icon

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex?

9. feb 2022

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex? on 40 , ja 35 ideme mať teraz druhé stretnutie a ideme od zajtra do piatku na wellnes s ubytovaním. čiže sa asi niečo očakáva. je to priveľa skoro? neviem či som mala na to pristúpiť, mám z toho zmiešané pocity a neviem či od toho nemám ustúpiť.poraďte

momoqui
9. feb 2022

@derdia ja by som to neuhravala ani na ten test ... proste oznamim ze nemozem ist. je to cudzi clovek , nemusi nic vysvetlovat. ak je typek na urovni, pochopi. pobyt vie prehodit na inokedy. a ak to mysli uprimne, pojdu o mesiac o dva atd ...alebo ako tu n iekto pisal, zobere nejaku inu kamosku...
podla mna autorku trapi to, ze ako sa ON bude citit, ked zrusi tento pseudo vylet. mala by sa viac pozerat na seba.

h2
9. feb 2022

@derdia Tak ale začínať vzťah klamstvom je ešte horšie, než unáhleným sexom. 😒

derdia
9. feb 2022

@h2 ok ale hlavne musi ona vediet uchranit seba pre tym co nechce...ale mas pravdu.. Asi kalamat by nemala ale fakt narovinu povedat, co a ako citi.

marcellka32
9. feb 2022

Ešte ma zaujíma ako prišlo k nápadu ísť na wellness? To sa ťa zrejme spýtal či by si išla a ty si súhlasila..už vtedy si mala povedať, že to nie je dobrý nápad, nie teraz sa z toho vykrúcať...no každopádne mu môžeš povedať,že nejdeš, nech si myslí čo chce

simca06022011
9. feb 2022

No pozri, ako clovek, ktory sa nehra na "odratavanie" stretnuti, neriesila som to ani v 20tke a neriesila by som to ani teraz. Daj na svoje pocity. AK chces ist na wellness a stravit s nim nejaky cas, tak chod. Ja osobne by som isla ak si rozumiete, aj ked uz asi pri pozvani by som sa opytala o co ide a ci to nie je skoro :D mozno len nemate moznost byt dlhsie spolu niekde... A zvysok by sa uvidel tam. Vzdy mozes povedat, ze "este nechces". Alebo to teda zrus, aj ked ak to ma zabookovane uz, tak nadseny nebude asi. Kedze vela podnikov pootvaranych nie je, nie je co robit, tak neviem kde by ste sa chceli spoznavat. Ak je blbe to ze on to chce platit, a mas nejake vycitky pre to, tak proste mu zaplat polovicu. najhorsie co sa moze stat, je ze prides na to ze je to pako a pojdes domov :D

mata0076
9. feb 2022

My sme stvrtok na prvom rande, v piatok sme si pisali cely vecer, v sobotu som bola na plese s inym kde som sa po polnoci vyparila a sla za nim na diskoteku. A to sme uz skoncili unho doma a odvtedy sme vkuse boli spolu. Ja sa smejem ze to bola laska na prvy šuk. Po mesiaci ma poziadal o ruku, po roku sa zobrali a uz sme manzelia 3,5 roka a teraz cakame prve babo. Ja by som sla do toho a uzila si pobyt so vsetkym ked tam bude iskra 😊

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
9. feb 2022

@zahrajzlato hocijako, myslis, ze ide do vesmiru na ten welness? Ze 35r zena sa nedokaze spakovat a odist ak sa jej nieco nepaci? :D

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
9. feb 2022
momoqui
9. feb 2022

@h2 presne aj podla mna. neklamala by som. proste oznamim, ze nejdem. podla toho, ako sa zachova, bude vidiet autorka, co dalej...ved v dnesnej kovidovej dobe sa aj tak vsetko riesi operativne. nik na nikoho sa nehneva, ked zrusi stretnutie.
ja, ked som mladsia, by som tiez mozno najprv suhlasila a potom to takto riesila. teraz ale by som spravila to, co som pisala a to radim aj autorke.
proste ten vylet zrusit.
vysvetlovat alebo pytat sa na to ze ci chce sex - to mi pride totalne z cesty. lebo k tomu ma prist prirodzene. a nie ze povedat, ze nechcem tam s tebou ist, lebo sa mi zda, ze na sex je priskoro :D

fakt by som to zrusila a dovi dopo.

Mne sa stalo nieco podobne. a ako som pisala, na chatu som nesla. typek sa asi aj urazil. nasledne na to sme sa nahodne stretli a potom ma opat na tu chatu volal ale za inych podmienok (tie sa zevraj zmenili, bohvie) ale uz som mala iny program. Ale jasne, ze som mu nevysvetovala, ze nepojdem, lebo by som musela s nim sexovvat, lebo by sa to ocakavalo :D

3petka
9. feb 2022

Podľa mňa kľudne chod, však ak by náhodou chcel niečo viac ako ty tak mu vysvetlíš, že ešte je skoro a že sa na to necítiš. Ak je normálny tak to pochopí...

autor
9. feb 2022

@zahrajzlato on ma vezie a kludne pojdem naspat aj vlakom alebo busom ak bude treba

sashabb
9. feb 2022

Aj ste sa bavili o danom ubytovaní? veď sa ho spýtaj či zajednal dve izby a že mu chceš poslať peniaze za svoju polovicu.
Ak povie, že zajednal iba jednu izbu, tak rovno napíš, že sa na to necítiš a nech to zmení.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
h2
9. feb 2022

@zahrajzlato Počúvaj, ja začínam mať podozrenie, že ten chlapík, o ktorom je tu reč, si Ty. 😁

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
9. feb 2022

vy máte medzi sebou obchodný vzťah, keď on očakáva službu za to, že ti zacvaká wellness? Na čo sa už teraz pýtaš, keď si s tým súhlasila? Ja by som určite nešla na wellness s mužom, s ktorým som sa raz stretla. A keď, tak by som si to cvakala sama a bola by som na inej izbe ako on.

momoqui
9. feb 2022

@elizabet173 hej, ona to tak bere - ze mu musi dat protisluzbu :(
ja neviem, ci som ja z inej planety, ale ja som si vzdy platila nejaku cast, nevravim, ze vzdy presne polovocu, ale VZDY som nieco platila, ked som isla s ex frajermi na taky vylet. ked to bookol on a zaplatil, tak som potom ja doplatila zvysok. alebo sa opytala, kolko mu poslem.
veceru alebo zmrzlinu je v pohode, ked za mna zaplatili, ale toto mi pripadalo aj nefer aj nevhodne.
ale ja som asi fakt stara skola :D

mandala77
9. feb 2022

na mňa čím viac píšeš, tým pôsobíš viac zmätenejšie. Nemáš hranice, nevieš čo chceš, nebodaj aby si mu neublížila, že to chceš zrušiť. Máš z toho výletu zmiešané pocity, ale aj tak radšej pôjdeš. Problém je v Tebe.

travelllerka
Autor odpoveď zmazal
travelllerka
9. feb 2022

Pokiaľ je normálny, vôbec nemusí nič očakávať. Jasne že muži niečo poskusaju, ale keď není psychos, vôbec nebude riešiť ak nič nebude. Ono to môže byť aj dobrý test charakteru. Ak máš na to odvahu 🙂

h2
9. feb 2022

@travelllerka Pokiaľ by nič neočakával, nepozýval by ju po prvom stretnutí na pobyt. A keď ona súhlasila, myslím, že on to berie, ako hotovú vec. Dokonca by som za týchto okolností povedala, že on si myslí, že ona očakáva, že ju tam pretiahne. Práve preto, že súhlasila s niečím, s čím by väčšina žien nesúhlasila. Jasné, že tam s ním môže ísť a tam ho odmietnuť, ale bude to obojstranný trapas a nepríjemná situácia.

travelllerka
Autor odpoveď zmazal
h2
9. feb 2022

@travelllerka Ale autorka sa nevyjadrila k tomu, ako budú spať. Ja teda pochybujem, že on objednal dve izby. Niečo iné je byť spolu na pobyte, kde má každý svoju izbu, ktorú si aj sám platí.

travelllerka
Autor odpoveď zmazal
autor
9. feb 2022

@travelllerka bude to rovnake, ako to u vas prebiehalo?

travelllerka
Autor odpoveď zmazal
tajik
9. feb 2022

😅
,,Asi budem do zajtra chorá,,

elizabet173
9. feb 2022

@momoqui ja by som hlavne hneď taký návrh na prvom rande odmietla a keby aj bolo tretie, tak by som povedala, že si svoju polovicu zaplatím a chcela by som dve izby. Tam by som sa už zariadila podľa okolností, ale určite by som nešla prenocovať na izbu s človekom, s ktorým som sa stretla jeden krát, nie to ešte s ním mať sex.
@autorka - príde mi už teraz nefér to rušiť, keď to on zaplatil, neklamala by som, že som pozitívna, ale zavolala by som mu, že sa teším a nech mi pošle číslo účtu, že zaplatím svoju polovicu. A povedala by som, že predpokladám, že ubytovaní budeme v dvoch izbách. Podľa reakcie budeš vidieť, na čom si. Ale je to viac, ako priehľadné, lebo po prvom rande ísť na jednu noc na wellness je trošku nákladnejší hodinový hotel, nič iné. A to zďaleka nie som puritán