icon

Opustí ma po čase, keď s ním nebudem spávať?

23. apr 2021

Ahojte, mam 24r a môj frajer 28, sme spolu už 3 roky. Ja som rodinné založená, chcela by som sním aj deti lenže on túto tému ešte nevytiahol čiže on asi nechce. A ani spolu nebývame lebo my to nenavrhol. Možno keby ma zavolal ku sebe bývať tak by som teraz nezakladála túto tému. chcela som povedať hlavne to že ešte sme spolu ani raz nespali. Uz to na mňa veľa krát skúšal ale ja som vždy odmietla lebo sa bojím ze on je jeden z tých ktorý ma pár krát využije a odkopke ako handru. Musí byť somnou ešte pár rokov a musím sním bývať aby som si bola istá a vyspala sa sním. Myslíte že ma odkopne ak ho zas odmietnem? A on este nikdy nereagoval nejak urazene keď ho odmietam, vždy sa spýta že prečo a potom je ticho.

martina1201
24. apr 2021

Aj u neho prespis? Bozkavate sa vôbec? V meste sa držíte za ruky? Alebo na základe čoho si myslíš že spolu chodíte? Lebo mne to skôr príde ako kamarátstvo s tým že on by chcel aj výhody.... to že poznáš jeho mamku je jedno. Ja som poznala kamarátovi otca a aj k nim domov som chodievala a pritom sme spolu nechodili....a dokonca kamarát býval už sám inde a aj tak sme spolu občas zašli za jeho otcom aby nebol sám len tak pokecať....ak sa tvoj objekt záujmu odsťahoval od mamky a býva sám a teba tam bývať nepozval myslím si, že s tebou veľmi budúcnosť neplánuje, len zisťuje kam to chces dotiahnuť.
Nehovorím že máš striedať chlapov ako ponožky, ale keď už s niekým chodis a dlhšiu dobu a plánuješ s ním budúcnosť treba sa s ním otvorené na tieto témy rozprávať a ak sa vaše názory stretnú tak si neodopierat. Pochopila by som kebyze si panna že chces si panenstvo nechať pre toho pravého, ale ty si už s niekým spala, tak prečo druhému odopieraš to, čo si dala inému a ešte k tomu mu to rovno povieš že ani tento rok nie.... Ak ho poznáš 3 roky a ste viac než kamaráti tak o ňom už musíš vedieť ako to s tebou myslí..... Zamysli sa nad tým ako často spolu trávite čas, ako dlho a čo počas tej doby robíte a nápis to sem nech ti vieme povedať či máš vzťah naozaj alebo len kamarátstvo....

terezka1947
24. apr 2021

No,dokladne cloveka nespoznas niekedy nikdy.
Soznavanie nie je o pocte rokov,skor o tom ako mame a chceme mat otvorene oci. A o uprimnosti toho druheho.
Ani spolocne byvanie nezaruci,ze cloveka automaticky dokonale spozname.
Ze si prezila sklamanie neznamena,ze ta sklame aj tento muz.
Uz musis po 3r vediet,ci za to stoji byt s nim dalsie 3r.
To nie je o spani,nespani.
Je to o vasich spolocnych nazoroch,pohladoch na buducnost,prioritach,atd.
A vazne si myslis,ze ked to bude s tebou vazne mysliet....ze navrh na spolocne byvanie je ten moment????
No....pre mna by bol navrh na manzelstvo,tuzba po detoch,rodine,by bol ten moment,kedy by som vedela,ci si so mnou vazne planuje buducnost.

rebellefleur
24. apr 2021

1. Toto keď není vymyslená téma, tak ja som matka tereza
2. 25 ročný chalan je 3 roky bez sexu - no daj ešte tu o červenej karkulke
3. Vážnosť vzťahu sa nemeria tým, či idete spolu bývať
4. Ak je to náhodou real téma, ty vyhľadaj odborníka

zuzubb007
24. apr 2021

@rebellefleur presne perfektne napísané, toto môže byť len a len vymyslená téma, neverím, že niekto môže byť tak mimo, spoločné bývanie nehnevaj sa ale to by som ani ja takého chlapa nechcela čo ty robíš, to by nikdo nevydržal, a že 3 roky bez sexu haha tak to ma akože úplne odrovnalo

fadama
24. apr 2021

Podľa mňa je to vymyslené. 😂😂😂

terezka1947
24. apr 2021

Preco by muz nevedel vydrzat bez sexu,ked mu zalezi na zene,skt.chodi....a ona to oddaluje,lebo je to pre nu alebo aj oboch vaznejsia vec?
Prave toto moze byt signal,ze ju ma skutocne rad....
Otazkou je,ci je to pripad autorky....lebo tam to je skor o nejakom divnom rest priatela,s kt.je uz 3r.,no a presne po 2r.bude ten spravny cas-sex ako odmena. Ked jej navrhne spolocne byvanie,bude to skor.
Toto nema so sexom nic.

rivini
24. apr 2021

Ty si s niekym 3 roky a nie si si ista, ci ta nesklame??? Niektori ludia uzatvaju po troch rokoch manzelstvo...chyba bude niekde inde...

mon29
24. apr 2021

Pobavila som sa😂 inak jasne,ze nanavrhne spolocne byvanie, ked ho nechces😂,ze sa este cudujes.. ved ani auto nekupis bez povinej skusobnej jazdy😁 a klobuk dole pred chlapom,co vydrzal 3 roky bez sexu a nepodviedol ta👍

jaskolka
24. apr 2021

@terezka1947 píšem len môj názor, neberte to v zlom. Podľa mňa dospelí ľudia, ktorí už dávno nemajú - nast,a majú zdravý vzťah, patrí k tomu aj sex. V minulosti bolo, že chlap bol super, ze počkal do svadby a podobne, ale brali sa mladucki po pár mesačnej známosti. Nikto nechcel, aby mu 17 ročná dcéra ostala tehotná a slobodná, tak trochu to "preháňali" s čistotou do svadby. Nevravím, že partneri majú po prvom stretnutí "ísť na to" ale niekoľko ročný vzťah zdravej dospelej ženy a muža bez sexu, lebo ona napríklad "nie je pripravena" tak to odďaľuje do bohvie kedy, už mi príde čudný. A prípad autorky už úplne "švihnutý"

trema
24. apr 2021

Lubis ho? On teba?

nistika
24. apr 2021

su zeny, a ja som medzi nimi, ktore sa po roku uz vydavaju(nie ze by museli)....a tebe sa tri roky zda malo aby si ho k sebe pripustila....sak kazdy sme nejaky....ak to tak citis cakaj a uvidis ci to s tebou vydrzi....ale skor by si sa mala pytat co sa musi stat aby som mu doverovala? konkretny cin? reakcia? cas nieje dobry ukazovatel a vedz ze ak sa uz dokazal pretvarovat tri roky, moze sa aj dalsich 5....ak ho to bude samozrejme bavit.
popravde skor z jeho strany by som mala obavy....nieje frigidna? stoji to za to? vydrzim s nou este dva roky a potom budem kazdy krat zobrat o sex? mozno aj pre to spolu nebyvate....a neber to ze som protivna, len si otoc perspektivy a racionalne sa na to pozri.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
gabrielkaa
24. apr 2021

Divná téma 😂. Možno aj vymyslená. Ako tu už niektoré baby spomínali, asi ta ma aj úprimne rad, keď takto 3 roky s tebou drží... 🙂 . Ale neznamená to, že keď nespáva s tebou tak nespáva s niekym iným. Nechcem byt skeptik, ale zdravý 28 ročný muž nevydrží bez sexu 3 roky.

liljana
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
24. apr 2021

@gulka123 Take veci sa nedejú málokedy. Poznám dosť žien co to takto majú, že ostali s prvým s ktorým boli. Ja som tiež bola len s mojim manzelom.
Ale udivuje ma toto ich naťahovanie sa na mačku a myš. Už na začiatku museli vedieť co chcú. Podľa toho čo píše ani len spolu poriadne nekomunikuju. Nechápem vzťah v ktorom ani jeden netuší co bude ďalej, či to niekedy vôbec niekam posunu...

lenkakravcova
24. apr 2021

@gabrielkaa Nemusí hneď spávať s nejakou inou.. Ručná práca to istí. 😂😀😌😂

gabrielkaa
24. apr 2021

@lenkakravcova veď hej, ale zas ručne prace 3 roky 😅.... mne to príde ako vymyslená téma. Píše že po troch rokoch s ním ešte nespáva a ešte minimálne dva nebude 😂😂. Po troch rokoch sa mi vo vzťahu už narodila dcéra. 😅

lenkakravcova
24. apr 2021

@gabrielkaa Vieš čo žena ktorú poznám chodila s jedným mužom tri roky. Veľmi dobrý chlap a veľmi veriaci kresťan. Nič spolu nemali medzitým, a on viem ze určite ju nepodvadzal. On s nou nechcel sex do svadby. Nie ona. Taky slušnák. Potom poznám pár mužov okolo 27r co sú stále panici (viem, lebo manzel mi vravel ze sa rozprávali), čiže no - je takých dosť čo skutočne žijú slušne. 🙂 pripadne si to kompenzuje ručne stručne. 😀
Nam sa tiež po troch rokoch narodil syn. 🙂

simoncik
24. apr 2021

Tato tema je bud vymyslena, alebo ma autorka psychicky problem. Neviem si takto fungovat alebo takto rozmyslat ani len predstavit

kitycat
24. apr 2021

Toto je hadam vymyslene 🤣🤣🤣🤣

Rovno mu pivedz, ze sex az po svadbe. On je mozno celkom asexualny ak mu ro 3 roky nechyba a ak uz sex mal.

Myslim, ze by si sa mala vratit v case, odstahovat do Indie nechat sa adpotovat a poziadat adoptivnych rodicov aby ti v tvojich 4roch rokoch zohodli zenicha a v 18ke do toho mozete prastit za za velkeho zaverecneho flash mobu ala Bollywood happy end 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
24. apr 2021

Keď si myslíte že po 3 rokov vzťahu sme už mali spolu spat, to znamená ze je podľa vás vhodné spat s mužom už po roku vzťahu?

mirage
24. apr 2021

Ty mas nejaky problem.. ja som s mojim spala po 4 mesiacoch. Aj som chcela skor..no odolaval 😊😂 Sme spolu 20 rokov.

veronikaszabova
24. apr 2021

Ty mas fakt nejaky problem 😂 aj po roku uz je neskoro.
Ved ked toho chlapa milujem, tuzim po nom, chcem sa s nim milovat. Prirodzena vec. Nemyslis?

mariejenka
24. apr 2021

Čo po roku, niekto ma sex uz po týždni, mesiaci jak príde...vies vôbec co je to túžba, vášeň, bozkávali ste sa objimali,boli spolu niekde sami na dovolenke, ubytovaní v hoteli... žena!!! Napíš ci si veriaca,alebo on,alebo co ťa núti nemat intímny život s priateľom ??

autor
24. apr 2021

@mirage Wow to je krásne byť s niekym 20r 😍😍😍 to by som aj ja chcela

autor
24. apr 2021

@veronikaszabova No asi niečo na tom bude

nttnnt
24. apr 2021

3 roky je s tebou a nic ? chudaaaaaaaaaaaak :D :D a ty chces ako tie deti ? neni si mimo nahodou trochu? tak ty s nim chces deti lenze on tuto temu este nevytiahol...a preco by mal ked s tebou tie deti nema ako robit :D :D ja sa divim ze ma s tebou vobec trpezlivost :D

autor
24. apr 2021

@mariejenka My sa obimame stále, objatia sú asi jediná vec ktorú praktizujeme stále.
Obaja sme veriaci, a intímny život sním nevediem kvôli nepodarenému vzťahu z minulosti, bála som sa ze sa len pretvaruje, no dnes ako čítam všetky tie komentare tak už som trochu zmenila pohľad na toto

mariejenka
24. apr 2021

Zhrniem to...mas 25 rokov , tri roky si týmto priateľom. Čiže prvý nepodarený vzťah si mala medzi 18-22? Len hadam.

Och,preco trestať seba aj priateľa,za nieco co je staré, davno si mala byt obdlokovana,a užívať si lasku priateľa a ano so všetkým co k tomu patrí, lebo ak si nebudete vyhovovať po intímnej stránke,je to dost frustrujúce. A radšej na to prísť pred svadbou. To ze ste veriaci a chcete po svadbe,to uz je riziko tohto presvedčenia. Este dnes by som mu to povedala,ze ho chcem za muža,a ak by to slo,skusme spoločné byvanie. Dufam ze ozaj zije sam s jehi byte ,aby stw boli ozaj sami, na varenie,uklid, a všetko s tym spojené... veľa šťastia.

mariejenka
24. apr 2021

A zabudla som, mylsim si ze žiaden chlap by sa tri roky nevydrzal pretvarovat, ze by rok,dva roky cakal na jeden sex,a potom ta opustil, zrejme ta ma rad. Skúste to spolu,a uvidíte obaj, možno si uz po týždni pôjdete na nervy,alebo budete vyberať termín svadby.