icon

Odblokoval si ju na Instagrame

31. aug 2023

Na instagrame som partnerovi zablokovala jednu ženu ( vedel o tom mame prístup k svojim mobilom Takze veci prečo načo začo nie sú podstatou tohto príspevku, ďakujem) a behom dňa bola naspäť odblokovana. Urobila som to takto viackrát behom hádam 3 dni aj 6x a on mi zakaždým tvrdí že on to neurobil 😃 tak ja len či máte skúsenosť že si Instagram robí čo chce pri takýchto veciach 😊pretože mne sa nič podobne nestalo a ani pri nikom inom či už keď som si niekoho zablokovala ja sama a podobne tak je prinajmenšom veľkou záhadou že sa to deje práve jemu a práve pri nej 😃 jasne že ju už neblokujem bolo to len tak od nervov ale ja neviem čo mám na toto vôbec povedať akože čo nejaký škriatok mu chodí na Instagram ju odblokovať ?😃

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@veronikaszabova Uz si slzu upustila? Ci este nie? Nehanbis sa?😀

veronikaszabova
1. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl tusim idem nakupit zasoby vreckoviek, keby nieco 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 boze, toto su uvahy

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@veronikaszabova autorka je mentalistka😀

autor
1. sep 2023

@veronikaszabova samozrejme počas tých rokov aj my sme mali hádky a problémy kto nie? Ale žiadne vážne nebola tu nevera ani nič väčšie. Až po rokoch sa dačo vyvinulo trochu nesprávnym smerom keď sme spoznali jednu ženu s ktorou si potom on vypisoval síce len kamarátsky ale klamal mi. A keďže ako píšem vážnejšie veci sme za roky nemali, aj toto bolo pre mna veľa a logicky som to nechcela preto som povedala ak mame spokojne pokračovať ďalej odhliadnuc od tohto, nemôže ona naďalej v našom živote byt. Ani reálne a ani na tvohom instagrame v hľadaní aby som ja videla že je to stále živé a pod. Iba toto som chcela.

veronikaszabova
1. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl idem do kuta plakat, ze urcite ma uz podviedol, podvadza, podvedie...

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@veronikaszabova ak nepodviedol, tak isto povedie, lebo autorka vie vsetko😉

veronikaszabova
1. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl mne to pripomina Kačenu z ocele.

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@veronikaszabova tu nepoznam, ale aspon vidim, ze toto nebude original😀

veronikaszabova
1. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl no moja zlata!! A teraz padaj do kuta, ze nepoznas Kačenku 😂😂😂 kolko si na Kobyle? Tyzden?? 😂😂😂

autor
1. sep 2023

@veronikaszabova keby som nepoznala take osoby a pary nepísala by som to. Vždy som si myslela že keď niekto podvádza tak v tom vzťahu to cítiť a je to zle ale poznám osoby kde to trvá roky a vedia to všetci okrem dotyčnej. Pretože chlap sa o ňu stará, je ku nej pozorný , vie to s rečami a dáva si extrémny pozor. A ona po ničom nepátra pretože je taká- nebude niečo hľadať keď je dobre. A ja nemám právo sa do nich starať no je mi jej ľúto zakaždým keď vidím nové fotky s popisom moja láska. A nie je iba jedna, koľko je takých

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

@veronikaszabova Idem sa hanbit, aj vreckovky si pojdem zobrat a uz padam na zachod-nemusi to byt dufam nejaky specialny kut😀

veronikaszabova
1. sep 2023

Autorka - tak chlap s tym blokovanim asi nie je OK, ked ju stale odblokovava. Nemyslis?

Ja mojmu vravim - ked chces ist, bez. Ja ta doma nasilim drzat nebudem. Netreba si chlapa stavat na piedestal

autor
1. sep 2023

@veronikaszabova no veď práve mi to dalo to čo som potrebovala 😊mohol sa zachovať aj inak ale toto ma utvrdilo v tom že som mala pravdu

autor
1. sep 2023

@veronikaszabova veď aj ja tak isto. Ale on ma presviedča ako to nič nebolo ako chce byt so mnou atd no mna mrzí že po takých dlhých rokoch sa to muselo pokaziť v zmysle že uz to nebude take ciste ako dovtedy. A ja zase som typ že mne nič neunikne

ankare
1. sep 2023

Nič tým nevyriesis, že mu zablokujes ženu na insta. On si ju vie vyhľadať aj inak. Vie si vytvoriť aj ďalší profil. Teda kým on ju chce vyhľadať, ty mu v Tom nezabranis. Takýto človek si vždy nájde cestu. 😔

tanyag
1. sep 2023

Trocha si protirečíš nie?
Najprv píšeš, aký máš úžasný vzťah už 17 rokov a že sa máte čím ďalej tým viac radi, že tvoj muž nie je taký a onaký, vyspevuješ ho do nebies.. a následne už píšeš o nejakej žene, ktorá vám vstúpila do života a ako si nepraješ, aby s ňou bol v kontakte ale on to nerešpektuje a pravdepodobne si s ňou ďalej vypisuje...

Takže to nebude asi také ružové ako si opisovala na začiatku však?
A skús sa naučiť neútočiť na ostatných, ktorý len vyjadrili svoj názor, aj keď sa s ich názorom nestotožňuješ 😁 lebo potom je z toho čitá komédia

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2023

Autorka-zeny, ktore striehnu na chlapa ako macka na mys, su pre toho chlapa asi tak atrakivne, ako pre studenta ucitel pocas pisomky. A ver tomu, ze ak ten student si vie pocas pisomky najst nejaku cesticku, ako odpisat, tak chlap si najde priam dialnicu, ako podviest. Takze sa radsej snaz byt atraktivna a nie stopovaci pes. Venuj ten cas svojmu rozvoju a skus byt pre chlapa tajomnejsia. S tym blokovanim si totiz extremne odpudzujuca.

tykat
1. sep 2023

Zahesluj mu cely mobil, zapni fciu ze mu mozes volat len ty a on tebe a mas po probleme. 😁
Inak...kamoska tajne kontrolovala muzovi mobil, spokojna, vsetko v pohode, robil z domu, vozil deti skola, kruzky, robil nakupy... A on mal druhy mobil v garazi 🤣 a mal aj milenku a s nou decko na ceste. Skoro sa zosypala ked sa to prevalilo resp.jej to oznamil ked uz bola v 6 mesiaci

danica2711
1. sep 2023

autorka, dobrá rada: venuj sa radšej niečomu užitočnému, trebárs tvojmu bezproblémovému vzťahu a nie písaniu na MK. Už tvoj prvý príspevok bol trápny a každým ďalším dodatkom sa strápňuješ viac a viac

akiana
1. sep 2023

Instagram ti nikdy nezablokuje/neodblokuje niekoho sam od seba. On si tu babu odblokovava, lebo chce vidiet jej profil a pripadne mat s nou kontakt, a k tomu ti este klame, podla komentarov citam, ze to nie je prvy raz, co si vypisuje s babami za tvojim chrbtom a klame ti. Ale presviedcaj samu seba, ze mas super vztah a ostatne ti len tisko zavidia.

stanulienkat
1. sep 2023

Autorka, na začiatku píšeš, že chceš len podporu. No ja ti napíšem, keby mi manzel zablokoval bez môjho vedomia čokoľvek, alebo sa hrabal v mojom mobile bez môjho vedomia-to by bola záverečná. Ale našťastie nie je infantilné malé decko. A ak by som mala ja podozrenie, že ma manžel podvádza, alebo robí niečo zlé za mojím chrbtom, tak by som sa neznižovala k takémuto dedinskému správaniu, ale blokla by som jeho a celého.

akiana
1. sep 2023

@stanulienkat Inak tiez ma udivuje, ako sa tu vseobecne normalizuje lozenie si do mobilov, hrabanie sa v bankovych vypisoch, atd. Sukromie cloveka nekonci podpisanim manzelskej zmluvy, a keby sa mne chlap hrabal v mobile, asi by som sa prepadla od hanby a nema to dovolene, lebo tam mam uplne traposiny, pesnicky a obrazky a ine blbosti. Nie je za tym ziadna nevera. Proste kazdy mame nejake svoje nevinne "uchylky", ktore patria do sukromia, preto zasadne odmietam spiclovanie po mobiloch a pocitacoch.

autor
1. sep 2023

@akiana je v poriadku že to odmietate a že máte partnera s ktorým to tak máte nastavene a nevyžaduje on niečo iné. Ale toto nie je všeobecne správny názor pretože každý to ma inak. My odjakživa to mame nastavene inak. Minule som videla video kde bolo pekne povedané že mame s druhým intímnosti dotýkame sa jeden druhého a s tým istým človekom potom niečo ako telefón je zrazu súkromie 😃 nám pred sebou nie je trapne nič a ak by som trvala na tom súkromí asi by to presne z dôvodu že by som tam mala niečo čo nechcem aby videl a to už teda niečo značí. Možno s iným partnerom ktorého by som spoznala teraz by to zase bolo celé iné ale my to mame takto. A musím povedať keby chcem ja podvádzať aj by sa mi to veľmi ťažko keďže neviem ako by som s tým človekom komunikovala, nehodlala by som si kvôli niekomu kupovať druhý mobil resp. Sim kartu s novým cislom alebo si s ním písať listy atd 😂

akiana
1. sep 2023

Vam pred sebou nie je trapne nic? A o com je tento cely prispevok? Nie o tom, ze ti vyslovene vadi jeho spravanie na Instagrame? Prosim ta, aspon bud k sebe uprimna, ked uz k nam nie. U vas lozenie do mobilu vobec nie je hlavny problem, ty mas evidentne problem s tou babou, ku ktorej ma on az prilis blizko. Jedna baba na nete je mu prednejsia, ako vas vztah, pretoze ju nedokaze bloknut, tak sa zamysli, preco asi, ked uz ti nevadi, ze ti viackrat klamal.

autor
1. sep 2023

@akiana halo pani kľudne si to ešte raz prečítajte. Nikde nerozoberam čo my ako mame/ nemáme, čo ako majú mat ini čo je správne nesprávne.ja by som si nedovolila niekomu povedať že je nesprávne to čo doma majú a OBAJA tak fungujú. Preto asi aj nemáme všetci toho istého partnera ale každý iného podľa toho ako si pasujeme . Však keď položím otázku uplne jasnú na čo je dobrá analýza okolo toho? Pýtala som sa len a len to či sa niekomu stalo že ig si ,,sám ,, odblokuje človeka 😃pričom mi bolo jasne že nie ale chcela som to potvrdené aj od iných nech som spokojná že nie je tu nádej že by to bol nejaký skrat systému 😃aj keď napríklad nedávno fb mal nejaký problém kedy sa samé od seba posielali žiadosti o priateľstvo ( nie môj prípad ale všade o tom bolo pisane)
Otázka-odpoved
Ja zase môžem povedať že ak doma sa vás niekto niečo spýta a okolo toho všetci takto analyzujete tak žiadna slava. A nestaram sa ani nepotrebujem aby mi niekto hovoril čo je ako správne, otázka bola položená stručne a jasne.

autor
1. sep 2023

Končím tuto diskusiu ako vidím je pravda čo sa hovorí o modrom koniku aké ženy sú tu tak mala som aspoň možnosť potvrdiť tieto reči 😃ani sa nečudujem že sa muži a všeobecne ľudia z tejto stránky smejú a ženy čo tu chodia sú ,,zaradené,,😊 prvýkrát aj posledný som sem niečo napísala pretože čítanie s porozumením nula bodov, vyjadrenie sa k veci hlboko pod nulou ale aspoň si každá cest výnimkám vyššie ktoré napísali len odpoved k veci rypli a možno doma budú kludnejsie k mužovi 😃

betulinka1
1. sep 2023

Ano odblokoval si ju on. Tak sa chce pozerat prave na nu, vzrušuje ho a urcite by ju chcel. Je mlady, palacinky nerobi, tak co ma robit 🤷‍♀️.

akiana
1. sep 2023

Tak potom ak tomu spravne rozumiem, tak je u vas vsetko v poriadku a obaja ste ok s jeho instagramovymi pletkami s tou babou a klamstvami. Teda sa znova pytam - o com je vlastne tato diskusia?

patricia255
1. sep 2023

Tak určite ti priateľ neklame, keď to on nebol a ty tiež nie, tak to asi ostane naveky záhada. A ver mu to pre tie isté dôvody, prečo mu musíš TY blokovať nejaké ženy 😄🙈
Proste ťa ojebava... a predpokladám že s dotyčnou vám narobil nejaké problémy a máš dôvod mu neveriť a tu je nad slnko jasné že ju chce stále sledovať

retatka
1. sep 2023

Má ťa na háku ,je mu prednejší Insta ako váš vzťah ,preto tie klamstvá .Už sa toľko neponižuj a neslieď,keď ťa bude chcieť podviezsť,tak ťa podvedie a môžeš sa i na hlavu postaviť .Touto kontrolou ho čoskoro k tomu doženieš ak ťa ešte nepodviedol …