Posielate si s partnerom sexy fotky?
Ahojte posielate si sexi fotky s partnerom? S mojom som 5 rokov, no teraz to celkom začal po me ako keby vyžadovať 🤣
@anonym_autor ja nie,nikdy,ale môjmu manželovi posielala kolegyňa.😶🌫️
@anonym_489165 aj môjmu. Tak som fotky tej štetky preposlala jej mužovi, odvtedy je pokoj 😂
@anonym_489165 aj môjmu. Tak som fotky tej štetky preposlala jej mužovi, odvtedy je pokoj 😂
@anonym_fe79da ta "moja" bohužiaľ muža nemá je rozvedená, takže hádže rodidla kde sa dá
@anonym_496a50 no tak si si zdvihla ego. Je smutne ze to musis robit sama na forach.
To ze sa mu odfotim pred sprchou neznamena ze sa niekedy nesprchujeme spolu. You loooooooose. Cau
@really8 ty si neuveriteľná. To tu človek nemôže mať iný názor? čo prskáš? 🤦🏻♀️
V žiadnom pripade och nwposielaj...nikdy nevieš čo s nimi bude robiť.
@vilma7 bude si nad nimi honiť 🤷😀
Mne to posielaju kamaratky a aj vydate. Kazdy nahotu vnima inak.
nie nikdy nikomu a ani v predchadzajucich vzťahoch.Nahodou sa rozidete rozvediete človek nikdy nevie a s pomsty podava na kadejake sexi zoznamky a budeš zbytočne behať po polici nerob to to čo teraz by TI prišlo super neskôr môže byť problém.To mi ver viac krát tu aj bolo nejake ženy písali že s aim to stálo.Nie povedz že TY nič take robiť nebudeš.Neskôr s pomsty tvoje fotky môže ponukať na platenej zoznamke.Da tam tvoje číslo a kadejaký uchylaci ťa budu obťažovať.
Posielame si nahé rovno čo je sexi ..a on mi posle ako si na Tom.....robí dobre
Keď mi ku večeru unavený,mrzutý zavolá,že ešte sa chvíľu zdrží v dielni, pretože mu asi odišla hydraulika, tečie niečo,nesvieti,neblinká na strojoch a ráno musia byť plnuschopné práce,tak mu niečo po mms "vkusné" pošlem 🤭,čo ho trošku vzpruží a nakopne 😁.
@anonym_autor manzelovi? Ano, obcas ho takto prekvapim
@anonym_autor nie
V žiadnom pripade och nwposielaj...nikdy nevieš čo s nimi bude robiť.
@vilma7 normalny si vyhoni a blbec ich da na net (pred tym si vyhoni)
@anonym_autor áno, ale také, kde je len časť tela, určite nie tvar a ani telo cele nie
@vilma7 normalny si vyhoni a blbec ich da na net (pred tym si vyhoni)
@anonym_89015a haha. Vyhonia si všetci ..prečo by ich dával na net to isto nie
@anonym_autor na začiatku vzťahu áno, po 10 rokoch už nie. A keď to začal vyžadovať až teraz dala by som si pozor odkiaľ to ma, či mu nejaká iná tiež neposiela 😉
@anonym_fe79da presne tak to bolo u nas, chcel odo mna fotku a o mesiac som zistila, ze pytal od inych
Nie, je to trapne
aj po 20 rokoch spolu, mu občas nejakú pošlem. Do mobilu. V spodnom prádle, alebo len tak, s povytiahnutou sukňou, či odhaleným plechom a rozopnutou blúzkou. nie často, možno 5x do roka. Ak ich bude chcieť niekam dať, tak to bude potom dôvod na rozvod.🙂 Ale zatiaľ je všetko OK: 🙂
aj po 20 rokoch spolu, mu občas nejakú pošlem. Do mobilu. V spodnom prádle, alebo len tak, s povytiahnutou sukňou, či odhaleným plechom a rozopnutou blúzkou. nie často, možno 5x do roka. Ak ich bude chcieť niekam dať, tak to bude potom dôvod na rozvod.🙂 Ale zatiaľ je všetko OK: 🙂
@anonym_e50858 ten odhalený plech má celkom zaujal 🤣😉
@anonym_e50858 ten odhalený plech má celkom zaujal 🤣😉
@anonym_489165 malo byť s plecom. 🙂
@anonym_autor taká hlúposť nás ešte nenapadla. Rozídete sa a on ich môže kľudne zneužiť a vlastne aj teraz ich môže ukazovať komu chce a ty sa o tom nedozvieš. Striktne by som ukončila debatu na túto tému
@anonym_489165 malo byť s plecom. 🙂
@anonym_e50858 pochopila som😁
@anonym_autor taká hlúposť nás ešte nenapadla. Rozídete sa a on ich môže kľudne zneužiť a vlastne aj teraz ich môže ukazovať komu chce a ty sa o tom nedozvieš. Striktne by som ukončila debatu na túto tému
@anonym_cdd430 a ty mozes zneuzit jeho fotky
@anonym_cdd430 a ty mozes zneuzit jeho fotky
@anonym_f15549 my si také foto navzájom neposielame, na čo? To, že po sebe túžime, sa dá predsa prejaviť aj ináč, nie?
Áno, ale nikdy nie s hlavou, iba telo a takisto nemám ani žiadne tetovanie či materské znamienka podľa ktorých by som sa dala identifikovať 😃 čiže prinajhoršom by som povedala, že to nie som ja 😃
och aký suchári
och aký suchári
@brontofuz fakt? Možno majú ovea zaujímavejší intímny život, ako ty 😉
nie, nemam 15. Ani vek, ani IQ

@anonym_autor v žiadnom prípade. To nepatrí do správy, ani do mobilu 🫣