O čo jej ide?
Ahojte. Možno si poviete že som trápna ale potrebujem radu. S priateľom som 5 rokov a od uplynulej soboty čo sme boli v bare a prisadli si k nám traja mladí opiti ľudia, od toho večera si priateľ píše s jednou babou. Ide o to že si na stole nechali náplne do elektronickej cigarety a nabíjačku tak priateľ to vzal k nám domov že ich nájdeme na FB a oznámime im nech si pre to prídu. Nestalo sa tak, navyše v daný večer ja som odišla okolo jedenástej domov keďže som bola unavená a priateľ tam s ňou sedel osamote do tretej rána čo je tiež divné aj keď je pravda že mali vypite obaja ale prečo nešiel do mnou ale ostal tam s ňou? Ta baba ma mimochodom 40 rokov a dve deti plus otvorený vzťah čo stihla vyrozprávať v daný večer. O to nejde ale o to že môjmu priateľovi napísala dnes večer že sa s ním chce stretnúť osamote, pritom vie že sme spolu a priateľ jej písal nech dojde keď sme tam my dvaja a vzápätí na to jej napísal že aj inokedy je deň. Nepodviedol by ma ale divné je to prečo ona chce stretko s ním osamote. Verím mu ale po dnešnom ich písaní je vo mne jedno veľké ALE. Čo si myslíte o tom.
Inak ty si fakt dobra tvoj chlap ostal s dakou zenskou v bare do 3 a ty mu ju este najdes na fb ? Koli blbej nabijacke? A ona teba ignorovala neodpisala jemu ano no o co jej Asi ide ?
@vifoncitta ja mu mobil neprehladavam ani to nemám v pláne
@miadi je mi to jasné
@matullienka 😪
Ja by som ho kopla do riti, ako písali baby, už len preto, že tam s tou dotyčnou zostal a na teba sa vys.al a za to čo jej potom napísal ako odpoveď...
Takto sa správa chlap čo dostane druhú šancu?
Ty si fakt prepáč, strašná handra už neviem ako inak ti otvoriť oči. Ani čašníka by som nespovedala, fakt maj nejakú hrdosť.
@vifoncitta Ja nečakám nič. Hovorí sa že každé klamstvo jedného dňa vyjde na povrch
Len kým tu na to prídeš aby si nemala 3 deti a štvrté na ceste. A prosím ťa prečo má už druhú šancu? Čo bolo zle na prvýkrát?
@vifoncitta zisti podla kvasinkovej infekcii alebo inom probleme dole 😒
mylis sa, ze kazde klamstvo sa raz ukaze. Pokial dvaja podvadzaju na tajnaca a nikomu nic nepovedia, tak sa nikdy nic nedozvies. Tvojmu partnerovi asi robi dobre zaujem tej zeny. Co je normalne - naparuje sa ako kohut. Nemal ta nechat ist domov samu a byt tam s nou do tretej. To sa nerobi. Nevazi si ta. Nemala by si sa pytat, co z toho ma on a preco to robi. Ale mala by si sa pytat, ci je on pre teba vhodny muz a ci si nezasluzis od muza viac. Skus sa na svet pozerat viac cez svoje zaujmy a nie cez partnerove vrtochy.
Aj inokedy je deň...v preklade, ja sa ti ozvem keď budem sam, teraz nechoď 😝
Pomoc, tak to je profesionálny namotávač 🙂
Dievča utekaj
@yvanielka však tesne predtým ako šiel spať som mu oznámila nech je kľudne s ňou my dvaja už viac k sebe nepatrime a to už nastalo. Mal možnosť znova sklamal. Bohužiaľ len dvakrát viem dať šancu na tretí krát už nie
Riadny slizak stretol ju v sobotu a v stredu uz ju mà velmi rad.. 5rokov s takymto trtkom omg 😱
@miadi 🤧🤧🤧🤧
Aj vie že si to čítala?
On má koľko rokov? Čo jej ešte písal a kto je Ivanka?
@yvanielka áno vie že som to čítala Ivana je jedna z partie s ktorou prišla táto 40 ročná ale tá Ivanka ma priateľa. Písal jej to čo som odfotila a on ma 31. Ešte rozumovo decko
Tvoj priatel ostane kecat v bare s cudou zenou 4 hodiny po tom ako ty ides domov a ty si povies ze o to nejde? Takto vztah nema byt. Extremne nevhodne spravanie od neho. K tym spravam uz ani nebudem hovorit.
Vobec neries tu zenu. Je uplne jasne o co jej ide. Ty potrebujes riesit iba priatela.
Nepodviedol by ta, ale mozno ze aj ano... cele divne co pises...
Uz len to ked napisala ze pride ked tam bude bez teba znamena ze s nim nemala len taku hocijaku kamaratsku konverzaciu. Ked jej ty vadis tak tam tu jednu noc muselo byt nieco viacej.
No teda dobrý debil... Lepsie ti bude bez neho.ale neboj sa 40tnicka sa tiez s nim chce len pohrat a nechat tak .resp.nic vazne neriesit...
Jezis pardon, ja som ten koment pisala z prvej stranky diskjsie. Precitala som celu. Aj tie spravy. Mala som docinenia s takym chlapom. Hral na 2 strany. Kazdej nieco iné povedal. Ako uz povedali iné baby. Utekaj rychlo….
Otraaaaas tie spravy!!!
@zdenkastanka No ved tu o tu 40tnicku vobec nejde. To autorkin priatel je chuj. Teraz je to 40tnicka, zajtra ina, ktorej bude vyplakavat na ramene, aky je chudak, ze je v takom zlozitom vztahu. Akoby mal pri frajerke zeleznu gulu na nohe. Poslala by som ho kade lahsie, aby to nemal "komplikovane" 🙂😀😁, chudacik
kamoskin muz si nasiel zenu starsiu o hadam 17 rokov, mala skoro 50 rokov. tiez zacali debatit sami dvaja jeden vecer, zostali ale tajne v kontakte a kamoska doma citila ze sa nieco deje, on zapieral, ale nakoniec to prasklo, ze oni boli spolu a su spolu doteraz, co je 8 rokov (on uz je rozvedeny)
To ste obe Veroniky či ako?
@janetinka27 Taka je laska 😀, slepa. Niekde je starsi muz, inde zena. Pozri ako niektore 50tnicky vyborne vyzeraju, napr. Reese Whiterspoon, Hena Mickovicova, Miska Cobejova a mnoho inych..niektore mladsie baby strcia hravo do vacku
.

No on sa ti s tým určite sám pochváli, že mu ho pofajcila na hajzli. Bože baba takto naivná nie je ani moja 10 ročná dcéra