O generáciu starší chlap
Ahojte. Myslite ze moze vzniknut laska medzi dievcatom a o generaciu starsim chlapom alebo ide vzdy iba o sex?
@kvetinka75 Nuž toto môjmu mužovi nehrozí, je to nezmar. On oddych nepozná.
@kvetinka75
Presne tak to bolo aj s mojím svokrom. On sa vedel s deťmi hrať nekonečne dlho, celé dni, robil čo deti chceli, vymýšľal im blbosti, jašili sa. Toto všetko tak do 55-57 rokov cca a potom to šlo rapídane z kopca dole. Presne, zdravotné problémy začali, je nervózny, podráždený, z detí hneď má nerv, chce si robiť svoje veci v kľude, kde sadne tam zaspí …
@zuzanockamt bodaj by si mala pravdu ale nikdy nevieš. Aj môj bol aktívny, športoval, cestoval a zrazu zmena. Známi ho nespoznávajú že čo je teraz z neho
@kvetinka75 presne to mi vypisuje ze onho nema manzelka zaujem deti uz odrastli a vraj je on pre nu iba stary dedko
@zuzanockamt a ešte jedna vec mi napadla. Pokiaľ je človek zdravý, všetko je OK. Ale ak začnú pribúdať choroby, mení sa aj človek . A hlavne muži sú potom už viac podráždenejší a nervoznejší. Takže veľa záleží aj na tom, ako je človek zdravotne n a tom. A to zdravie nie vždy sa dá ovplyvniť. Poznám ľudí ktorí aktívne žili, starali sa o seba a choroba prišla nečakane aj tak. Niekedy stačí aj úraz v tomto veku a už to ide. Nikto nikdy nevie čo sa stane a aký bude.
@zuzanockamt nevravím, že nie sú výnimky. Ale tých skutočne veľmi málo a fakt výnimočne.
No vidíš, aké je to priehľadné. Autorka - len aby to nebolo opačne. Že on nemá záujem o ženu. Ktožvie aký je v skutočnosti ako sa on chová k nej. Tak sa ho spýtaj, prečo je s ňou? Keď sú už deti veľké? Prečo sa nerozišli keď si s ňou nerozumie. A deti bývajú ešte s nimi či už osve? Prosím ťa a to si ho na akej zoznamke splašila? Ženatý muži v tomto veku chodia na zoznamky iba riešiť svoje komplexy a nie hľadať si mladé baby do nového vzťahu. Zase netreba veriť všetkému čo ti napíše.
a ešte jedna vec - keď je pre ženu starý dedko - tak to asi sa tak aj chová. Koľko má jeho žena rokov? On si asi potrebuje ešte niečo dokázať niekde inde. Doma asi na všetko dlabe ale inde chce ukázať že ešte nie je starý.
@luccija ja hovorím o tom, keď 50 ročný chlap ma novorodenca, nie trebárs 10 ročne dieťa. Proste ja som asi stara škola, ale toto mi príde už prehnane. Nikto ma nepresvedčí, že taký chlap je v siedmom nebi z toho, že mu dieťa plače v noci, že ho treba prebalovat a v 60 chodiť na rodičovske združenie. Možno je to aj moja skúsenosť, rodičia ma mali v 40 a ako 24 ročná som bola úplná sirota. A veru nevládali to, čo mladší rodičia.
Ja napríklad som do 36 ani nemala príležitosť mat dieťa, tak jednoducho muselo to byť tak, že až v strednom veku ho mam. Ale tu vravím o prípadoch, že si 50 narazí 25 ročnú a potom sa snaží "byt mladý" mat s nou deti, lebo ona chce to, čo patrí k jej veku. Nikto ma nepresvedčí, že je to prirodzené. Vek a príroda sa nedá oklamať. Nie každý je Gott a Benova (úprimne aj to mi príde už prehnane).
@jaskolka úplne s tebou súhlasím a keď ešte počujem, že vek je len číslo .....Netvrdím že 50tnik = starý dôchodca chystajúci sa do hrobu ale od 30tnika má veru ďaleko,
ach, tak jasne ze je to take, ze pri niektorych "paroch" pri takomto rozdiely moze ist o sex ale aj nie, no vsak netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca.
@nicol_ka55 no niektorí si ešte mladú opatrovateľku hľadajú 😉
Čo očakávas od toho vzťahu ty? Áno chlapom ide o sex, chlapi nie sú moc intelektualne založený, pre nich nie je primárna potreba sa rozprávať oni to robia, lebo my ženy im dávame najavo, že to potrebujeme.. spokojny a šťastný chlap je doslova ak ma prazdne gule a plný žalúdok..potom dokáže robiť aj tie rozprávky okolo čo potrebujeme my ženy..kvety, darčeky, spoločne strávený čas, staranie sa aj niekoho iného ako seba, atď..
@kvetinka75 presne aj toto 👍👍👍
Ked je 49 ročný chlap,pre vlastnu ženu, počítam ze aj ona ma tých 47-48 rokov, starý dedo...pre teba 25 ročnú je co? Vínko fajné, odležané.
@mariejenka asi si myslí, že tej mladej dokáže že je ako 30 ročný
@kvetinka75 aj tak si myslim ze nebude mat ciste umysli ked chce stretko uz po tyzdni pisania
@kvetinka75 kúp mužovi vitamíny na andropauzu🙂
Ešte je skoro, aby tak zlenivel.Ale oni su takí žena si vydýchne, že má väčšie deti a má čas sa venovať veciam na ktoré nemala čas a chlap hundre a sedí pred TV.Klesne testosterón a sú myslením a aktivitou dedkovia.Chlapi sa málokedy v tom veku rozvedu jedine, že chytia druhý dych a majú ešte deti tento si chce len spestriť stereotypné dni.
Autorka ktovie koľká si v poradí ktorej sa tak sťažuje.Nic by som mu neverila len si potrebuje pomastit ego, že ešte nepatrí do starého železa a dokázať si, že je chlap
Moja kamarátka ma takého šéfa čerstvý 50 tnik ženatý doma 5 r dieťa s oveľa mladšou ženou a aj tak sa stretáva s inými.Každej hovorí, že má o 8 r menej🙂)ešte kamarátke ukáže fotku či môže poslať a nevyzera staro vedia o sebe všetko roky preňho pracuje...je finančne dobre zabezpečený, takže má tromf a na to ako vyzerá nemá núdzu o kamarátky.
@kvetinka75 och, som tam nedala ? . Ze pre dievča 25 ročne, je 50-tnik už starý, môj názor. Hoc by s nim nola len rok,dva a len na sex, skoda casu.
a kde navrhuje stretnutie?
a o čom si tak píšete? tipujem cca 25 ročná a 50 ročný?
autorka - ak chceš, zaoberám sa numerologiou. Nie síce dlho ale ak pošleš dátumy, môžem sa pozrieť čo a ako. Aj keď si skôr myslím, že z jeho strany je to iba zábavka. Kludne napíš súkromne.
@autorka, on za svoj zivot uz stretol tolko zien, ze necakaj, ze budes pre neho zazracne jedinecna. Niecim mozes byt prirazliva aj mimo sex, a mladeho tela, no necakal by sim nic, co by este nezazil. Muzi v jeho veku (ale aj mladsi) o zamilovanosti hovoria iba preto, ze to slovo zeny tak rady pocuju… muzi su pragmatici nie emocne tvory. Cize ano, sex a tvoje mlade telo, a urcite aj pohofova spolocnost.
Ahoj odkiaľ si?
Takýchto mužských namotávačiek som videla xy...keď si so ženou nerozumie, tak prečo už dávno nie je rozvedený? Môžem sa tu s vami staviť, že žijú spolu normálne, že spolu normálne spávajú, atď.
@hankm no ja napriklad ziaden rozdiel medzi telom 20 rocnej a 40 rocnej nevidim mne to pride podobne ved to su este relativne mlade zeny
Tak v tom sa teda mylis a velmi

@zuzanockamt 47 rokov ešte nie je tak veľa. Ale zmena môže prísť z roka na rok. Ja mám doma 50tnika a v 47 rokoch mu ešte nič nebolo. Zrazu prišli problémy a už sa to zmenilo. Je unavenejší, podráždenejší, už by len oddychoval. Bolia ho kríže, kolená. Ja mám menej rokov. Tiež som unavená, kopa vecí sa mi už nechce ale ešte chcem toho stihnúť. Aktívne bicyklujem, on už nie. Chodím na turistiku - on už kvôli kolenám nechodí. Dokonca by som si išla niekam aj zatancovať ale on už nechce. O 20 hod ľahne a už chce mať kľud. Že on si toho počas života užil a už chce vegetiť. Tak ja chodím sama na spoznávačky, na turistiku, a on sedí doma. Potom je nervozny že všetci sme preč a on je sám. Ale nechcem už teraz hodiť všetko za hlavu a nič nerobiť. Mám kopu záujmov, známych. Na sedenie pred TV ešte bude času. Neviem si predstaviť že by sa mal starať ešte o nejaké malé dieťa.