Považujete sedenie na posteli v oblečení za nevhodné?
Neviem, či som divná, ale mne toto nie je príjemné.
Máme novú skriňu v spálni a keď bola u nás kamarátka, išla som jej ju ukázať, pochváliť sa. Rozprávali sme sa, pozerala ju a potom si úplne automaticky sadla na posteľ. V rifliach, v ktorých prišla zvonku. Viem, že to neurobila naschvál a asi jej to ani nenapadlo. Ja som v tej chvíli nepovedala nič, lebo mi to prišlo trápne, ale v hlave som už prezliekala obliečky. Posteľ mám proste ako čisté miesto, nie ako ďalšiu stoličku. Vadia také veci aj vám? Alebo preháňam? Ja by som si to u nikoho na návšteve nedovolila.
prehanas ...
Co je to za skrina, ze si ju potrebovala ukazovat navsteve tak dlho, ze si navsteva musela sadnut?
@anonym_autor mala som kamošku čo jej toto vadilo a ostala som v šoku... Ja si periem rifle napr už po jednom raze čo ich oblečiem preto je pre mňa sadnutie si tam kde sú nohy v spánku v poriadku.... Tiež nezijem v sterilite. A že sedela v autobuse ? Tak si sadne u vás na gauč a po nej vy. To je to isté to samé.... Či na gauči špinavé nebude len na posteli ?
@anonym_autor Si vadná.
Strašne dačo 😱😱😱😱
@anonym_autor a nebude horšie, keď návštevy sadajú na kreslá, stoličky, gauč, ktoré pravidelne neprezliekaš a (snáď) netepuješ po každej návšteve? Tých baktérií, vírusov... z vonkajšieho oblečenia, hrúúúza. A čo ešte chodenie po podlahe (vo vonkajšîch ponožkách, či nebodaj naboso!) a vydychovanie po celom byte, tých možných kvapôčkových infekciííí... Dúfam, že máš neustále pustené práčky vzduchu, UV lampy a podlahu po návšteve dezinfikuješ savom, okrem dôkladnêho umytia/vytepovania všetkého, na čo vo vonkajšom oblečení sadali. A vy potom v čistom pyžamku, či nebodaj bez!
Mne to tiež vadí. Nemám to rada, a to pri 2 deťoch v sterilite rozhodne nežijem, ale učím aj ich, že do postele sa ide len v domácom oblečení 🙂
Tiež mi to vadí, posteľ mám zafixovane ako miesto kde sa ide v pyžame alebo v domácom oblečení. Keď som videla ako kamoškin syn vliezol do postele v oblečeni v ktorom sa na výlete valal po lúke oblial ma studený pot.
Kebyze mi to vadi tak ju nepozyvam do spalne a nedrzim ju tam tak dlho, zeby mala potrebu sadnut si. Pripadne kebyze mam takuto uchylku tak mam na tej posteli prehoz, na ktory ak by mi niekto sadol tak ho stiahnem a operem
Ked to domyslis do dosledkov, tak je milion sposobov, ako sa veci navzajom dotykaju.
Autobus : Zostaty bezdak sedi. Potom si tam sadnes ty. Potom v praci na stolicku. Skocis na obed do obchodneho centra, tam sedeli dalsi bezdaci.
Prides domov a co ? Prejdes postrekom Savom a oblecenie pojde do vreca ? Ako ked sa trenuje chemicky a radiacny poplach a dekontaminacia ?
@anonym_autor vadi mi, ked si manzel lahne na postel v pracovnom obleceni...to by som ho zabila a uz to nerobi...mame dom, zahradu, zvierata, takze spina.
Ked je oblecko ciste, tak to neriesim. Za mna prehanas.
@anonym_autor To fakt?😂 Sorry,ze sa smejem, ale prehanas nakompletku. Predpokladam,ze tvoja kamoska nie je ziadna spindura🤷♀️ To mas doma tak sterilne, ze JIS-ka v nemocnici by sa mohla schovat oproti tvojmu byvaniu?😁
preháňaš
Najsrandovnejšie na tom je, že skoro každý sám seba považuje za najčistejšieho, priam sterilnêho a VŠETCI okolo sú špindíry. Ale prečo sme už takmer všetci alergici, alebo máme desiatky stravovacích intolerancií, sa veľmi nezamýšľame.
@anonym_autor mas pravdu, je to nehygienicke a aj mne by to vadilo.. navyse je max. drze sadnut si niekomu na postel bez opytaania, hoc by som nebola vobecoblecena🤣🤣
@anonym_autor Mnohe ta maju za čudnú ,ale áno,aj nás v detstve učili, že do postele sa nelezie v tom,v čom sme boli mimo domu ,ale ani v tom v čom sme doma.Do postele sa lihalo v pyžame alebo v spodnom prádle.Tento zvyk sa zachováva aj v mojej rodine.Z pohľadu z opačnej strany:Nechcem sadat niekam,kde si domáci liha aj sporo odetý,kde môžu byť rôzne telesne vylucky
@anonym_autor mne toto príšerné vadí. Aj keď deti prídu zo školy a hodia sa na posteľ v oblečení, v ktorom sadajú v autobuse aj kade tade, hneď som besna. Úplne ti rozumiem, aj pre mňa je posteľ miesto, kde si idem oddýchnuť osprchovana a v čistom. Nikdy by mi nenapadlo sadnúť si na cudziu posteľ, ani keď ide o najlepšiu kamošku.
Tu neostava nic ine len skonstatovat, ze az budes mat pubertalne deti,tie ta z tejto posadnutosti vyliecia.
@anonym_autor ty nemas prehoz?
Posteľ ,ale nie je ani náhodou čisté miesto ,je presne tak čisté ako celá domácnosť
Ta skrina bola taka uzasna, ze z nej padla na zadok. 😅
No a ci ma obcesiu alebo je to nieco ine, tazko sudit. V kazdom pripade, na histeriu este nie je dovod. Ten pride ked dojdu deti do puberty
Mám viac kamarátok ale žoadna nebola v našej spálni, chcela si sa pochváliť že? Tak tu máš výsledok

@anonym_autor nevadia. Nezijem v sterilite