Odpustili by ste jednorazovú neveru?
Odpustili by ste jednorazovú neveru? Po 30 rokoch čo sme spolu? Neni mu to jedno prosí ma nosí mi ruze pred dom place viem že to bolo raz… neviem čo mám robiť mame spolu aj deti.. ako otec je super a aj ako manžel sem tam hádky ako u každého ale nič vážne.. a teraz veľmi bojuje aby som mu dala šancu ale ja neviem či to dokážem. Ak ste zažili neveru jednorazovku zmenilo sa to? Odpustili ste?
@autorka samé moralistky sa tu stretli🤦♀️.
Véd je to len na tebe. Otázka v anonymný fóre ti k ničomu nepomôže.
Urxite ti nie je ľahko, len rozmýšľam, ako ti pomôžu tieto kecy ostatných žien. Ja by som prepacila, ale to som ja
Osobne neodpustila … ale skor by som ro riesila prakticky. Asi by som sa hned nerozviedla - to by zaviselo od majetkov atd, ale urcite by sa odstahoval a ja by som zila svoj zivot a on moze robit co a kde chce. Jeho “osrate” trenky nech si perie sam. Preco zasunul a preco prisiel naspat… laska alebo full service🤷🏻♀️
@huxy za mňa je stokrát horšie 9 rokov klamať niekoľkokrát do roka a robiť z teba s prepáčením kravu a mať to všetko v paži poprípade sľubovať, že sa zmení a v podstate aj v tom klamal, ako tu autorka. Kde vie manžel, že urobil chybu a strašne to ľutuje a celý život si ju vážil a neklamal. A to je presne ten rozdiel čo som spomínala predtým, že dôvera je dôležitejšia ako vernosť
@sasa1310 tak to je tvoj pohľad. Pre mňa je nevera to najhoršie čo môže partner spraviť druhému, už som to tu spomínala. Stále by som mala pred očami to, čo spolu robili. A s takým človekom by som už nedokázala intímne fungovať, a vlastne už nijak.
A aj to som už písala, ako môžem dôverovať neverníkovi? Už nijak.
@huxy a čo z toho, že ti bol verný, keď ťa klamal stále? Za mňa je najhoršie samotné klamstvo. Že ti klame človek tebe najbližší, že mu nemôžeš veriť, že ti do očí klame, že vie, že to robí a aj napriek tomu to robí niekoľkokrát za sebou. To by som mu ani neverila ani vtedy, keby by bol triezvy. Ako si mu mohla dôverovať? Ani neverný nemusel byť
@huxy neviem, no alkoholizmus a s tým spojené klamstvá sú aj pre mňa vážnejší dôvod pre rozchod ako jednorazová neverníkom sto krát úprimne olutovana nevera..
A podla mna neexistuje dôvera vo vzťahu so závislým človekom. Veď na takého sa nikdy nemôžeš plne spoľahnúť. V ničom..
Plus, nedarmo psychológovia hovoria o spoluzavislosti. Ta potom pomalucky posúva hranice partnera bez realnej fyz.zavislosti..
@stanislavicenka nase keci sú presne také iste ako tie tvoje. Len aby si nezabudla 😉 a vsak vieme, že nejake morálne hodnoty sa teraz už akosi nenosia, preto sme ako ľudstvo a spoločnosť tam, kde sme.

@joannita ani ja som si to nemyslela, ale občas sa pristihnem, že na neho pozerám a mám to rovnako ako na začiatku vzťahu. Mne on tvrdí stále, že je stále zamilovaný