Po 10 rokoch manželstva mal muž sex s inou ženou
Baby, moj manžel mal jednorazovku, boli s kolegami na žúrke a slovo dalo slovo. Muž sa mi sám priznal, nakoľko mal zmenené správanie čo bolo očividne, že sa niečo udialo. Mame spolu 2 deti. Neviem co mam urobiť. Odôvodnil mi to, že to bola slaba chvíľka, zhoda náhod a udalostí a ze po 10tich rokoch sa mu zacnelo za novou ... avšak, že preňho to nič neznamenalo a ze milujem mňa a deti. Neviem co mam urobiť.
Ako by sa tvaril, ze odides na vikend do wellnesu a ked sa vratis povies mu, ze ste si kvit? A nemusis sa ani s nikym vyspat, len tak mu to povedat, nech sa v tom dobre vymacha...
@janush seriózne za priznanie “palec hore”? Jediné, čo sa stalo, že dotyčného ťažilo svedomie …
@maris5 len ci mu potom blbcovi este aj neodlahne. ale celkom by som a tu reakciu bola zvedava.
Ja by som asi skúsila párovú terapiu. Pomôže vám situáciu spracovať, a potom sa s čistým štítom rozhodnete, čo ďalej. Možno vzťah zachránite a dokonca upevníte... možno sa nakoniec rozídete. Ale budete to mať v sebe spracované. A to je veľké+
Som uz stara harfa, ale nepoznam chlapa, ktory by sa zene dobrovolne priznal k nevere. 99,9% sa sprava podla Plzaka. Ty mas toho z 0,1% . Vaz si to a ostan s nim
Len aby sa ti nepriznaval pricasto.
Povedz mu, ze aj tebe sa cnie sa novym vtakom.
No konečne! Hádam si si nemyslela,že sníva o tebe. Nemáš robiť nič. Máš žiť svoj život a jeho nechať žiť svoj.
Suhlasim s nazormi, ze by som sla na parovu terapiu. Potrebujete prostrednika, ktory vam vysvetli slova toho druheho a vykomunikuje cokolvek k tomu, aby ste sa pochopili a aby si zvladla raz odpustit. Musi to byt tazke a velka rana. Ale po 10 rokoch by som vztah nezahodila, ak nemame nejake problemy. To, ze sa mu “zacnelo za novou” bolo myslene a povedane presne takto? Muzi totiz casto pouziju nevhodne slova. Mne osobne by to chcelo dovysvetlenie.
Ale minimalne jedno sedenie by som venovala s odbornikom. Posunie ta to tam alebo tam🙏🏼 drzim ti palce pre spravne rozhodnutie. A aj pre odpustenie - to je potrebne ci uz spolu budete alebo nie
Ja len jednu vec k tomu /- ak veľmi rýchlo zabudneš a poriadne ho dostatočne nevytrápiš, aby pochopil o čo naozaj môže realne prísť, tak ti to urobí čoskoro opäť. Nedala by som mu žiadne stanovisko, ty ani nie si povinná mu nejaké dávať, na niekoľko dní by ma ale nebolo. A počas tých dní si o samote nechaj všetko rozležať v hlave. Pokým nepocíti ozajstný strach a neistotu, akú hodil na teba… čkoro okúsi ďalšiu, keď mu to tak ľahko prešlo. ja neviem, ale dala by som mu to riadne vyžrať. Mala by si teraz myslieť na seba, chod si niečo kúpiť, zajdi ku kozmetičke, kadernícke, na welness, na nákupy a jemu nedvíhaj, nedávaj vedieť. Za mňa brutálna zrada. Ochkať tam nad inou a hovotiť jej teplé slová, až mu dá. Teraz sa máš obávať do budúcna či sa mu opäť nezacnie za nejakou inou novou? A v akých intervaloch teraz bude potrebovať tie nové? Načo sa ženil a sľuboval pri oltári, keď už po 10r potrebuje nové? To aj ty máš takto zmýšľať? Za mňa chudák.
Och, neviem co by som ja robila. Ale mali ste nejakú krízu vo vzťahu? Nedostatočný sex alebo ste sa hádali? Ze prečo to spravil? Bol opitý?
Ja beriem ako plus to, ze sa sam od seba priznal.
@stanulienkat presne toto 😀 ešte by som sa pred odchodom z domu obliekala pred nevernym manželom do negližé, samodrzky, podvazkovy pas. pekne do krásna...
@vasjar nemuselo v tom byť vôbec nič. Podľa mňa sa chlapi po niekoľkých rokoch v partnerstve nudia, stereotyp, žiadne nové impulzy.... Alebo ich manželka málo zamestnáva v domácnosti a potom majú čas rozmýšľať nad blbosťami. Veľa chlapov príde poobede z práce domov, najedia sa a nič nerobia. Mnohé ženy sa tu tým ešte chvália ako všetko stíhajú a ich drahý nemusí ani prstom doma pohnúť. A ženy majú 24 hodinovú šichtu a niečo také ich ani nenapadne. Chlap sa nudí a vymýšľa blbiny.
Slovo dalo slovo.... :D
Nevšimla si si,či na facebooku zmenil stav ženatý na " vo voľnom vzťahu"?
@stanulienkat
Súhlasím, chlap na party s kamošmi nievie už čo od dobroty vymyslieť a žena doma s deťmi a prichystanou teplou večerou. Asi by mal byť doma pri deťoch častejšie ako žiť staromládenecký život.
Ahoj autorka, ako sa u vás vyvíja situácia. Držíš sa?
@stanulienkat to môžeme povedať aj o nás či
@sofia1979 ano, aj o nas to mozeme povedat.🙂 Len zeny maju vacsinou tolko starosti okolo domacnosti a deti, ze nemaju cas.
@stanulienkat no to určite, ale nájdu sa mám takú susedu
No, ked iba jednorazovka, ze prvyx v zivote zbadal samicku a prvyx v zivote bol s nou, aj posledny, je cas odplaty. Nechat deti, vyrazit a mat samceka. Potom sa mozete spolu bavit dalej. A mozes mu porozprávat, ci bol lepší.
@kassandra25 @rebrambora @unicornlady @h2
Dievčatá vy by ste naozaj autorke odporúčali urobiť mu to isté? Oko za oko, zub za zub?
Nemôžem uveriť že takáto rada môže ich vzťah vylepšiť.
Nezávisle od toho či autorka odpustí alebo sa rozhodne odísť (a budú naďalej potrebovať spolupracovať na výchove detí) teraz potrebujú obaja robiť kroky smerujúce k tomu aby sa toto zranenie zahojilo a nie ho ešte viac prehlbovať. A je jedno či tá rada bola myslená len ako vyhrážka alebo ako reálny plán.
@hugger Jasné, že nie, niečo také by som v živote neurobila. Ale muž by si mohol uvedomiť, že ako to on urobil žene (a tvrdí, že to nič neznamenalo), tak by to ona mohla urobiť jemu a tvrdiť to isté. Myslím, že k nej by už taký tolerantný nebol, že pohodička, o nič nejde, bol to "len" sex.

jednorazova nevera sa da odpustit... a za to ze sa ti priznal ma u mna palec hore 👍 prezila som to, odpustila a ideme dalej... ak ti na nom zalezi, tak to spolu prekonate... drzim palce 😉