky rozchod . Tieto 2 mesiace som sa zacala stretavat s novym partnerom. Ja mam 25 on 35. Nechcem posobit moc lacno, ze hned sup do postele.
Poprosim len normalne komenty . Dakujem
@mell27 prepáč nechcem ani rýpať ani kritizovať, len sa chcem opýtať len z čistej zvedavosti, že čo vás vedie oboch k takému rozhodnutiu a či sa nebojíte, že po svadbe zistíte, že nie ste vzájomne “kompatibilní” v tomto smere, pretože si myslím, že je to jedna z tých podstatnejšich vecí vo vzťahu a po svadbe už može byť neskoro …
@bobulka109 V pohodičke, nie som urážlivý typ 😊 .... nebojím sa toho 😊 rozhodli sme sa tak preto, lebo vieme, že aktívny sexuálny život by nám mohol zabrániť lepšie si všímať vlastnosti a povahu toho druhého (to nadšenie zo sexu zatieniť zdravý úsudok 😊). To, že spolu nežijeme ešte neznamená, že téma sexu je pre nás tabu, z úprimného rozhovoru sa podľa mňa dá vycítiť či sme na rovnakej vlne (veľa sme sa už o tom rozprávali) a myslím, že ak si vo všetkých ostatných sférach rozumieme, úprimne sa milujeme a sme ochotní urobiť všetko preto,aby sme boli šťastní, tak nebudeme mať ani v sexe po svadbe problém 😊
@mell27 neviem ako dlho ste spolu, ale samozrejme vztah sa casom vyvija. Ine je to prvy rok, ine po 5 a ine po 20 rokoch vztahu. Ono je to vsetko samozrejme na zaciatku perfektne, rozhovory apod… ale podla mna aj tato stranka veci je podstatna, urcite velmi vplyva aj na kvalitu vztahu a ja v tom velmi nevidim zmysel, pretoze po rokoch sa mozu vyvinut veci inac a moze byt problem- ale to nevravim, ze vo vasom pripade, len vseobecne, moze sa to vyskytnut aj vo vztahu , kde s tym neotáľali. Bolo by zaujimave porovnat take a take vztahy po rokoch, ako by to vyzeralo

je to na tebe,či to už chceš Na prvom ešte nie a tiež to zase netreba načasovat,že na 3 mus byt,za každu cenu. Ako sa na to cítiš. Ked je rozumný a ty ešte nebudeš chciet,tak počká. Ked chce dalšiu ryhu na pažbu,nepočká a pojde inam.