icon

Partner je o 2 - 3 cm nižší

4. okt 2022

Akceptovali by ste nižšieho partnera o 2-3 cm, ak by vo všetkom inom vyhovoval aj láska by bola, alebo hľadali iného? 😂

zojazoja
•
4. okt 2022

Opačne to funguje ako si napísala.....akceptujes, tak vznikne láska..keby neakceptujes, nevznikne laska

fodorka
•
4. okt 2022

cely zivot kazdy moj partner bol vyskovo ako ja presne alebo o 3cm vyssi 🙈... cize nevyradila som na zakladde vysky....ale teraz co mam ma takmer 2metre tak prvy krat mam radost 😀 je to ine....ale ako vravim moj exmanzel vyskovo plus par cm navyse a potom partner vyska uplne rovnaka....takze ak ste si sadli hor sa do toho

evamea
•
4. okt 2022

A aká láska to teda je, keď rozmýšľaš, či 2-3cm výšky ťa dokážu odradiť a vieš toho človeka opustiť..

buberova
•
4. okt 2022

Jasné že akceptovala

autor
•
4. okt 2022

@evamea ľúbim ho, ale keby si môžem vybrať, pridám mu aspoň 5 centi 😂 Neuvažujem nad opustením.

deti95060810
•
4. okt 2022

nemám rada nižších chlapov...a ak je ešte ku tomu aj štíhlejší - koniec...

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
cyberk
•
4. okt 2022

jooj no ja som raz chodila s jednym, co bol nizsi, snazila som sama seba presvedcit, ze mi to nevadi.. ale vadilo :D a tak to aj dopadlo 😅

minenkas
•
4. okt 2022

Môj manžel je o 12cm nižší ako ja a v pohode

kiki68
•
4. okt 2022

Tie 2-3cm si nikto nevsimne. Aj muzi mozu mat hrubsiu podrazku na botach a u sa to dorovna. By som neriesila

zobaka
•
4. okt 2022

mne sa nizsi muzi pacia, aj moj ked si vezmem opatky je nizsi, lebo je vyssi odo mna len o 3 cm

jane89
•
Odpoveď bola odstránená
•
pininka1
•
4. okt 2022

Ja mam 178cm a muz 173, sme spolu 20 rokov a nikdy mi to nevadilo, ani jemu.

ivik4
•
4. okt 2022

Ale to je zbytocna otazka ked kazda sme ina povaha. Ja som sa raz riadne zapierala ze mi vyska ( a to bol rovnako vysoky) vadit nebude ale jasne ze vadilo . Ked to nejde,tak to nejde

marca12
•
4. okt 2022

Jasne,ze akceptovala. Mne sa vzdy pacili nizsi a mam vyssieho 🤣

zuzubb007
•
4. okt 2022

Bud si nastavena, ze chcela by som vyssieho, alebo ti to jedno, ina moznost nieje, mne pride, ze trochu ti to vadi to sa nikdy nezmeni

germaniawerks
•
4. okt 2022

Pokiaľ si od neho menšia / útlejšia / štíhla, tak áno. Poznám veľa takých dvojíc. Ak si silnejšia a celkovo väčšia, tak nie.

sense
•
4. okt 2022

Už cez 3 roky akceptujem a nesťažujem sa....

petka1982
•
4. okt 2022

Určite iného,veď to je hrozne 😃😃😃bodaj by toto bola najhoršia vec na mužovi...

autor
•
4. okt 2022

@germaniawerks áno našťastie má veľké svaly a ja sa snažím stále udržiavať 😊

germaniawerks
•
4. okt 2022

No vidíš, tak najlepšou odpoveďou na to je súlož a ako sa pri tom cítiš.

lilyianka
•
4. okt 2022

Mne sa nižší chlapi nepáčia, resp ma nepritahuju. Vždy som mala o 15-20cm vyšších

timilv
•
4. okt 2022

Mne sa nižší chlapi nepáčia... Takže u mňa by to bola stopka, ale to som ja 😅 môj muž je odo mňa o cca 20cm vyšší a je to pre mňa ideál ♥️ mám dostatočnú rezervu aj v prípade, že mám obuté topánky s vysokými podpätkami 😂

luscious
•
Autor odpoveď zmazal
•
fotoarch
•
4. okt 2022

NIeje to o vyske, veku ani vahe - je to o chemii . ( Jasne o povahe, spolocnych zalubach atd .) K veci - bud tam tie fakle v ociach su , alebo niesu . Bodka . Toto jedine sa neda odžubať.

thoughtfulweirdo
•
4. okt 2022

Je mi to úplne jedno. Neviem si predstaviť, ako inak to má fungovať. Chémia medzi dvomi ľuďmi sa neodvíja od centimetrov 😜 keď je, tak je a keď nie je, tak nebude ani keď narastie 15cm za noc. Nehovorím o nejakom extréme, keby mi bol po plece, ale 2-3 cm je nič.