Po akej dlhej dobe od rozchodu ste mali sex s niekým iným?
Ženy/muži, po akej dlhej dobe od rozchodu s partnerom ste mali sex s niekým iným? 😉
@anonym_autor nepamätám si presne, ale keďže som bola zvyknutá na pravidelný sex a veľmi mi chýbal, bolo to pomerne skoro, ale bolo to o ničom.
Po 6 ročnom vzťahu za 3 mesiace ale keby som mala s kým, bol by aj skôr 😄 a to bola moja najdlhšia abstinencia. Nemám dôvod týrať samu seba. U mňa nie je sex podmienený vzťahom. Muž ma musí fyzicky priťahovať a musí to mat perspektívu na milenecký vzťah. Sex na jednu noc nevyhladavam.
den pred rozchodom ;)
Fu ha... Ja sa držím 4 mesiac a hovorím si že by som to ešte nedal s inou.
Fu ha... Ja sa držím 4 mesiac a hovorím si že by som to ešte nedal s inou.
@anonym_autor kolko ste boli spolu?
@sophinella 9 rokov
@anonym_autor no to bol dlhy vztah, mozno este nie si vyrovnany s rozchodom.
@anonym_autor no to bol dlhy vztah, mozno este nie si vyrovnany s rozchodom.
@sophinella ja? V žiadnom prípade nie som.
@sophinella ja? V žiadnom prípade nie som.
@anonym_autor tak zrejme preto. Ona ta opustila?
8 rokov, po dlhoročnom manželstve
Ja som teraz skoro dva roky po rozchode a vobec nad tym neuvazujem, ze by som si zhanala niekoho na sex. Mimo vztah nesexujem a nechyba mi to. Najviac som bola bez sexu 6 rokov.
Ja som teraz skoro dva roky po rozchode a vobec nad tym neuvazujem, ze by som si zhanala niekoho na sex. Mimo vztah nesexujem a nechyba mi to. Najviac som bola bez sexu 6 rokov.
@anonym_0ccf59 Ešte predchádzajúca partnerka dávno ma za toto odsúdila, že ju klamem, keď som jej povedal že som nemal sex pár rokov. Vraj to nemôže byť pravda, aby normálny muž toto nechcel. Popravde mám 40+ a mal som 4 sexuálne partnerky.
Ide ti len o sex alebo chces k tomu aj nejaky vztah?
@anonym_0ccf59 Ešte predchádzajúca partnerka dávno ma za toto odsúdila, že ju klamem, keď som jej povedal že som nemal sex pár rokov. Vraj to nemôže byť pravda, aby normálny muž toto nechcel. Popravde mám 40+ a mal som 4 sexuálne partnerky.
@anonym_autor niektori ludia to nechapu, tak ako ja nechapem ako niekto moze mat chut na sex s hocikym.. ale ludia sme rozni, nemusim vsetko chapat, a ani nechcem. U mna je uplne normalne nemat sex ak nemam vztah.
@anonym_autor a kvoli comu, ak sa mozem opytat?
@sophinella Žiadal som od nej viacej spoločného času (nie sexu), keď to začínalo vyhasínať. Raz za čas večeru niekde vonku, alebo aj obyčajnú prechádzku. Nevedela ma vtesnať do svojho života. Počas vzťahu som jej pomohol s novou prácou, ktorej sa začala venovať aktívnejšie za účelom viacej si zarobiť. Začala sa intenzívne starať len o seba a svoje záujmy a ja som šiel bokom. Už sme sa často v dome len nachádzali. Ona na mobile a ja oproti nej pozerajúc či sa mi aspoň prihovorí za celý deň.
@sophinella Žiadal som od nej viacej spoločného času (nie sexu), keď to začínalo vyhasínať. Raz za čas večeru niekde vonku, alebo aj obyčajnú prechádzku. Nevedela ma vtesnať do svojho života. Počas vzťahu som jej pomohol s novou prácou, ktorej sa začala venovať aktívnejšie za účelom viacej si zarobiť. Začala sa intenzívne starať len o seba a svoje záujmy a ja som šiel bokom. Už sme sa často v dome len nachádzali. Ona na mobile a ja oproti nej pozerajúc či sa mi aspoň prihovorí za celý deň.
@anonym_autor je to smutne. Asi uz ju ten vztah nenaplnal
@anonym_autor je to smutne. Asi uz ju ten vztah nenaplnal
@sophinella hej, po rokoch ako mi každú chvíľu vravela aký som výnimočný oproti ostatným mužom čo poznala, že som jej v živote pomohol posunúť sa ďalej a ukázal čo je to láska, tak sa jedného dňa toto všetko zmenilo v prázdne slová a je minulosťou.
@anonym_autor ja som niekolko mesiacov po rozchode a nechce sa mi s nikym inym, zatial si to neviem predstavit. ale velmi rada by som isla na nezavazne rande, porozpravala s muzom, pekny vecer, len tak. ale to teraz nikto nechce "len tak", vsetci cakaju hned sex. 🤷♀️ takze ak si z bratislavy a mas chut na rande bez ocakavania sexu... som tu 🙋♀️ 😁
Po 7 rocnom vztahu po pol roku. Potom som ich zopar vystriedala 🙈 a po roku stretla manzela.
@anonym_autor ja som niekolko mesiacov po rozchode a nechce sa mi s nikym inym, zatial si to neviem predstavit. ale velmi rada by som isla na nezavazne rande, porozpravala s muzom, pekny vecer, len tak. ale to teraz nikto nechce "len tak", vsetci cakaju hned sex. 🤷♀️ takze ak si z bratislavy a mas chut na rande bez ocakavania sexu... som tu 🙋♀️ 😁
@anonym_303c42 Určite sa k sexu neprikláňam, aktuálne som zúfalo rozídený. A pochybujem že takýchto vyhľadávajú ženy, už som skúšal aj na iných fórach a všade majú len predstavu o sexe.
BA je kúsok, koľko máš rokov ak sa to smiem spýtať?
@anonym_303c42 Určite sa k sexu neprikláňam, aktuálne som zúfalo rozídený. A pochybujem že takýchto vyhľadávajú ženy, už som skúšal aj na iných fórach a všade majú len predstavu o sexe.
BA je kúsok, koľko máš rokov ak sa to smiem spýtať?
@anonym_autor 39 🤷♀️
@anonym_autor cim skor tym lepšie, ja odelujem sex a "lásku"
@klotildabazarik ja to zasa neviem, sex je pre mňa istý druh spojenia, ja to nazývam milovanie a nie sex. Takže pre mňa je to precítená forma spojenia.
@anonym_autor 39 🤷♀️
@anonym_303c42 Idú sa stretnúť anonym a anonym 😝
2 roky. Po rozchode som si nikoho nehladala, bola som rada sama so sebou. Takze som si dopriala cas.