O čo jej ide?
Ahojte. Možno si poviete že som trápna ale potrebujem radu. S priateľom som 5 rokov a od uplynulej soboty čo sme boli v bare a prisadli si k nám traja mladí opiti ľudia, od toho večera si priateľ píše s jednou babou. Ide o to že si na stole nechali náplne do elektronickej cigarety a nabíjačku tak priateľ to vzal k nám domov že ich nájdeme na FB a oznámime im nech si pre to prídu. Nestalo sa tak, navyše v daný večer ja som odišla okolo jedenástej domov keďže som bola unavená a priateľ tam s ňou sedel osamote do tretej rána čo je tiež divné aj keď je pravda že mali vypite obaja ale prečo nešiel do mnou ale ostal tam s ňou? Ta baba ma mimochodom 40 rokov a dve deti plus otvorený vzťah čo stihla vyrozprávať v daný večer. O to nejde ale o to že môjmu priateľovi napísala dnes večer že sa s ním chce stretnúť osamote, pritom vie že sme spolu a priateľ jej písal nech dojde keď sme tam my dvaja a vzápätí na to jej napísal že aj inokedy je deň. Nepodviedol by ma ale divné je to prečo ona chce stretko s ním osamote. Verím mu ale po dnešnom ich písaní je vo mne jedno veľké ALE. Čo si myslíte o tom.
Čiže on je chudak nestastny s tebou a ona ho ma potešiť a už maju v plane, kedy k tomu potešeniu pride? Či ako som to pochopila .
A načo si s ňou vlastne píše ? Veď je také jednoduché nepodpísať ,alebo zablokovať ak sa s niekým nechcem baviť nie ? A ženská by hneď pochopila ,že tudy cesta nevede..keď s ňou píše ,stále jej dáva nádej a asi mu to takto vyhovuje ..
Nemala si odísť bez neho, on ťa nemal nechať odísť samu. Ostali tam sami a bohviečo sa stalo. Nevieš. On by si s ňou nemal písať a ak neprestane, tak ho nechaj ísť, toto by vo vzťahu nemalo byť. Možno sa už dávno stretávajú za tvojích chrbtom a zjavne sa on ani netají komunikáciou s ňou. Vykašli sa na neho a prestaň slepo dôverovať, to už hraničí s hlúposťou.
Tak nakoniec namotava on ju a nie ona jeho 🤦🏻♀️ odpadávam... Dievča zlaté kopni ho do zadku.
A nepoznali sa oni už predtým?
Klasicke namotavacie kecy. Na oboch stranach.
Obaja hadzali jasne hinty, ze ak je ten druhy ochotny kaslat na konvecie, tak sa zem pod postelou zatrasie. No pro forma sa berie ohlad na partnerku. Prehadzovali si ta ako Cierneho Petra. Co len zvysuje prijemne sexualne napatie a vytvara eroticke dusno.
Tak jej ho nechaj.
Mozno tuto facku od zivota potrebuje. Ako lahko sa v sekunde z muza, o ktoreho maju zaujem minimalne dve zeny a moze si medzi nimi vyberat, stane muz, ktoreho jedna nechce a druha sa este len rozhoduje, ci mu vobec chce dat. 🙂
Bože to je ale riadny úbožiak zúfalý ten tvoj "chlap"lebo toto u mňa chlap nie je tak nech si pobali veci a ide si kade ľahšie dvíhať ego aj všetko iné čo len chce... To keď čítam tie správy je mi zle fuj ako trápny 16 ročný pubertiak.. mám ťa veľmi rád 😂😂😂☝️ katastrofa. Naozaj už žiadnu šancu nedávaj taký sa nezmení nikdy... Ešte môžeš ďakovať Bohu že si to s ním vydržala "len"5 rokov
Autorka ved oni sa poznali aj predtym mas to tu cierne na bielom. Toto bolo vopred dohodnute.
Precitaj si este raz toto:
On - nie ja som len k tebe uprimny. Preto som sa s tebou chcel porozpravat osamote
Ona - Ale nebol si sam. Mozno keby si bol sam tak pridem aj s mokrymi vlasmi. Je to jedno. Neries.
Uz chapes? Poznali sa uz predtym. Ona vedela dopredu ze on v bare nebude sam, preto neprisla s mokrymi vlasmi. Toto bolo dohodnute. Tvoj chlap s nou chcel byt sam. Len ty si sla do baru s nim tak pockali kym odides a konecne zostali sami. Lebo povodne plany si im prekazila tym ze si sla tiez. A koniec koncov pises ze tam chodite casto. Takze to aj dava logiku co hovorim.
aj to, čo zabudli na stole, bolo podľa mňa náročky, aby bol dôvod znovu sa skontaktovať.
@ibrunova tiež si to myslím
A uz si ho kopla do riti. Ze zložitý vzťah...hned by som mu ho uľahčila,
Dávam ti dobrú radu. Opusti ho. To už len vetou, ci si pamätá ako sa lúčili a tie ďalšie znamenajú, že on chcel viac (chcel si užiť povieme na rovinu), ale tá Veronika nechcela nateraz. Nech si ide za ňou. Bodka. Viac ty jemu vysvetľovať nemusíš. Hádam nemáte spolu úver a podobne. Pamätaj, z takého chlapa nič dobré nebude v budúcnosti. Nevie ešte čo chce a potrebuje sa vyblázniť. Máš na lepšie 🙂
@dadis je pravda, ze na svoj vek ona sice vyzera mladsie, ale moja kamoska - jeho vtedajsia manzelka je naozaj krasna vysoka stihla zena, vzdelana, velmi pekna a dobra. ale jemu skor chybala mamicka. navyse mali vtedy polrocneho chlapceka
Chápem ťa, ako podľa mňa každej by v hlave bežal nejaký ten scénár no je to ťažko. Možno mu len padlo vhod, že niekoho nového spoznal a nemusí za tým byť nič viac, teda to by som si kvôli tebe želala
Prosím ťa načo je dobré ťahať do vašich sporov ďalších ľudí?
@matullienka ja ju netaham do ničoho len som jej ráno pisala nech si príde vziať tie náplne do elektronickej cigarety plus nabíjačku inak to vyhodim do koša a nejak sme sa dostali k tej sobote
@ola101 áno vypisovať oblbovacky že nič spolu nemali len sa objali keď sa lúčili pri odchode a že to bolo všetko. Neverím tomu pretože správy hovoria iné. Ako sa môže žena cítiť keď jej chlap napíše cudzej ženskej ktorú ledva pozná že aj inokedy je deň a že dnes bude sám a môžu sa stretnúť. Tak to je také okate že až.
@tosomja len aby si nepomylil ktorej co pise...
@zdenkastanka aspoň by preukázal že je neverny
Viem... každopádne uz mu nedavaj dalsie sance.chorobny klamar ... bohvie co robil za tvojim chrbtom tych 5 rokov.
Ale tvoj problém nie je ona ale on .. ja to vidím podľa tvojich reakcií asi tak, že ťa zase ukecá a tak o pár mesiacov budete riešiť zase toto isté. Teda ak si nedá lepší pozor.
Ako načo čakáš?rozid sa s ním..vôbec to nevyzerá tak,že si to ukončila..prave naopak píšeš tak, že..ho ideš akoby trestať tým,že nebudeš muvarit krát..to má aký význam?
Neverila by som mu toto nie je normálne chovanie a odporúčam ti riešiť si veci sama a neťahaj do toho ešte niekoho iného. Mohlo by sa ti to ešte viacej vypomstiť. Neveríš mu, tak načo ti je taký chlap
hajzel
jemu to lichotí, to je celé, ona si chce asi vrznúť

Dve Veroniky?? Aspoň si nepomyli mena 🙈