O čom sa rozprávate s partnermi?
mate sa stale o com rozpravat ake temy mne pride ze sa ako keby nevieme porozpravat spolu viazne komunikacia a to ma mrzi
@petronellla87 kde chodite na tie kriminalne spisy?
O vsetkom...aky sme mali den v praci, novinky v okoli, novinky o rodicoch, surodencoch, prakticke veci tykajuce sa bezneho denneho zivota, co treba zariadit, urobit, kto to zariadi a urobi, ako si to podelime, o detoch, o ich uspechoch v skole, o tom aky mali den v skole, co potrebuju - vysvetlit, pomoct, ci vsetko co treba vedia, chapu, co planujeme v najblizsom obdobi - napr. vylety, cestovanie, dovolenka - kam pojdeme, kedy, co chceme vidiet, definujeme svoje poziadavky navzajom a celkovo veci s tom suvisiace, bavime sa o minulosti, spominame, bavime sa o buducnosti, planujeme...bavime sa co budeme vecer pozerat, potom o tom, co sme videli, v beznych rozhovoroch sa dohadujeme co budem varit, kto ma na co chut, co treba urobit ,,okolo,, domu, v zahrade, co nutne a co este pocka...samozrejme aj o problemoch, ktore zivot prinasa, riesime tazsie chvile, obcas je aj ,,dusno,, . Samozrejme sa spolu aj vela smejeme, vieme sa zabavit, zdielat humor. Sme spolu 26ty rok, stale sa mame o com rozpravat a stale si mame co povedat. Vzdy to bolo takto, aj kym deti este neboli a boli sme len my, aj ked boli male, aj ked su ,,velke,,.
No mne sa nezastavia ústa, vždy je o čom rozprávať. Muž je napríklad elektrikar a robí na stavbách a bavíme sa aj o zapajani o postupoch keď niečo robia - osobne ma to zaujíma a jeho to teší 🙂 .
Moj riesil, preco mucha v aute ked lieta tak ju tlak neposuva na zadne sedadlo 🤔 nie ked sedi ale kef lieta v aute a ideme v nom tak preco na nu nic nevplyva a ja som riesila preco v 40tke nema sediny a vyzera stale na 30 a ci tak bude aj v 60 a ci to meni trapne ze o chvilu bude vxzerat ako moj syn 🤔
@monkasponka stiahnes si daku appku na podcasty ja mam napr. Spotify prihlasis sa a pocuvas😊
Posledne ci je mozne ze je zivot na inej planete a kde asi , moj muz je hobby astronom. Tiez robi astrofotografiu, takze mozno mame take ine rozhovory

my sme spolu 16 rokov niekedy su tichsie dni, no nie take, ze by nebolo o com, skori si chce slovek v tichosti oddychnut, no temy sa podla mna nikdy neminu ked to vo vztahu funguje