Podviedla som priateľa
ahojte, musim sa niekomu vyrozpravat lebo to nemam komu povedat. v prvom rade, nikdy predtym som nikoho nepodviedla a stale sa mi to hnusilo. a teraz k mojej veci, mam 28 rokov, priatela skoro dva roky, no vztah je uz dlhsie nefunkčný a niesom v nom stastna, no stale som s nim lebo ho svojim sposobom lubim, ale necitim ze je to moja “spriaznená duša”.. par krat ma uz sklamal, nemam v nom oporu, neni v tom vztahu dôvera, proste mi tam vela veci chyba, este aj byvame daleko od seba. noo, a stalo sa co som nie uplne chcela, ale nedalo mi to a ked ma zavolal von clovek ktory bol kedysi moja velmi velka laska, musela som ist… myslela som ze to bude len kamarátske stretnutie, ale stale to strasne medzi nami iskrilo, nieco sme popili a proste bozkavala som sa s nim.. viac krat, no nic viac, len bozkávanie … zistila som ze k nemu asi stale nieco citim .. neviem co mam robit, asi je nalepsie riešenie rozchod co ? mam vycitky, ale zaroven to vobec nelutujem, bolo mi s nim skvelo, ako dlho s nikym nie ..
@anonym_autor už davno si sa mala rozísť.
Ja som sa počas vzťahu vyspala reálne s mojím ex, s mužom, ktorého som dávno veľmi milovala. Až po tom sexe som zistila, že vlastne ja už nič k nemu necítim a ľúbim iba svojho priateľa, zrazu som si uvedomila, že o neho nechcem prísť. So všetkým som sa mu priznala. Nič mi nevyčítal, uzavreli sme to a nebyť nešťastnej udalosti, sme spolu do dnes. Ty si sa s nikým nevyspala, len ste sa bozkávali. Musíš však vedieť, koho naozaj miluješ.
Tak sa na fleku rozid, mrtvy vztah, nema to ziadne benefity.
Máš sa komu vyrozprávať, jemu to povedz a uvidíš, že tvoj problém vyrieši raz-dva... hrou na dve strany vám ubližuješ všetkým trom naraz...
Aspon mas poriadny dovod na rozchod
☕ Vieš, keď je už po 2 rokoch vzťah nefunkčný, čo od neho môžeš očakávať do budúcnosti? Rozchod je prirodzeným vyústením niečoho, čo nefunguje. To čomu hovoríš " svojim spôsobom ho mám rada" je v preklade zvyk, vracanie sa do bezpečnej zóny, ktorú poznám, v ktorej už viem čo môžem očakávať. "Podviedla som" ... dali ste si pár bozkov, cítili sa dobre, polietali ste si spolu, posilnili imunitu 🙂. Nikoho si nepodviedla, neobviňuj sa. To, že si to neplánovala a aj tak si to urobila, je len dôkaz toho, že už zrejme aj tvoja verná hlavička vyhodnotila, že už nie je červenená - STOP, ale máš zelenú a IDEŠ ďalej.. 😉
Maj chrbtovú kosť a neťahaj ho za nos. Rozchod.
@anonym_autor dalsie kur***visko vsak sa rozid a potom otvor svoju **cu pre zvysok dediny
@anonym_autor a čo akoze musíš to mat písomne? Tak nech sa páči vas vztah nefunguje, podviedla si ho. Tak čo akoze s ním ešte planujes? Či potrebuješ mat náhradu? Rozid sa a neskáč zo vzťahu do vzťahu, daj do toho aj trosku rozumu.
@anonym_autor stalo sa to lebo vam to nefunguje. Buduj len jeden vzťah. Musíš sa najprv rozhodnúť ktorý a potom ten druhý ukončiť. Ak sa rozhodneš ostať s priateľom tak mu o nevere nikdy Nehovor. Hoci si ho nepodviedla sexom, milenecky zamilovaný bozk je ešte horší ako keby si s ním mala sex. Ale Nehovor mu to aj tak a zabudni na bývalého a budujte vzťah obaja. Kopni priateľa do riti, nech niečo urobi aj on, inak rozchod. Môžeš váš vzťah rozkývať a povedať, že nie si spokojná, nefunguje to a nadhodiť, že či to má zmysel či nie je lepšie sa rozísť. Proste niečo zmeň! Nepokracuj v tom ako doteraz. Ak priateľ v tom zlyhá a nebude mat záujem niečo robiť, tak rozchod a ďalej už choď za srdcom.
☕ Vieš, keď je už po 2 rokoch vzťah nefunkčný, čo od neho môžeš očakávať do budúcnosti? Rozchod je prirodzeným vyústením niečoho, čo nefunguje. To čomu hovoríš " svojim spôsobom ho mám rada" je v preklade zvyk, vracanie sa do bezpečnej zóny, ktorú poznám, v ktorej už viem čo môžem očakávať. "Podviedla som" ... dali ste si pár bozkov, cítili sa dobre, polietali ste si spolu, posilnili imunitu 🙂. Nikoho si nepodviedla, neobviňuj sa. To, že si to neplánovala a aj tak si to urobila, je len dôkaz toho, že už zrejme aj tvoja verná hlavička vyhodnotila, že už nie je červenená - STOP, ale máš zelenú a IDEŠ ďalej.. 😉
@slovakboy
@amazonka13
dakujem vam ❤️ uplne beriem, ze ma niektorí za to odsúdia.. ja som nikdy pred tym nikoho nepodviedla, ako som pisala, samej sa mi to hnusi, a viem ze keby sa vo vztahu citim naplnená a milovaná nikdy sa to nestane .. ano priatela mam stale rada a nieje to zly clovek ale vela mi v tom vztahu chyba a nedava mi to co potrebujem … citila som to tak a nelutujem to hoci viem ze som spravila velmi zlu vec, priatelovi som milion krat vysvetľovala a hovorila co mi v tom vztahu chyba ale nikdy sa nic nezmenilo.. viem ze to nieje vyhovorka a v prvom rade by som mala nieco ukoncit az potom nieco zacat, ale stalo sa .. dakujem vam ze ste ma neodsúdili ale napisali rozumný nazor, velmi si to vazim 🙂
@slovakboy
@amazonka13
dakujem vam ❤️ uplne beriem, ze ma niektorí za to odsúdia.. ja som nikdy pred tym nikoho nepodviedla, ako som pisala, samej sa mi to hnusi, a viem ze keby sa vo vztahu citim naplnená a milovaná nikdy sa to nestane .. ano priatela mam stale rada a nieje to zly clovek ale vela mi v tom vztahu chyba a nedava mi to co potrebujem … citila som to tak a nelutujem to hoci viem ze som spravila velmi zlu vec, priatelovi som milion krat vysvetľovala a hovorila co mi v tom vztahu chyba ale nikdy sa nic nezmenilo.. viem ze to nieje vyhovorka a v prvom rade by som mala nieco ukoncit az potom nieco zacat, ale stalo sa .. dakujem vam ze ste ma neodsúdili ale napisali rozumný nazor, velmi si to vazim 🙂
@anonym_autor neodsudzuj sa za to. Je to zlyhanie ale úplne pochopiteľné. Pouvazuj ešte či správne komunikujes s priateľom. Či on ozaj vie, že si nespokojná a že hrozí rozpad vzťahujú tvojej strany. Lebo často si ženy myslia že mu to povedali a aj mu to povedali, ale keď to nie je úplne jasné alebo je to zaobalené a povedané len tak mimochodom, muž si neuvedomí, že už nemá jej srdce. A potom sa čuduje, zúri, plače, keď mu ona povie posledné zbohom. A už nemá šancu na nápravu. Preto mu daj varovný budíček a fakt ho napríklad aj vyhod z domu na obmedzený čas. Povedz mu, že si chceš dať prestávku vo vzťahu uvidíš ako začne kmitať. Alebo bude ešte horší. Aspoň ho spoznas v takej situácii. O milencovi ani muk. Bude to vyzerať, že nadržiavam nevernici, ale keby si ňu to povedala všetko sa skomplikuje nevieš vôbec ako zareaguje a môže to aj aktivizovať ho ale aj to môže byť ešte horšie.
ja že bola aspoň poriadna š*kačka a vy ste sa len bozkávali 🙈 nuda 🙄
@anonym_autor
🤔
Čo sa týka tvojho aktuálneho vzťahu, mala by si sa s partnerom otvorene porozprávať, keďže vnútorne máš pocit, že váš vzťah je nefunkčný. Porozprávať myslím i vzťah ukončiť, pretože ako si uviedla niekoľko krát ťa sklamal a keď detto, keď si napísala, že v ňom nemáš dôveru ☝️. Dôvera v akomkoľvek vzťahu je alfaomega☝️. Tvoj partner, tvoj vzťah... 🤷
Čo sa týka podvádzania, tak nikdy nepodvádzaš partnera, ale v prvom rade seba samú, je to o tvojom charaktere 😉. Ak podvedieš, nechaj si to pre seba, vedz, že tvojho partnera to nezaujíma, ty sama s tým budeš žiť. Buď si však vedomá toho, čo všetko môžeš stratiť, či sa to v živote vyplatí alebo ... (...alebo i získať 🙄😉, dnes je akosi u mužov/žien paralelný vzťah a časom len s igelitkou zmeniť adresu spálne štandard... 🫤🤷).
Bolo by fajn si upratať život... 😉.
Byť vo vzťahu kde je zničená dôvera... 🫤, "riešiť" niečo s ex s ktorým si pre niečo ukončila vzťah pred dvoma rokmi... 🫤.
Máš 28... určite vieš čo v živote chceš... 😉
Ja som sa počas vzťahu vyspala reálne s mojím ex, s mužom, ktorého som dávno veľmi milovala. Až po tom sexe som zistila, že vlastne ja už nič k nemu necítim a ľúbim iba svojho priateľa, zrazu som si uvedomila, že o neho nechcem prísť. So všetkým som sa mu priznala. Nič mi nevyčítal, uzavreli sme to a nebyť nešťastnej udalosti, sme spolu do dnes. Ty si sa s nikým nevyspala, len ste sa bozkávali. Musíš však vedieť, koho naozaj miluješ.
@anonym_100f8e aspon si si uzila ten sex?
@anonym_autor bozkávanie nie je nevera 🤷 rozchod a daj sa s hentym dokopy časom ak to tak cítiš
Zlyhala si.. Ale bozkávanie nie je nevera tak uplna.. Ale rozid sa ved ho. Nechceš ani

Ako by si chcela aby sa tvoj priatel zachoval k tebe keby sa mu stalo presne to iste?