icon

Partnerova kamarátka

4. aug 2022

Ahojte. Chcem sa možno poradiť, možno vyzurit. Skrátka, mám pred menzesom, samozrejme že mi prídu na chuť všelijaké hovadiny. 😂 S tým sa u mňa spája obrovský hlad, takže som pár dní ako urvaty vagón. Priateľ to nikdy nekomentoval, nie som tučná, ani štíhla proste taká akurát podľa mňa aj podľa okolia. Chodím behať, cvičiť, na bicykel, turistika... Takže nie som nejaká knedľa. Čo ma však včera zamrzelo, možno aj tie hormóny zauradovali, že keď som išla po čokoládu tak na mňa partner spustil že či som už normálna, že dneska som cvičila a nemám takto dno, že keby mal vedro s ľadovou vodou tak ma ňou obleje. Smial sa pri tom, akože sranda a tak, ale mňa to hrozne ranilo. Uplne som sa cítila ako nejaké prasa.🥲 Sám dokáže zbúrať pol 300 g milky, energetak, slanina a všetko, nič mu nepoviem a on na mňa vybali toto. Pritom partner má ďaleko od tehličiek, proste tiež nemá telo poloboha, ale aj keby veď o to nejde... Len mi to prišlo ľúto. Čo bolo horšie, má kamošku, nejakú fitnessku. Jedným okom som zazrela ako si s ňou po tom píše, zrejme o tom ako jedáva ona a tak, to ma dorazilo druhýkrát. Keď sa prišiel udobriť akože on to tak nemyslel, z nervov som mu povedala nech ma nechá, že chcem byť sama. Neviem čo mám robiť, prídem si hrozne taká ponížená, že čo ak ma takto primitívne rieši s nejakou kamoškou , je staršia odo mňa, myslím že aj od neho, je vydatá. Nemôžem sa zbaviť nejakého zlého pocitu. Prosím vás, čo mám robiť?

Strana
z2
zmrzlinka2021
4. aug 2022

Nedomyslaj si. Bud sebaista a stastna zena. Ak je to skutocny muz pre tvoj zivot, uz teraz sa nemas coho bat. Ak ten vztah nema vyjst, tak nevyjde a treba to prijat.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
4. aug 2022

@zmrzlinka2021 som s tým zmierená, myslím že takéto veci nedokážem nejako ovplyvniť. Len ma mrzí, že sa potrebuje ako keby vyzalovat inej žene, že to s ňou rieši. Príde mi to také... No jednoducho nie pekné.🙂

zmrzlinka2021
4. aug 2022

povedz mu toto co sem pises 🙂

zmrzlinka2021
4. aug 2022

@miriam11 vsetko sa da komunikovat aj inak, s laskou, slusnejsie. Cvicenie a na to zjest hovadinu robi velmi vela ludi, ale dzubanim nič nevyriesis. Ale od partnera ocakavas iny pristup, laskavy.

autor
4. aug 2022

@miriam11 prepáč, ale nevidela si ma, nemôžeš ho nejako hodnotiť.🙂 To iste by som vedela vyhodiť aj jemu na oči, na čo žerie keď potom zdlavi polku milky. Či on môže, alebo ako?😂 Mimochodom, to že cvičím, neznamená že si nemôžem uletieť, nebýva to pravidelne, nebýva to ani často. Spravidla deň, dva. Nebudem sa napchávať 24/7 tzv čistými potravinami lebo chodím behať.

autor
4. aug 2022

@zmrzlinka2021 ďakujem ♥️ len už vidím ako to zhodí na to, že čo je na tom a proste zo mňa urobí človeka, ktorý má so všetkým problém a či si už nemôže písať s kamarátkami 🤭
Ešte reagujem na tvoj druhý komentár, áno, možno keby mi to podal inak, možno keby nevypisoval hneď tej kamoške, zobrala by som to inak. A možno aj keby on nerobí to isté, akurát pravidelne , nie dvakrát do mesiaca ako ja.

autor
4. aug 2022

Malo tam byť že na čo cvičí, keď zdlavi polku milky. Preklep 🤭

kvetinka75
4. aug 2022

ja by som mu povedala že ak sa mu to nepáči je to jeho problém a nie tvoj. Že ty si s tým v pohode a hotovo. Aby mi chlap vyhadzoval na oči čo a koľko kedy zjem? Iba raz by skúsil

kvetinka75
4. aug 2022

@miriam11 ja napríklad cvičím, lebo ma to baví. Zlepší mi to náladu, spánok, kondičku. Nevidím dôvod, prečo by som si nemohla dať potom na jedenie na čo mám chuť. Niekedy som po cvičení taká vycucnutá akoby z energie a na to je čokoláda u mňa dobrá.

nina255
4. aug 2022

@miriam11 a vies o tom ze niektori ludia cvicia napriklad pre radost, alebo pre to aby si mohli dovolit zjest na co maju chut a tym padom sa nemusia v jedle tolko obmedzovat? To ze niekto cvici neznamena ze ma jest extremne zdravo a nedat si ani kusok cokolady a i.

simsalabim
4. aug 2022

@miriam11 to ako vazne? Ked cvicim, plavam, chodim na bicykel…. si nemozem dat cololadu alebo pizzu? To by bol smutny zivot 🤷‍♀️

autor
4. aug 2022

@nina255 vždy som mu dokázala povedať, keď prekročil nejakú hranicu u mňa že tak toto môj drahý nie. Ale včera som ostala ako obarena, keď si predstavím s ním spať no oblievajú ma smrteľné poty že bohvie na čo myslí... Hrozne, nikdy som si takéto veci nepripúšťala a to som mala sebavedomie konečne trochu nadobudnuté. A teraz mám pocit, že som tam kde predtým.

deti95060810
4. aug 2022

ja si zas myslím že ak si pohybovo aktívna tak na tom nič nie je ak si dáš aj čokoládu. Však to asi nie každý deň zješ pol kg čokolády.

autor
4. aug 2022

@deti95060810 som, tréningy mám vždy minimálne 2-3 krát týždenne, dva sú naozajstné úplne minimum. Skôr 3-4 plus pohyb v robote

majah212
4. aug 2022

@miriam11 skus si naštudovať niečo o jedení cvičení a o tom že neexistuje “zle” jedlo. Jedlo je jedlo. To len premotivovaní šialenci spravili z niektorých jedál strašiakov a potom to tak aj vyzerá že ľudia hladujú, odopierajú si normalne veci pretože to povedal XY. Čo je zle na kvalitnej čokoláde? Môžeš svoju myšlienku rozvinúť ďalej?
Autorke- to bola nemiestna a blbá poznámka od partnera ak to bolo prvýkrát možno si neuvedomil čo povedal a nabudúce si to odpustí. 😉nenamyslaj si veci zbytočne sa potom budeš trápiť keď tak sa ho rovno opýtam či ta rieši s nou a máš odpoved

danica2711
4. aug 2022

no tak on si o tebe píše s fitnesskou, ty s x ženami na MK, nabudúce mu vyhoď na oči tú jeho čokoládu a máte to 1:1... Dievča, ak vám inak vzťah funguje, nezaoberaj sa nepodstatnými hovadinami!

panelacikova
4. aug 2022

autorka, ja by som mu povedala, že ak mieni rozoberať môj jedálniček, či moju váhu s nejakou fitnes kamoškou, tak s ňou môže ísť rovno žiť. osobne nevidím dôvod na takéto konanie. neviem, ako by sa tváril, keby zožral pol pecňa chleba so slaninou a ty by si mu na to najprv niečo sprosté povedala, potom vzala do rúk telefón a rozoberala jeho "zlozvyky" s nádherným fitnes kamošom. za mňa nepredstaviteľné.
predpokladám, že aj jeho by sa to dosť dotklo. takže mu to tak povedz alebo mu daj prečítať môj komentár.

thoughtfulweirdo
4. aug 2022

Ja by som mu len povedala, že sa ťa to dotklo a požiadala, aby si také poznámky nechal pre seba nabudúce, že ty s ním takým štýlom nekomunikuješ a neželáš si to ani od neho. Kamošku fitnessku by som do toho nijako neťahala ani v mysli 😀 ja tiež občas manželovi "brblem" do stravovania a síce to myslím s láskou len v tom najlepšom duchu, niekedy to vyznie inak, tak ma na to upozorní, ja sa ospravedlním a dávam si bacha. Mrzelo by ma, keby z toho vyrábal väčší problém alebo sa za to ofukoval 🙂

autor
4. aug 2022

@majah212 spýtam sa ho, aspoň uvidím či bude koktať.😅
@danica2711 myslím že je rozdiel pýtať a písať si anonymne, so ženou, ktorú nepoznám a s kamoškou ktorú teda ja osobne vôbec nepoznám.
@panelacikova myslím, že si vystihla čo mi momentálne behá v hlave. Mne samej to príde neprípustné, vyzalujem sa kamoške na káve, na koníku ale určite to nebudem vešať na nos opačnému pohlaviu.🙈 Toto je podľa mňa dosť za čiarou, ale to som ja, verím že existujú ženy, ktorým by to neprekážalo.
@thoughtfulweirdo možno ma zamrzelo to, ako to vyznelo, fakt. Tá istá vec sa dá povedať miliónmi spôsobmi, neverím že je taký buran aby mu to nedoplo.

panelacikova
4. aug 2022

no... minimálne je to totálne negalantné z jeho strany. určite by si mu to mala priamo povedať. že to a hento sa ti nepáči a ako by sa to jemu pozdávalo, keby to bolo naopak?

autor
4. aug 2022

@panelacikova na toto už presne viem odpoveď, že on by sa to ani nedozvedel lebo nesleduje po očku môj mobil 🤭

panelacikova
4. aug 2022

takže on nevie, že ty vieš?

autor
4. aug 2022

@panelacikova on nevie, že ja viem. Presne tak.🙂

topier
4. aug 2022

Ale videla si, co si pise s tou fitneskou, alebo sa len domnievas ze preberal teba?

mischelin999
4. aug 2022

ja sa tiez snazim stravovat zdravsie, ale jasne, ze si treba aj to sladke dopriat - za odmenu predsa 😉 ale zladovat celu cokoladu naraz?😨 no na co? 😀
co sa tyka tvojho priatela, samozrejme, ze ak ta lubi, nemas sa absolutne coho obavat, je jedno, aku mas postavu a ci ma kamaratku fitnessku alebo nie, jednoducho si netreba domyslat, je to strasna vlastnost a vo vztahu narobi len zlobu, viem co hovorim 😉

panelacikova
4. aug 2022

autorka: tak potom mu to nehovor 😀 v každom prípade ti to povedal ako grobian

zuzks5
4. aug 2022

tak aale nie sme vsetci rovnaki, proste to nejde a neviem teda ako vyzera ten tvoj priatel, no mozno ani on nie je dokonaly a tak nema pravo sa k tebe takto spravat a ponizovat ta

hope87
4. aug 2022

Mne to prislo trochu smiesne, prepac, lebo my sa takto s mojim muzom podpichujeme celkom casto. A ked mi on nieco take nahodou zadre, viem, ze zo srandy, tak sa zasmejem a poviem mu napr: "laska, aha pozri, tu je zrkadlo, noze sa pod pozriet na tie tvoje suflicky, pestovane s laskou aspon 2roky 😀 ...a smejeme sa spolu. Sme spolu 12rokov a nejake malicherne urazanie a domyslanie nas uz davno preslo. Chapem, ze ked ma zena menzes, tak je citlivejsia na taketo "srandy" ale skus porozmyslat, ci si fakt z teba len nevystrelil a s tou svojou kamoskou fitnesskou nic take neriesil a ty to zbytocne dramatizujes. Aj moj ma kolegynu fitnessku...prsia spravene, kocka je to a absoluuutne ma to netankuje. Vies preco? Lebo mam sebavedomie a zdravy rozum 😉. Nikdy som nelipla a ani nelipnem na chlapovi. On je len "doplnok" k mojmu zivotu a stastiu. Netoci sa mi okolo neho cely svet a on to vie. Sme spolu lebo sa lubime, rozumieme si a je nam spolu dobre a vieme sa spolu smiat. Nie preto, ze jeden bez druheho nevieme zit. Ano, dala by som za neho vlastny zivot, to je jasne ale nie som na nom zavisla. Ked sa na to takto zacnes pozerat, prestanu ta zozierat "kraviny". Samozrejme, ked su pádne dovody a podozrenie na nieco, treba zbystriť atd...ale ja verim tomu, ze vzdy vsetko vyplava na povrch...skor, ci neskor 😉

hendikep
4. aug 2022

moj muz robi to iste, som v 9 mesiaci tehotenstva a doteraz som pribrala mozno 8,5kg a ano vecer si spokojne ujedam z cokolady ked mam chut a on na mna vybehne ze ci chcem byt ako vorvaň, ked porodim ze doteraz som sa drzala a podobne hluposti :D :D no mozem sa natom len zasmiat, poznamenat ze je hulvat ze mi to takto povie ked som tehu ale neriesim, on si sadne na gauc vecer a prva otazka ci mame nieco pochrumac 🤣 , proste neber sa tak vazne, a to s tou fitnesskou je urcite max domyslene ze pisali o Tebe… Nemozem z tychto problemov parov ktore spolu len chodia, no ked sa vezmete a pridu deti to bude treba ventilovat polovicu muzskych vlastnosti 🤣 aj tak by som muza nikdy nevymenila, aj ked ma vie nasrat 😅🤷‍♀️

Strana
z2