Po akej dlhej dobe od rozchodu ste mali sex s niekým iným?
Ženy/muži, po akej dlhej dobe od rozchodu s partnerom ste mali sex s niekým iným? 😉
Jeeeeej. , to je pekne že sa idete stretnúť , urobilo mi to usmev na tvari 😊 veľa šťastia 🥰
@anonym_autor nechaj ma rozmyslat... 😁
chces e-mail? vyhrabem nejaky anonymny. iny udaj sem nehodim 😅 alebo ak mas ty iny ako meno.priezvisko zavinac, tak daj ty.
@anonym_303c42 zoznam91@zoznam.sk
5 rokov!!! 5 dlhých rokov a nech si každý myslí čo chce, proste ja som sa dosť dlho dostávala z rozpadu 11 ročného vzťahu a mala som malé ročné dieťa. Na sex som ani nepomyslela. Ale potom, keď to prišlo, dohnala som stratené roky 🤣🤣🤣
Ja uz taham 11.mesiac po 25 rocnom manzelstve .
To je rôzne. Raz mesiac raz týždeň. Raz na obed sex na rozlúčku a večer už bola nová partenrka. Toto bola hlúposť viem. Najviac bez sexu som bol práve vo vztahu cca 6 týždňov. Ale teraz dúfam že už prišla tá posledná žena ktorá mi dovolí ostať po jej boku.
@anonym_autor priateľka bola preto stále na telefóne lebo s niekým písala, môj názor, preto to išlo vo vašom vzťahu dole vodou, môj názor, zažila som niečo podobné..
Rozvadzala som sa kvôli nevere. Takze sex bol na oboch stranách pred rozchodom. Potom som mala vzťah rok ( s tým istým s ktorým som podviedla ) a po rozchode som dva týždne doma plakala. Potom isla s kamoskou na disko a tam som stretla kamosa zo školy a skončilo to sexom. Ale vzťah s toho nebol. Mali sme asi mesiac pravidelne stretnutia len na sex.
@anonym_autor priateľka bola preto stále na telefóne lebo s niekým písala, môj názor, preto to išlo vo vašom vzťahu dole vodou, môj názor, zažila som niečo podobné..
@dasenka26 Hej až neskôr som zistil, že má aj iné chatovacie aplikácie ako cez ktoré sme komunikovali my a často sa stalo, že ak som šiel okolo nej, tak na mobile rýchlo zatvorila apku. Keď som si ju nainštaloval aj ja, tak som videl že tam má napríklad aktuálne fotky, vyzývavejšie. Takže predpokladám že je tam niekto iný, veľmi sa snažila tajiť že ona nič a neustále som počúval že som jediný a iného nechce. Pravdepodobne už je s iným.
v auguste minuleho roka som sa s ex rozisla noa sex bol toho roku v apriliv maji s chlapom ktory ma neskutocne pritahoval ale do vztahu ho nechcem 😀
Tri a pol roka
@dasenka26 Hej až neskôr som zistil, že má aj iné chatovacie aplikácie ako cez ktoré sme komunikovali my a často sa stalo, že ak som šiel okolo nej, tak na mobile rýchlo zatvorila apku. Keď som si ju nainštaloval aj ja, tak som videl že tam má napríklad aktuálne fotky, vyzývavejšie. Takže predpokladám že je tam niekto iný, veľmi sa snažila tajiť že ona nič a neustále som počúval že som jediný a iného nechce. Pravdepodobne už je s iným.
@anonym_autor A prečo si vlasne nešťastný s rozchodu a nevieš sa odreagovať s inou?
Veď je to pre chlapa ponižujúce toto nie?
@anonym_autor A prečo si vlasne nešťastný s rozchodu a nevieš sa odreagovať s inou?
@mysicka36 Ponižujúce to môže byť, to nepopieram. No myslím že ešte pretrváva citová väzba. A ako to myslíš že odreagovať s inou, že ísť hneď na to? Ja nepoužívam sex ako formu dočasného uspokojenia, pre mňa to malo a má hlbší význam. Neviem mať sex len tak s "random" ženou.
8 rokov bez. Mam 31. Sex len tak s niekym nedokazem mat ak k nemu necitim nieco viac, a vztah odvtedy vyslovene nehladam a nestretla som odvtedy niekoho pri kom by som mala pocit ze to je ono. Sustredim sa na ine veci a beriem to tak ze ak to ma prist, tak to pride, a co sa ma stat sa stane.
@mysicka36 Prepac ale co je to toto za primitivny nazor? 😃
Ja uz taham 11.mesiac po 25 rocnom manzelstve .
@anonym_ec8198 Tak po 25 rokoch manzelstva to musi byt velka zmena byt zrazu sam(a). Myslim ze to s clovekom zamava po existencialnej a mentalnej stranke. Takze sa vobec necudujem. Navyse nie kazdy dokaze mat sex s hocikym len tak. Si zena ci muz?
@anonym_0ccf59 Ešte predchádzajúca partnerka dávno ma za toto odsúdila, že ju klamem, keď som jej povedal že som nemal sex pár rokov. Vraj to nemôže byť pravda, aby normálny muž toto nechcel. Popravde mám 40+ a mal som 4 sexuálne partnerky.
@anonym_autor No takto...ak si jej povedal, že si nemal sex pár rokov (si klamár jak sviňa) Ono to funguje tak, ak zdravý muž nemá pravidelný sex, tak masturbuje minimálne raz denne. A ku ostatným tvojim odpovediam si myslím, že kvetnato opisuješ všetko, lebo si "pupúšik"
@anonym_ec8198 ty už budeš mať rok. @anonym_597894 tu zasa 8 rokov.
@anonym_8e8ad2 A ja keď poviem niečo, tak som automaticky klamár jak sviňa alebo pupuš 😂 😂 😂
@earlgrey podľa posledného komentu si aj ty klamár/ka 😂
No nikto iný zatiaľ neprisiel už to budú aj 4 r 🤣
@anonym_autor No takto...ak si jej povedal, že si nemal sex pár rokov (si klamár jak sviňa) Ono to funguje tak, ak zdravý muž nemá pravidelný sex, tak masturbuje minimálne raz denne. A ku ostatným tvojim odpovediam si myslím, že kvetnato opisuješ všetko, lebo si "pupúšik"
@anonym_8e8ad2 ako sa hovorí ak chlap tvrdí že rok nemal sex klame alebo ma cukrovku
@anonym_8e8ad2 ako sa hovorí ak chlap tvrdí že rok nemal sex klame alebo ma cukrovku
@anonym_1fc82f A ak žena nemala tak dlho sex, tak je to niečo iné, alebo normálne?
@anonym_1fc82f A ak žena nemala tak dlho sex, tak je to niečo iné, alebo normálne?
@anonym_autor tak keď sa nikto normálny neobjavil je to normálne
Takže ak to chlap dlho nerobil, je chorý alebo klamár, ale ak žena, tak sa len nik normálny nenašiel. Dobrá úvaha. Prečo by to podľa teba nemohlo fungovať aj u chlapa, že sex nie je potreba ale niečo viacej, čo nedá každej na počkanie alebo hneď ako by mal možnosť?

@anonym_303c42 Idú sa stretnúť anonym a anonym 😝
@anonym_autor nechaj ma rozmyslat... 😁
chces e-mail? vyhrabem nejaky anonymny. iny udaj sem nehodim 😅 alebo ak mas ty iny ako meno.priezvisko zavinac, tak daj ty.