Opustí ma po čase, keď s ním nebudem spávať?
Ahojte, mam 24r a môj frajer 28, sme spolu už 3 roky. Ja som rodinné založená, chcela by som sním aj deti lenže on túto tému ešte nevytiahol čiže on asi nechce. A ani spolu nebývame lebo my to nenavrhol. Možno keby ma zavolal ku sebe bývať tak by som teraz nezakladála túto tému. chcela som povedať hlavne to že ešte sme spolu ani raz nespali. Uz to na mňa veľa krát skúšal ale ja som vždy odmietla lebo sa bojím ze on je jeden z tých ktorý ma pár krát využije a odkopke ako handru. Musí byť somnou ešte pár rokov a musím sním bývať aby som si bola istá a vyspala sa sním. Myslíte že ma odkopne ak ho zas odmietnem? A on este nikdy nereagoval nejak urazene keď ho odmietam, vždy sa spýta že prečo a potom je ticho.
@matkahelka chvalabohu,ze sme kazdy iny.
Cakat, ze bude s Tebou chciet byvat a zakladat rodinu, ak Ty mu natolko nedoverujes, ze sa s nim ani nevyspis, je absolutny nezmysel. Ty mu nedoverujes a on nerobi kroky, to je logicke. Ak nechces vztah, tak ho mat nemusis. Ak raz budes chciet rodinu a naozajstny vztah, tak to nebude otazka, ci sa vyspat, ci na nastahovat, bude to uplne prirodzene a budes po tom tuzit. Teda obaja. Teraz to jednoducho nechces, lebo Tvoj strach prehlusuje vsetko ostatne. Netuzis po nom, len mu hadzes polena pod nohy. Bud uprimna k sebe, viac teraz nemozes urobit.
Tiez som toho nazoru,ze ty toho priatela skor trestas...ides ho skumat,davas podmienky,testujes.
Nemyslim,ze toto je o sexe.
Ty ho velmi rada nemas a otazka je,preco je ons tebou. Lebo musi citit tvoj odstup.
Cize...bud k nemu ferova.
Nemoze trpiet za to,ze ty si bola niekedy vo vztahu sklamana.
Takze uprimny rozhovor dajte....a zistite,co od zivota a vasho vztahu ocakavate.
@terezka1947 hm,ak uz dala toto verejnosti na znamost a chcela byt zaujimava,to uz mohli kludne aj plachtu vyvesit 🤦🤦
@matkahelka naco tie povysenecke komentare?
Stačí, keď ten tvoj stretne inú, do ktorej sa zamiluje a tá nebude robiť také drahoty a opustí ťa ani sa nenazdas. No ale ty vieš, čo robíš.
Si tri roky s niekým, pri kom nevieš, či sa len nepretvaruje? Milá moja, keď si takáto paranoidná, tak nechápem, prečo ste ešte stále spolu a najmä, prečo je on s tebou. Či čo si myslíš, že keď s ním budeš bývať a budete mať spolu deti, tak ťa nemôže odkopnúť? Hold to je život, daj sa dokopy a začni si ho užívať sama, pre svoje dobro. Prestaň si namýšľať, že keď ťa sklamal jeden, sklame ťa každý.

@aileen_mt fakt skvela emocia to musi byt. a aj ta emocia, ked zistis, ze si vydata a chlap ti v sexe nevyhovuje, to musi byt tiez skvela emocia. ved kazdy druhy den je tu diskusia na tuto temu. ale proti gustu...