icon

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex?

9. feb 2022

Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex? on 40 , ja 35 ideme mať teraz druhé stretnutie a ideme od zajtra do piatku na wellnes s ubytovaním. čiže sa asi niečo očakáva. je to priveľa skoro? neviem či som mala na to pristúpiť, mám z toho zmiešané pocity a neviem či od toho nemám ustúpiť.poraďte

oktoberka
9. feb 2022

Už si to tomu priateľovi od rána povedala?
Či stále riešiš,čo kto z nás by ako robil, nerobil?
Možno keď mu to celé povieš,prídeš na to,že je všetko inak.
Je kľudne možné,že si to ani sám neuvedomil.
Čo ti pomôže,čo by ktorá z nás robila.
A keď už,tak ja by som hneď dvihla telefón a povedala ako to cítim. A uvidíš,čo on.
Načo klamať,vymýšľať si,že som chorá,atď.

momoqui
9. feb 2022

@elizabet173 to si ty. Autoria to neodmietla a teraz to preto riesi.

elizabet173
9. feb 2022

@momoqui veď som jej riešenie v ďalších príspevkoch navrhla, rozhodnúť sa musí ona. Zrejme tiež nie je stotožnená s nocou v jednej izbe v podstate s neznámym mužom, ináč by sa už veselo balila a nezakladala tému.

sickynickyobsadene
9. feb 2022

Dievča ale nedaj mu!!😁

ada1295
9. feb 2022

Neviem či to ti niekto spomenul, tak sorry ak áno. Radšej by si nemala ísť ak ti ide o vzťah. Možno ide o skúšku. Chce vedieť či ťa dostane každý alebo stojíš za úsilie. Alebo je to ten horší prípad a ide mu len o jedno. Ten sa vyparí v oboch prípadoch.

panda21
9. feb 2022

Ľudia robia aj hlupejsie a spontánnejšie veci a skončia v šťastných manželstvách 😅 ak chceš tak choď. Uži si pobyt, relaxuj, choď na masáž, oddychni si. Popri tom ho skús spoznať, rozprávajte sa, zasmejte sa, dajte si dobrú večeru. Možno prebehne iskra a chémia a sama sa na neho hodis a možno bude spať na zemy. Neries či je to moc skoro, neskoro. Môže z toho vzísť partner do konca života alebo sa už v živote neuvidíte ale aspoň budeš oddychnuta 😁 rušiť by som to určite nerušila, už keď si mu to raz odsúhlasila, bolo by to nefer. A ústa snáď máš, bude chcieť pusu odsunies sa a povieš, že na druhom rande ti to príde skoro, bodka.

lacibo
9. feb 2022

Opytaj sa samej seba, co od neho cakas ty?..vies si ho predstavit ako partnera do trvaleho vztahu s perspektivou alebo len na preklenutie obdobia, kym si takeho najdes, iba na sex..podla toho sa rozhoduj..tu ti tazko niekto poradi..u kazdej to bolo ine..su ludia, co spali spolu na 1.rande, po 2 mes. Sa brali a su spolu uz 23 rokov..tazko radit..ty musis vediet ako to citis..ale naozaj nikdy by som nespala s niekym len preto, ze to on ocakava

fidka79
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
9. feb 2022

No a v každom prípade by som tento krátky pobyt (noc) nenazvala wellness, ale dá mi/nedá mi 🙂

lulubka28
9. feb 2022

Nič nepíše, asi odišla. 🤷‍♀️😃

marsmykkok
9. feb 2022

No som zvedavá ako to dopadlo

tajik
9. feb 2022
mikadooo
9. feb 2022

@zahrajzlato vieš čo asi som prudérna, ale mňa by ani "pravá chémia" nepresvedčila mať na druhom rande sex... Takže nemusí to byť nutne zlou chémiou, sú proste aj prudérnejšie medzi nami 😁. Ak ma chce, tak si predsa počká, ak si chce len zatrtkať, tak nech si hľadá nejakú povoľnejšiu 😉.

karolinakr
9. feb 2022

@marsmykkok no ja tiež, ale pochybujem, že nam bude zvestovať pikantne podrobnosti, ako prišli na izbu a potom sa to cele začalo

momoqui
9. feb 2022

@lulubka28 my sme vsetky zvedave a autorka si uz wellnesuje 🙂

marcellka32
9. feb 2022

@momoqui ale veď oni idú až zajtra...ten wellnes začína štvrtok a končí piatok, jedna noc

fliacik
9. feb 2022

Wellness ako taký nie je problém, tiež som s mojím mužom mala druhé či tretie rande v aquaparku a bolo to fajn. Veľa sme pokecali a áno, človek tam aj cíti, či nejaká iskra preskakuje, však je to celkom romantické miesto. Ale ak sa nepoznáte, do jednej izby by som s ním nevliezla a do postele už vôbec nie. Doba je hnusná, nevieš, čo je to za človeka a môže sa to zvrhnúť spôsobom, aký sa ti nemusí páčiť. A, druhá vec, mladý pán sa trošku o Teba musí aj snažiť. Muži sú lovci, ak sa mu hneď odovzdáš ako na zlatom podnose, prestane o teba bojovať. Ja byť na Tvojom mieste, zavolám do hotela, objednám si samostatnú izbu, počas dňa si užijem wellness, prechádzky, príjemnú večeru, drink, poďakujem sa za spoločnosť a odcupkám do svojej izby. Však, predstav si situáciu, že sa z neho vykľuje nejaký čudák, alebo sa pri ňom budeš nudiť, nebudete si mať celý deň čo povedať...a ešte sa s ním trápne ocitneš v spoločnej izbe a posteli, bleee 😀 To len na odľahčenie, držím palce, nech toto, čo riešiš, je len zbytočná obava. Kiež by sa z neho vykľul úplne normálny chlap, ktorý si zaslúži Tvoju dôveru.

mimka1402
10. feb 2022

Ja som bola na druhom stretnutí a k ničomu nedošlo. Ale mala som to vydiskutované dopredu, ak by som si bola istá, že to je typ, ktorému ide len o to, tak by som nikam nešla. My sme bývali ďalej od seba tak sme si robili výlety plus som mala v tom období sviatok, tak chcel zapôsobiť. 😄

marika142
10. feb 2022

treba sa spoznat poriadne a uvidis co z toho bude, nikde nie je napisane ze sa spolu mate hned vyspat ale na druhej strane povedzme si otvorene, vo vztahu je dolezite aby sa partneri pritahovali a aby im to aj po tejto stranke klapalo🙂

acrobaleno
10. feb 2022

Autorka, HALÓÓÓ. Už si na ceste? Počkáme do piatka? 😂

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
ifava
10. feb 2022

No na vysledok ako to cele dopadne som teda aj ja velmi zvedava 🙂

acrobaleno
10. feb 2022

@zahrajzlato sklamanie, čo ti poviem.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
10. feb 2022

@zahrajzlato ak toto nie je vymyslená téma, tak na 100% súhlasím. Išla, bude sex a o pár dní ju ghostne.

makova333
10. feb 2022

@zahrajzlato suhlas. Ale ona ten sex chcela, preto tam isla. Ak by ho nechcela, nejde tam, lebo vedela, ze budu na jedne izbe, ze to plati on, ze ju pritahuje a aj si to uvedomovala (nieco sa bude asi odomna ocakavat), ze k tomu pride (vid nazov temy). Jedine, coho sa bala je, ze bude za lahku korist a ci tym ohrozi mozny vztah. No co uz s nou, ked inak neda... 🙂

zafir01
10. feb 2022

No co? Bola ruka v rukáve? 🙈😂😂 Čakám na rozuzlenie príbehu

tajik
10. feb 2022

@zafir01 😅

simca06022011
10. feb 2022

😂 Ked si prečíta poslednú stranu just nam koniec pribehu nenapíše...

marca12
10. feb 2022

Sex je vtedy,ked to citis a nie s povinnosti. Ak to tak citis tak aj na prvom stretnuti,co na tom,ste dospely. Nemam rada kalkulovanie a hranie sa na chrumkavu a zasadovu.