icon

Podvedie ma manžel?

21. máj 2023

Chcem sa s vami podeliť a vypočuť si vás názor

Mám super manžela 🙏🏼 pomáha mi s deťmi , je pozorný,uprace, navarí, hovorí mi ze ma lubi, takmer vôbec sa nehadame max z nejakej večernej nervozity keď nevieme uspať deti ale hneď ráno si voláme s úsmevom…no znepokojuje ma jedna vec … v práci majú kolegyňu ktorá je naozaj pekná žena a viem ze všetci sú z nej hotoví ( určite aj môj muž ) párkrát mi ju spomenul doma v zmysle ( boze Martina si zase vzala také tesne legíny do prace ze na ňu všetci čumeli) ta jeho kolegyňa si určite túto pozornosť užíva nakoľko je to dosť odvážna žena oblieka sa dosť odvážne … idem k pointe - pred týždňom mali v práci “teambuilding” spoločná večera + prehliadka nejakého kaštieľa on tam ani nechcel ist ešte som mu vravela chood bude super budeš tam s kolegami no môj muz tam strávil viac času pravdepodobne s jeho kolegyňou sám mi povedal že keď mali večeru hľadal
Volne miesto a Martina naňho kričala “ tu ti držím miesto “ ok to som ešte nejak predýchala a nedala najavo ze by mi to vadilo .. no potom som vzala jeho mobil anooo vzala a otvorila správy ( neriešte to prosím že sa to nepatrí ) a tam ich spoločná fotka on ju drzi okolo pása a ona ma svoju ruku na jeho stehne úplne fotka ako párik …poslala ju mužovi a v správe bolo len “❤️” baby neviem čo si mám o tom myslieť :( :( celý týždeň nato myslím :( nemyslím si že by ma muž podviedol ale veľmi sa bojím že k tomu v budúcnosti dôjde keďže majú často takého akcie z prace táto žena je presne ten typ ženy dotierava, neodbytna , sebavedomá a pravdepodobne ide po mojom mužovi pár krát som ju videla naživo :( úplne mám z toho žalúdok v háji

ema22270
22. máj 2023

A samozrejme, mohlo by ho prekvapit aj tvoje spravanie typu, ze sa proste nahodis a pojdes niekam sama. Nech si nemysli, ze ty si len doma s detmi. Budes prekvapena, ako zareaguje...

ankare
22. máj 2023

HM, to,že by si to na Tvojho chlapa nepovedala... 99% chlapov podlahne takejto sexy rakete, keď vyštartuje po ňom. Akokoľvek super manželstvo máte. Ona je rafinovaná, zvádza ho na každom kroku. Chlap takýmto lakaniam veľmi ľahko prepadne. 😪

monikkatt
22. máj 2023

V ziadnom pripade sa nespoliehaj na to ze "moj manzel by ma nepodviedol" Chlapi su chlapi a ked zacnu rozmyslat rozkrokom tak podvedu aj taki na ktorych by si to nepovedala. Bohuzial je to tak.
Nedus to v sebe a povedz mu ze si videla tu fotku a ze sa ti to nepaci. Nech si uvedomi ze je zenaty a slecnu usmerni.
Hlavne nech vie ze ta to trapi. Ak je charakter a zalezi mu na tebe tak to stopne skor ako po nom kolegyna vystartuje.
Drzim palce

maciatkolulu
22. máj 2023

Takto, náhodou si začala pozerať správy... Neviem. Potom, ty si tam bola, keď kričala Martina, pod držím ti miesto? Myslím, že jebzabtym trochu viac a nie je všetko v manželstve tak dokonale.... Ale žiaľ, pokiaľ muž chce, tak dokáže skončiť manželstvo kvôli jednej žene, ale aj pokiaľ žena chce, tak kvôli mužovi. Sama vieš, ako to mate. Presviedčať o dokonalom manželstve nás nemusíš. Myslím, že slušný, inteligentný rozhovor by pomohol vysvetliť situáciu. Bez hysakov a žiarlivostných scen. Ženy vedia byť kurvy a riadne a chlapi... Co už, samcekovia. Takže ak ho chytila do lepkavych sieti, budeš to mat sakra ťažké. Osobná skúsenosť. .

ema22270
22. máj 2023

My sme mali/aj mame taku sikovnu susedu. Po manzelovi isla ako po udenom. Pisala mu, aj sa stretavali v garazi na pivku, ale aj s jej priatelom (buducim manzelom, uz mali aj termin svadby). Manzela vkuse vyckavala na balkone, ked chodil z prace. Kolko x ho tam zastavili, ani domov neprisiel. Na Valentina ho volala na prechadzku, aj kolac priniesla az ku nam domov. 😆 To by ste neverili. V hlave vymetene, inak takto pekna zena, zatial bezdetna. Po case to hrala uz na kamaratstvo, akoze sme sa stretavali vsetci 4, dokonca nam raz syna strazila z jej iniciativy (to som doteraz nepochopila). A potom, ked som isla okolo, videla ma a ani sa mi nepozdravila som s nou narobila take poriadky, ze doteraz si nedovolila ani sa pozriet na nas. Ona uz aj po dietati tuzila, tu mi aj plakala, ze ten jej priatel, dieta pred svadbou nechce a ze ktovie ci sa im podari a podobne. Samozrejme, ze aj manzelovi to imponovalo a ktovie co si vsetko popisali - nechcem ani vediet. Popravde mne na tom najviac vadilo to, ze sa to dialo vsetko pred mojimi ocami a to je dost ponizujuce, kebyze o tom aspon neviem...

maciatkolulu
22. máj 2023

@ema22270 a manželovi si tiež pekne povedala, lebo pokiaľ by on nechcel, tak snáď..... A ten jej priateľ tiež nič? Iba ty si videla, že niečo nie je kóšer? Celkom cudne.

daniela2202
22. máj 2023

Dobre , že si pozrela mobil... ona sa určite snaží o niečo, a muži sú ovplyvniteĺní, ak má doma pohodu a zázemie, nemalo by sa to stať.... ale povedala by som mu to, že takéto fotky sa ti nepáčia a to isté by si mohla robiť aj ty 👉

trinityf
22. máj 2023

Normálne si s ním vyjasni ako sa veci majú. Vytiahni aj tú fotku, že sa ti to nepáči a nech sa veľmi rýchlo uvedomí, kým je čas...

brendaa
22. máj 2023

Ahoj určite si to s ním vydiskutuj, povedz ako sa cítiš...ako to vidíš, že sa ti to nepáči....nespíš kvôli tomu....Je rozdiel urobiť nejakú foto-momentku na akcii a je obrovský rozdiel, keď žena ide po ňom.... Máš ho rada, máte deti....čo chce?

soldi
22. máj 2023

@tanyag to je presne aj moja skusenost. Tiez mal ex v praci milenku, predo mnou na nu stale kydal, volal ju len priezviskom, a potom som objavila mail, ktory jej pisal a zacinal slovami: ahoj, laska…

slavka1988
22. máj 2023

Baby čo je to za ženu keď vie že je ženatý a má deti ako je málo slobodných? No určite mu neurob scénu lebo to má ten opačný efekt ale sadni si s ním a opýtaj sa ho povedz mu aké máš obavy a určite mu povedz že ako jeho zene sa ti nepáčilo že sa hentakym spôsobom fotí s kolegynou že keby to bolo opačne ako by to videl on 🙂 a Viesco dopraj mu viac sexu 🙈😂🙄no je to tak čo potrebuje muž mat fajn navarené a sex potom je spokojný

ema22270
22. máj 2023

@maciatkolulu samozrejme, ze som to aj doma riesila. Jej priatel nic - manzel sa s nim chcel stretnut aj a trosku mu oci otvorit. Ale ten jej priatel uz nechcel. Ona mi tu rozpravala, ze jemu sa to paci, ked o nu maju aj ini záujem, tak ja neviem. Potom sme to uz nechali tak, ja som jej svoje povedala, doteraz to nechapem o co jej islo. Manzel jej povedal tiez tu predo mnou, ze on si myslel, ze sa budeme kamaratit vsetci 4... ze sa spravala uz potom zvlastne a tak. Ten jej priatel vlastne o nicom nevie (take konkretne veci, a ja som fakt nemala chut ist ku nim a hovorit mu to).

moonlight1210
22. máj 2023

Napadlo niekomu, ze ta ruka na kolene mohla byt v sekunde fotky, ale v nasledujucej jej ju dal dole, co uz ale na fotke nie je zachytene?

Kolki ludia sa pre fotku objimu, spolu usmeju a vzapati sa pustia. Lebo je to póza na fotku, nie realita.

Raz ma objal (resp. sa zavesil) opity zenaty kolega na vecierku, ze ma rad vidi, ze som super, ze ma ma tak rad (ako kamosku). Tak som ho teda zlahka potlapkala po chrbte, ze ok, moj, aj ta rada vidim a odsunula ho jemne zo seba.
Nebudem ho predsa odsacovat ako daka pruderna hystericka nedotknuta panna a robit scenu, co si to dovolil dotknut sa mojho majestatu.
Ibaze keby to niekto cvakol v tej sekunde, vyzeralo by to, ze som sa tam s nim objimala ako s milencom.

Tak aj nad tymto pouvazuj. Nez z fotky urobis dokaz nevery.

domkakvet
22. máj 2023

Taka fotka by sa mi vobec nepacila, preco ju akoze drzal okolo pasa a preco dovolil aby mala ona ruku na jeho stehne a k fotke srdiecko, jasne mu povec, nech da svojej kolegyni hranice, lebo ona si dovoli tolko kolko jej dovoli on, tak nech si to s nou laskavo poriesi, treba to zastavit cim skor a opytaj sa ho ci chce kvoly jednemu zadku znicit vas vztah, peknych zien bolo aj bude, uz ci chce riskovat vas vztah, opytaj sa ake ma priority.

banderaska29
22. máj 2023

@mamamasama
@katkazocele my sme mali pred tyzdnom teambuilding. môžem svedomito vase slová potvrdit. ja a moja kolegyna (obe zadane) sme boli jediné verné svojim mužom. to boli čisté bakanálie. a pritom všetci zadaní (bud manželstvo alebo partnerstvo)....a dnes sa pokračuje v práci akoby sa nič nestalo 😀 na 1000 krát by to popreli všetci zúčastnení doma a polovičky by im to aj uverili.

ema22270
22. máj 2023

@banderaska29 fuuha a ako to tam vyzeralo? A to nemaju strach, ze o tom viete a ze sa to prevali?

mandzula
22. máj 2023

@moonlight1210 toto o fotke som pisala aj ja. Bolo by este ok, keby to pri poze na fotku skoncilo, zarazajuce je, ze fotka nasledne aj so srdieckom pristala u chlapa v mobile.

cippi
22. máj 2023

No ja myslim ze dnes nevere dost je rozsirena, ale kazdy ma dokonale vztahy, poznam napr jednu vydatu co ma dvohc milencov, poznam dalsiu vydatu co na party si sadala muzom na kolienka tiez, uzivala si ich pozornost, minule tiez party a baba tam na mna pohlady hadze zblizka do oci usmevy a potom tancuje s priatelom aj sa bozkava, flirtuje sa dnes vsade 🙂.Samozrejme zeny to robia nenapadnejsie, preto casto to tak nevidno zvonka. Ako neverim v monogamiu striktnu, hlavne tu sexualnu. Proste iskrti to bude vzdy medzi ludmi aj ked maju vztahy. Muzi maju este k tomu vacsi sklon k promiskuite ako zeny tj toto ide po ich naprogramovanom nastaveni nova samicka vzruso a prebudza sa lovec 🙂. Ono laskuje sa dnes vsade takmer. Keby sa flirt bral ako nevera tak je nevernych 3/4 ludi mozno 🙂

moonlight1210
22. máj 2023

@mandzula ale to je problem tej druhej zeny, nie jej muza. On si ju nepytal od fotografa a neulozil na pamiatku. Ani na nu neodpovedal srdieckom.

banderaska29
22. máj 2023

@ema22270
neprevalí sa to nikdy. to sa nevytahuje akonáhle skončí TB - akoby sa nestalo. bohužiaľ, taky je svet. ja tiež verím iba sama sebe, hoci mam chlapa, ktoremu by som potencialne verit mohla (verím mu, ale nie dostatočne, aby som uplne nestratila samu sebam, keby ma nahodou zradí). už som sa tak sklamala, že už neviem verit mužom. to zistenie zrady je bolest ktorá zanecha jazvu.

mandzula
22. máj 2023

@moonlight1210 veľmi ťažko povedať, fakt závisí od toho, za akých okolností tá fotka vznikla - či len v rámci uvoľnenej atmosféry, kedy by sa jej poslanie mužovi dalo považovať za provokáciu z jej strany, alebo v rámci začínajúceho románika, kedy by bola jeho príjemným pripomenutím.

autor
22. máj 2023

@slavka1988 ja také ženy tiež nechápem :( ale ako píšeš mohla to by len sekunda na foto ale nepáčilo sa mi to vôbec keď som to videla úplne som až zmrzla

autor
22. máj 2023

@maciatkolulu on mi to hovoril proste sme sa rozprávali o tej večeri co tam mali o kolegoch a pod a potom povedal že si nemal kde sadnúť a že kolegyňa naňho kričala že mu drží miesto .. podľa mňa si neuvedomil že sa ma to mohlo dotknúť .. teda prišlo mi to divne že chcela aby môj muž sedel pri nej :/ a máte pravdu samozrejme ja tu nepresviedčam nikoho že mám dokonalý vzťah ale mám naozaj pekný vzťah nemá jeden jediný dôvod vás tu klamať keby ste nás videli vonku tak my sa stále smejeme, držíme za ruky, lubime sa preto som ostala v šoku z tej fotky a aj z tohto že mi to nepovedal možno to preňho nič neznamená preto mi to neukázal a možno naopak za tým niečo je

autor
22. máj 2023

@ankare áno ja viem :( preto sa veľmi bojím lebo síce tu jejo kolegyňu nepoznám takto osobne ale stretli sme sa pár krát napr vonku raz v obchode zdravili sa a ona sa namma ani nepozrela len na muža úplne ako keby mi dávala najavo že ona je viac .. proste to keby ste ju videli hneď by ste pochopila aky typ ženy to je … veľmi sa bojím fskt keď na tomto ma stroskotať naše manželstvo :( máme 2 úžasne deti chodíme s nimi spoločne na výlety, na krúžky, máme spoločne záujmy proste naozaj ma to bude bolieť keď na tomto stroskotá naše manželstvo ;(

colsami
22. máj 2023

Tak vies autorka, vonku sa smejete a drzite za ruky a vnutri-doma hovoris ze ani skoro nemate intimnosti, a tyzden tajis ze si mu nasla fotku so srdieckom kde su na sebe zaveseni s kolegynou ako parik... Takze je velmi tazko posudzovat na zaklade toho, co by kto videl "vonku" ako idealnu rodinku. Aky naplneny vztah zijete, viete len vy dvaja, ako vam to vyhovuje.
Drzim ti dnes palce. Nemaluj certa na stenu, len to chce uprimne rozhovor, bez neho to lepsie nebude.

autor
22. máj 2023

@ema22270 áno to je to ponižujúce :( mrzí ma vaša skúsenosť ja by som jej tiež najradšej oči vyskriabala ale nespravím to samozrejme nechcem pôsobiť ako hysterka :( možno ona bude šťastná keď bude vedieť že na ňu ziarlim

autor
22. máj 2023

@brendaa samozrejme my sa lubime máme 2 úžasne plánované deti čoskoro sa chceme sťahovať do väčšieho bytu všetko plánujeme máme spoločne záujmy preto by som nikdy v živote nepovedala naňho že by bol schopný ma podviesť :( a bojím sa toho je to hrozný pocit začať po 6 rokov v manželstve nedôverovať

autor
22. máj 2023

@banderaska29 to je strašne čo sa dnes deje :(

autor
22. máj 2023

@colsami snažila som sa tým povedať že nevidím nejaké zmeny na našom vzťahu jasne že sme obaja unavení posledne mesiace kvoli malej a tým že sme unavení tak nie ja ani taka chuť na sex žiaľ je to tak ale nemyslím si že hneď by ma mal kvoli tomu podvádzať alebo sa o to snažiť no neviem fakt možno sa zbytočne trápim možno nie potrebovala som to dať vonku zo seba a počuť iné názory . Ďakujem aj vám

autor
22. máj 2023

@ema22270 to mi tiež napadlo … mám kamarátky s ktorými chodíme sem tam na kávu takže to nebude problém ale neviem či to pomôže môjmu trápenie :(

kassandra25
22. máj 2023

Nehnevaj sa, ale tam uz davno nieco bolo a ficia. Nie si s nim 24 h denne. Netusis, kde je , ked je v práci " ". Keby nic nebolo, fotka by vobec nebola. Nebolo by nic, ani slovo o nej. Nieto este nejake podvedome vylevy. Hm. Mozes urobit to, ze prides do prace za nim, resp budes tam chodit necakane neohlasene, aj kava keby sa dala tam, pusa s nim, pred nou hlavne, chlapec bude nervozny, lebo pred martinou ziju s manzelkou zle a keby vam martina este aj spolocnu fotku mala s manzelom spravit, to by bolo. No a chlapcovi treba povedat, ze moze mat zenu a tie deti, co ma, alebo teda nastane vymena, za martinu, ze vsetko je mozne, ze podme dotoho. Neviem, co ti nato, s cim ako chces zit, ale niceho z toho by nebolo, co bolo, keby to nebolo.