Odpustili by ste jednorazovú neveru?
Odpustili by ste jednorazovú neveru? Po 30 rokoch čo sme spolu? Neni mu to jedno prosí ma nosí mi ruze pred dom place viem že to bolo raz… neviem čo mám robiť mame spolu aj deti.. ako otec je super a aj ako manžel sem tam hádky ako u každého ale nič vážne.. a teraz veľmi bojuje aby som mu dala šancu ale ja neviem či to dokážem. Ak ste zažili neveru jednorazovku zmenilo sa to? Odpustili ste?
Ja som s muzom 23 rokov a rozhodne nie sme spolu zo zvyku. Neviem, ci by som mu odpustila neveru. Pre mna by to bolo porusenie toho doleziteho comu vo vztahu verim. A najma ak by som to zistila nezavisle od neho. Ja som ale hrozne zasadova osoba. Nie kazdy to tak musi mat.
Jedna vec je odpustit,druha vec je,ako zit dalej.
Nie...ja nepoznam jediny ospravedlnitelny dovod na neveru.
Ofpustila by som,mozno by sme mohli zit vedla seba ako spolubyvajuci...
Sle urcite nikdy viac ako plnohodnotny manzelsky par so vsetkymi intimnostami.
By sa ma raz dotkol citila by som na sebe pach inej zeny.
Citila by som sa spnava a ponizena.
Poznam paty ktore su spolu.dokonca po viacnasobnom odpusteni a znova podvedeni...
Ti mozu prist za ziva do neba.
Mam pred nimi respekt a obdivujem,ze to dokazali.
A viem,ze aj katolicka cirkev kaze odpustit.
Ale ja som zatial na toto nedozrela,ani po 17 rokoch manzelstva.
Moj muz rovnako.
Ten by mi to neprehryzol...
Takze nie..
@huxy Neda sa nevernikovi doverovat uz nikdy , hadam len keby bol priputany na 24 /7 na lozko ,teda z choroby,co im samozrejme neprajeme... ked hovorime o dovere, . Ale nevera ako taka .pre mna sa ten clovek hnusi ani keby karierne poctivo bohatstvo dosiahol ani keby zlatom vydlazdil chodnik do domu Skutok sa stal a uz sa to zvratit neda, ,Aj ked je su uz stary,, nevernik ,nevernica ..stale denno denne na ociach..do konca zivota zit ,tak to uz nemoze byt naozajstna laska, Je to len spoluzitie..To nemoze byt laska ziadna,
@joannita tak, že myslím že ženy sú rovnako neverne ako muži.
S niekým tí muži s€xovat musia 🫣🤣
( A nemyslím, že so ženatým ide vždy len slobodná ).
Skôr som poukazovala na to, že ženy sú také, že si to ešte vysnívaju a idú si za tým cielene.
A veeelmi dobre vedia čo riskujú. Len to, že oni sú presvedčene , že sa to nik nedozvie.. ( lebo sme šikovné )..
Chlap to ma ppdla mňa vo väčšine prípadov skôr o náhode a momente a nemyslí vôbec na nič
@vorkola Nie je čo obdivovať. Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote. Proste už nebolo čo stratiť. Rozvod na súde, malé deti v strese... Obaja sme v manželstve urobili chyby, obaja sme si odpustili a dali si navzájom šancu. Nebolo to hneď, taká prvotná dôvera prišla po niekoľkých týždňoch, taký skutočný vzťah po mesiacoch. Zašli sme do kina, na večeru, s deťmi zase na výlety a tak sme budovali vzťah a dôveru. Je to len o tom, že sme obaja chceli. Ale asi to nebude samozrejmosťou. Aj na úrade práce kde sme boli na vypočutie nám povedali, že sme skôr raritou. Poradňu sme odmietli s tým, že si to budeme riešiť sami. Dnes to neľutujem. Vtedy by ma to ani nebolo napadlo, že to takto skončí.
Predpokladám ze obydvaja mate okolo 50+.ja by som odpustila, podľa toho čo píšeš to veľmi ľutuje, a už to nespraví viackrát. Tiež som žila toľko rokov v manželstve, a viem dobre, co všetko to obnasa, za toľko rokov sa stane vselico. Mimochodom, za tie roky manželstva vždy jeden podvedie, len ten druhy sa to nikdy nedozvie. Je to tak, aj keď tomu niekto neverí.
@bielasovicka tiez si myslim. Ze velke mnozstvo pripadov z toho nie je "chystam sa na firemny vecierok, mam v plane podviest manzela/manzelku".
Ale proste za 30 rokov sa nieco take udiat moze, bez tej vsuvky ze to bolo "vedome", v zmysle nejako premyslene, planovane. Potom si to ten dotycny nesie ako tajomstvo do konca zivota a je iluzia ze to len okrajovym par percentam sa take mohlo stat
@vorkola Tá dôvera je v hlave, ale hlavne ten partner musí byť maximálne otvorený. Napríklad u nás už nikto pred nikým neskrýva telefón, máme navzájom prístup na Facebooku, keď niekto niekam ide, tak povie kde, kedy sa vráti a podobne. Všetko otvorene komunikujeme a spolu riešime. Napríklad sme si spolu kúpili nové auto a psa. Len tak, aby sme prejavili dôveru vo vzťahu. Potom sa tá dôvera dá získať späť. Proste nesmú byť žiadne pochybnosti nikdy v ničom. Ale treba na tím pracovať. Nedá sa to urobiť hneď, ale dá sa to. Dnes jej dôverujem viac ako kedykoľvek predtým, a myslím, že aj ona mne
je vtipne ako sa tu spomina ze pre jednu chvilu nema podvedeny zahodit vsetko co roky spolu budovali atd. ale ze nevernik pre jeden such je ochotny zahodit vsetko to nevadi.
mozno do toho nejde vedome s tym ze tyzden dopredu planuje ako si na vecierku suchne. ale napriek tomu je pri vedomi a robi to s vedomim rozhodnutim. vsetky tie recicky, usmevceky, dotyky, flirtiky ktore k tomu jednoznacne vedu (a dobre vie ze povedu, preto to robi). lebo asi nezakopol a nespadol zrovna na kolegynu (alebo koho) a vtacik sa mu nezapichol medzi nozky spanilej devy nahodou. vedel ze to, co robi povedie k sexu. ked si stahoval gate tiez to vedel. vedel co ma doma, vedel co robi, vedel, ze niekomu ublizi a napriek tomu tych par smiesnych pohybov bolo dolezitejsich. tak co. treba byt velkorysy, vsak chudak neplanoval to. stalo sa, place. vlastne je obet nestastnik, chudacik neboracik. a vsetci ti co sa tomu vedome vyhybaju aj ked maju moznosti, prilezitosti su mimozemstania.
Ahoj odpustila som
@romino muži podvadzaju so ženami, čo manželke po kotníky nesiaha, nieto ešte modelky odmietať
@romino presne, aj ja mam tento názor. A nikto ma nepresvedčí o opaku. 🤭
@pralinka25 Bola si podvedena? Ked to takto "stavnato" popisujes.
Pripadne si sama podviedla?
@softiesofie nie ani jedno ale nezijem na marse.
Ja normalne žasnem pre kolkych z vas je nevera “v pohode” 😅 je jedno ci to urobil po 30rokoch alebo po roku .. bol meverny bol a keby tak milioval svoju zenu tak nepodvedie .. to nanu akoze vtedy nemyslel ?? Kazdy si sam zodpoveda za svoje konanie a nevera je neospravedlnitelna .. to akoze potom funguju normalne ked to ma zena stale v hlave ze ju podviedol??
Ja bi som nemohla odpustit neveru.Neni som tak nastavena,ak som sa ja obetovala pre rodinu,vztah,deti.Robim vsetko mozne a nemozne pre naše stastie,preco on to nedokaze.Neuskracujem mu ako zena nic.Vsetko dostane co si zela.U mna nie,ne odpustim.Radsej bi som keby mi povie,počuvaj,nasiel som si niekoho,som stastny a v poriadku ze ze ti to poviem a rozideme sa.Bolo bi tazko ale radsej uprimne a potom nech si robi čo chce.

@karolinakr no ak je pre teba ten 30 rocny vztah len zvyk a stal na fyzickej pritazlivosti, tak potom hej...🙈