Partnerova kamarátka
Ahojte. Chcem sa možno poradiť, možno vyzurit. Skrátka, mám pred menzesom, samozrejme že mi prídu na chuť všelijaké hovadiny. 😂 S tým sa u mňa spája obrovský hlad, takže som pár dní ako urvaty vagón. Priateľ to nikdy nekomentoval, nie som tučná, ani štíhla proste taká akurát podľa mňa aj podľa okolia. Chodím behať, cvičiť, na bicykel, turistika... Takže nie som nejaká knedľa. Čo ma však včera zamrzelo, možno aj tie hormóny zauradovali, že keď som išla po čokoládu tak na mňa partner spustil že či som už normálna, že dneska som cvičila a nemám takto dno, že keby mal vedro s ľadovou vodou tak ma ňou obleje. Smial sa pri tom, akože sranda a tak, ale mňa to hrozne ranilo. Uplne som sa cítila ako nejaké prasa.🥲 Sám dokáže zbúrať pol 300 g milky, energetak, slanina a všetko, nič mu nepoviem a on na mňa vybali toto. Pritom partner má ďaleko od tehličiek, proste tiež nemá telo poloboha, ale aj keby veď o to nejde... Len mi to prišlo ľúto. Čo bolo horšie, má kamošku, nejakú fitnessku. Jedným okom som zazrela ako si s ňou po tom píše, zrejme o tom ako jedáva ona a tak, to ma dorazilo druhýkrát. Keď sa prišiel udobriť akože on to tak nemyslel, z nervov som mu povedala nech ma nechá, že chcem byť sama. Neviem čo mám robiť, prídem si hrozne taká ponížená, že čo ak ma takto primitívne rieši s nejakou kamoškou , je staršia odo mňa, myslím že aj od neho, je vydatá. Nemôžem sa zbaviť nejakého zlého pocitu. Prosím vás, čo mám robiť?
@hendikep nie , domyslene to nebolo to som si viac menej istá.🙂 Myslím že ku zbytky som sa vyjadrila vyššie, nechce sa mi to celé zase rozpisovať.
A zachytila si kutikom oka aj to, o com konkretnom si pisali? Ved tie messengerove komunikacie niekedy prebiehaju aj cely den. O niecom s niekym "debatis" potom sa odmlcis, lebo mas robotu alebo nieco ine, potom ta napadne, ze boze, zabudla som odpisat, tak odpises...Nemusi to byt tak, ze hned jej isiel pisat, ze co sa stalo a neviem co...
@hope87 zachytila som konkrétne to, že som sa nasrala lebo mi toto povedal a potom ona odpísala že no ja takéto veci vôbec nejem, ani pečivo a blabla a potom keď znovu išiel odpísať už sa posadil a mobil so sebou.🙂
A konfrontovala si ho hned, ze co to ma znamenat, ze hned to riesi s nou a ty lezis vedla neho?! Ja by som mu to v tom momente hned povedala.
Nech si kazdy je, co chce. Ty predsa nie si fitnesska. Ona nech je pre mna za mna kazdy den len vlocky a kuracie prsia.
tak ked pisali o Tebe a vies to urcite, tak to by mi vadilo 100x viac nez to s tou cokoladou, co ma co s inymi zenami hodnotit svoju frajerku?
no ja si stále myslím, že takéto podpichovanie "z lásky" do vzťahu proste nepatria. Stále mám z toho pocit, že keď niekto úmyselne povie niečo takéto, tak toho partnera skrátka neľúbi, inak by si dával veľký pozor aby ho nezranil. Taký blbý aby si neuvedomil ,že to ženu zraní , predpokladám nie je. Keď hľadá chyby na tebe, niekde inde vidí čosi lepšie. Mal by sa rozhodnúť čo chce, toto nie o tvojom strave alebo cvičení, tu je problém inde.
@marika39 nie je taký blbý, aj keď sa niekedy blbý urobí alebo sa tvári že si polovicu veci nepamätá ale to som prekukla už dávno.
@hendikep veď presne o tom píšem že toto ma na tom celom serie najviac. Len zase nemôžem to na neho nejako vybalit lebo to otočí voči mne že buď som mu lašovala v mobile alebo som ho kontrolovala vtedy.
No ja by som to nezniesla aby si písal s dakou kamoskou taketo somariny ze co ona jedáva a este keby ma s nou v podstate ohováral tak to by bol riadny oheň na streche…asi sme s mojim mužom divní ludia ale s nikým si nepíšeme “len tak” ze ako sa ma, co robi a podobne zbytocne zvasty, ved sme dospeli ludia ja neviem, je to proste pre mna nepredstaviteľne….keby si ty píšeš s vysportovanym kamarátom o tom akého mas priateľa páčilo by sa mu to? Ja nechapem preco si toto partneri navzájom robia
Ja tam vidím viac toho. Za prvé, to, že cvičíš, neznamená, že v živote už nesmieš zjesť čokoládu, či pizzu, alebo zmrzlinu.
Druhá vec, že "podpichovanie z lásky" je najväčšia kravina, aká môže existovať, netuším, čo je vtipné na tom, že poviem blízkemu človeku, jej, miláčik, aké máš krásne šunčičky, či niečo podobné.Máme taky jeden pár v okoli známych, často len pozeráme, či ich debata je sranda, alebo už vážna, lebo oni sa nevedia normálne rozprávať, len štýlom "ty škaredá, ty trúbka, ty trdielko moje hlupucke" a podobne, aj horšie.Uz je to až nepríjemne pre nás. Neviem, čo si myslí ich dieťa, zatiaľ možno nechápe,má 2,ale viem si predstaviť, že bude zaujímave ak bude v škôlke rozprávať neskôr moja mama je šumčicka hlúpucka a ocino je škarede trdielko "🙈🙈🙈🙈
A za tretie, nechápem už vôbec co si ma co zadaný chlap vypisovať s inou ženou.Akože co ona jedáva?
@hilda08 no veď ja by som si to s ním chcela vysvetliť alebo mu dať priestor nech mi akože povie čo to má znamenať, len absolútne neviem ako začať.
@jaskolka jeho argument - veď je to kamoška, však je vydatá, je staršia, ja poznám aj jej muža a podobne. 🥲
Vecer sadnúť otvoriť vino a začať, s kľudom normalne povedat, ze je to pre teba ponižujúce vysvetlit celu situáciu, nastaviť mu zrkadlo, drzim palce 😊
Neviem, ja na také kamarátstva veľmi nedávam. Akože ok, ste partia, idete spolu na chatu, ppkecate, alebo grilujeme, tak pokecame, to fajn, aj my bežne tak mame v okolí páry, chodíme, stretávame sa. Ale aby muž si s nou vypisoval aj potom a ešte také hlúposti, že čo jedla? Nepoviem, keď zagratuluje jej k sviatku ci dačo také... Ale len tak vypisovať, bezdôvodne? Načo?
Ani ja si s muzovymi kamošmi nepíšem, kde šli na fusku, a aké ryby ulovili
@jaskolka možno keby ju poznám tak skôr to beriem s rezervou, ale ako sa poznám ani to nie. On aj predtým mal nejaké tendencie ju spomínať akože medzi rečou, mne brutálne vadila už vtedy a teraz tým duplom
A čo spomína? Dáva ti ju za vzor že ma super postavu, a skvelý jedálniček? Alebo v akom kontexte?
Napríklad ja nemám potrebu vypisovať si s frajermi mojich kamarátok, maximálne keď bolo niečo súrne tak vtedy áno ale že by som sama mala niekomu napísať no neexistuje, na čo.
@jaskolka v takom že ona má také a také úspechy, taká a taká úspešná je, také súťaže vyhrala, ona sa venuje klientom vo fitku, ona hento ona toto. No jbm ci aj celé sošky z bikin, nech si ich strčí aj do prdele 😅 mi stúpol tlak iba
A presne tak som mu to aj vtedy povedala, že ma tá žena absolútne nezaujíma a je mi to nepríjemné. Tak prestal ale teraz mi ju spomenul že riešili spolu motorku či čo lebo jej manžel má a chcel rady ... A ostalo to tak že si píšu asi druhý deň
No skor je to o tom ze jej to velmi dobre robi ze sa o nu ten tvoj zaujíma
@miriam11 prosím ťa, buď tej lásky, tvoj názor sme si prečítali, pokiaľ nemáš čo viac k veci, môžeš sa realizovať inde. Ahoj🙂
@miriam11 alebo, že ty si tá jeho kamoška?😂😂😂
máš žiť sama, svoj život podľa svojich predstáv,robiť si čo chces,s kým chces a a kedy chces a dla svojej chuti použiť chlapa ako živý vibrátor. Potom takéto pi*oviny nebudeš riešiť ani omylom.

@topier bolo to tak že sme ležali v posteli, zachytila som kútikom oka potom sa posadil zase čosi odpisoval a mobil aj na wc bral, ako vždy.
@zuzks5 nie je, tiež pribral odkedy sme spolu ale že by som mu dávala najavo , alebo to nejako komentovala, to nie. 🙂
@hope87 vieš, nemám problém keď je to podpichnutie z lásky ale pri ňom už viem, že každá sranda má svoje opodstatnenie. Len sa mi to boji niekedy narovinu povedať. Prišlo mi to ľúto, to je fakt, čo mi prišlo viac ľúto tak bolo to, že namiesto toho aby niečo riešil so mnou, ide ako namydleny riešiť niečo s cudzou ženou. To ma na tom sere najviac.😀 A možno začnem aj ja rýpať do neho. Keď už prestrelil svoje príjmy nezdravého jedla, iba som mu povedala že možno by sa mal trochu kľudnit, napiť čistej vody, zo sladkostí ho bolia zuby, z energetaku na večer nezaspi. Proste takto, skôr čo sa týka zdravia a nie výzoru. To ja nejako osobne neriešim. Podstata je tá, že ma urazilo to preberanie veci s nou. Či to nie je len nejaký začiatok, veľakrát sa to začne nevinne a zrazu žena zistí že každý aj intímny problém vie aj kamoška, sestra...