icon

Považujete sedenie na posteli v oblečení za nevhodné?

Včera o 17:13

Neviem, či som divná, ale mne toto nie je príjemné.
Máme novú skriňu v spálni a keď bola u nás kamarátka, išla som jej ju ukázať, pochváliť sa. Rozprávali sme sa, pozerala ju a potom si úplne automaticky sadla na posteľ. V rifliach, v ktorých prišla zvonku. Viem, že to neurobila naschvál a asi jej to ani nenapadlo. Ja som v tej chvíli nepovedala nič, lebo mi to prišlo trápne, ale v hlave som už prezliekala obliečky. Posteľ mám proste ako čisté miesto, nie ako ďalšiu stoličku. Vadia také veci aj vám? Alebo preháňam? Ja by som si to u nikoho na návšteve nedovolila.

Strana
z2
petamich
Včera o 18:52

Mne osobne to nevadi ale akceptujem, ze niekto to moze mat inak, prehoz co ti tu bol poradeny je asi dobry napad 🙂

liusa82
Včera o 19:00

nepreháňaš ja som rovnaká.Veď tam človek spí ide osprchovaný,okúpaný a v tom oblečení ktovie kde aj bola aj keby je to len v jej aute kým sa k vám viezla.Ale tak prezlečieš a je po probléme

titla
Včera o 19:03

Chapem, ze Ti to vadi, aj mne. V obleceni, v ktorom chodim v MHD nesadam na postel. Ale keby sa mi to aj stalo, periny hned neprezliekam.

ankare
Včera o 19:12

@anonym_autor Preboha... Si divná. A riadne.

anonym_f13de1
Včera o 19:14
@ljmmm

mna zaujala skrina. ukaz

@ljmmm aj mna, to bude skrina, z ktorej si navstevy sadaju😉

anonym_5152a2
Včera o 19:25

aj mne vadí sadnuť si na posteľ oblečená. Ked som bola dieťa, mama by mi to nedovolila, museli sme si postele každe rano upratať, paplony, plachtu a vankuš do perinaka a na odstrojenu posteľ sme dali prehoz. Potom sme mohli aj vylihovať, knihy čitať oblečení na posteli

ivett1
Včera o 19:42

Mne to vadí, preto mám prikrývku na celú posteľ

anonym_3ca9b6
Včera o 19:52

@anonym_autor stalo sa mi uz nieco podobne a ano, prezliekala som periny. nemyslim, ze som vadna. jednoducho postel je pre mna miesto kde som iba v pyzame. sadam si na nu aj v obleceni co nosim doma, ale zakryvam ju dekou. ked si tam dotycny sadol, nebola zakryta. a nie, nezijem v sterilite. jednoducho toto mi vadi tiez

priscilla07
Včera o 20:07

Tiež by mi to veľmi vadilo.

anonym_28fd32
Včera o 20:14

Aj mne to vadi a nesadame si doma na postel v obleceni, co nosim von, je to nechutne. Ale do spalne nikoho nepustam, keby som tam vodila navstevy, tak dam urcite nejaky prehoz.

anonym_5f1804
Včera o 20:15

@anonym_autor za mna neprehanas
Ani ja to neznesiem.ked si predstavim ako ludoa chodia obleceni,sadaju na ocalune sedacky v MHD,starsim unika moc a ine veci,potom si tam sadne v tych rifliach a nasledne na tvoju postel.fuj

anonym_6469e6
Včera o 20:21

za mna je nechutne vodit navstevy do spalne

taktotedanie
Včera o 20:23

@anonym_autor ano vadilo by to aj mne
Nerobim to ja ani kto z domacnosti
Ked prides domov okamzite sa prezliekame vsetci
A aj napriek tomu presne preto je na posteli vzdy deka alebo prehoz
Ale ja pracujem v zdravotnictve a teda zjavne ako tu citam komentare je u nas trosku vyssia uroven dezinfekcie 😆

anonym_5215f9
Dnes o 02:04

Jediný dôvod mať kamaratku v spálni by bolo, keby tam uložila späť svoje bábätko.
Len raz som takto ukazováka byť kamoške, dlhšie sme sa poznali a ja som zrovna bola kupovať sjrynu s ňou, keď sa sťahovala 🙂.
A tak sme debatili o super skrynach keď prišla. Išlo o inšpiráciu.
Ona bola jediná výnimka, inak nemám chuť aby sa v našej spálni ktokoľvek motal. Je to miesto pre mňa a muža, deti. Súkromná zóna, kde je hocikto iný nemá čo hľadať. To akoby mi niekto v pohode vbehol počas sprchovania do kúpeľky, veď len ruky umyť... . Ani moja mama tam nemá čo hľadať.

anonym_d58db1
Dnes o 02:08
@anonym_5215f9

Jediný dôvod mať kamaratku v spálni by bolo, keby tam uložila späť svoje bábätko.
Len raz som takto ukazováka byť kamoške, dlhšie sme sa poznali a ja som zrovna bola kupovať sjrynu s ňou, keď sa sťahovala 🙂.
A tak sme debatili o super skrynach keď prišla. Išlo o inšpiráciu.
Ona bola jediná výnimka, inak nemám chuť aby sa v našej spálni ktokoľvek motal. Je to miesto pre mňa a muža, deti. Súkromná zóna, kde je hocikto iný nemá čo hľadať. To akoby mi niekto v pohode vbehol počas sprchovania do kúpeľky, veď len ruky umyť... . Ani moja mama tam nemá čo hľadať.

@anonym_5215f9
Skriňa s tvrdým y 🙈
Tak to v akej škole učia, kde?

silvike
Dnes o 04:35

@anonym_autor Tak v prvom rade, rano po vyvetrani vzdy usteliem a na postele davam prehoz. Ja tiez nemam rada ked sa sedi/ lezi v normalnom obleceni v posteli. To tiez neznasam. Na to sluzi prehoz. Cize ked je ustelene a je na posteli prehoz, tak mi to nevadi ze si tam niekto sadne.

anonym_b858cd
Dnes o 04:48

95% konika tu pere uteraky po 1 utreti si ruk , meni tricka a rifle po jednom pouziti ,pere pomaly na 150st , a skoro nikomu to nevadi ,sranda tento kon 🫡🫡🫡🫡🫡

Autorka ja mam deku na posteli , takze by mi to nevadilo 😁
Ked to tebe vadilo , je to uplne v poriadku .

nominativ
Dnes o 04:49

@anonym_autor ľudia sú rôzni, strašne veľké množstvo si večer ľahne do rovnakej postele, z akej odíde, aj so všetkými zabalenými prdmi z predošlých nocí a sú s tým ok. 😆

U mňa sa do postele - teda do perín - v oblečení nejde. Akceptujem, ak je na posteli prehoz, ale do perín sa ide v pyžame a umytý.

sense
Dnes o 05:09

Dcéra má na posteli prehoz.lebo tam večná veky hodila tašku keď prišla zo školy. Takto sa problém vyriesil

anonym_9d166e
Dnes o 05:10

@anonym_autor ved kazdy to mame inak nastavene v hlave. Niekomu vadi, inemu vobec… Ak ti napise vacsina, ze im to vadi, budes sa citit lepsie/horsie? 😌
Ja doma neutieram prach. Utriem ho raz za pol roka a tak mi to vyhovuje. 🤣 A je mi jedno ze moja mama luxuje kazdu sobotu. Ked ma cas a radost z odprasnenych skriniek… 😂

anonym_436453
Dnes o 06:16
@anonym_f13de1

Co je to za skrina, ze si ju potrebovala ukazovat navsteve tak dlho, ze si navsteva musela sadnut?

@anonym_f13de1 sa z tej krasnej skrine posadila na zadok 🙂 🙂

sergejj
Dnes o 06:25

@anonym_autor sup vyhladat dobreho psychologa. 🙂

natalka13
Dnes o 06:26

Nesadla by som si nikomu na postel, ale ani by mi to nevadilo.
Byvam v dome a ani nahodou sa neprezliekam po kazdom pobyte vonku.
A rifle nosim kludne aj 2 tyzdne /nie denne/
Sama si sadnem na moju postel niekedy v tom v com som sedela na terase.
Nikdy som deti nedrzala v sterilite, nekupovala im balenu vodu....

anonym_c23647
Dnes o 06:32

@anonym_autor Dufam ze s manzelom sexujete mimo postel. A v lete ich kazdy den prezliekas. Nezabudni koberceky 2x za den vymenit.

guiseppinka
Dnes o 06:53
@anonym_5152a2

aj mne vadí sadnuť si na posteľ oblečená. Ked som bola dieťa, mama by mi to nedovolila, museli sme si postele každe rano upratať, paplony, plachtu a vankuš do perinaka a na odstrojenu posteľ sme dali prehoz. Potom sme mohli aj vylihovať, knihy čitať oblečení na posteli

@anonym_5152a2 my sme to tiez takto mali. Kazde rano po vyvetrani odlozit periny do postele, ostala len deka. Vecer vybrat plachtu a nahodit periny. Teraz tym, ze nemam taky priestor na periny,tak decka si davaju deky. Ale v posteli su malicko.

Co sa tyka spalne, tak ja to neprezivam absolutne, mala som vela kamosiek s detmi, ktore sli do spalne nadojcit, takze samozrejme sedeli tam. Jedine, co mi vadi su cudzie decka v spalni (kamosi deti)

anonym_f4799a
Dnes o 07:06

aj mne to hrozne vadi a mam 4 deti

anonym_28f451
Dnes o 07:56

@anonym_autor tak ja napríklad nevodím návštevy do spalne za žiadnych okolností, bolo by mi to nepríjemné.
A to si jej ako dlho ukazovala skriňu, že si už musela sadnúť?

moonlight1210
Dnes o 08:05

Na postel by som si nesadla z toho dovodu, ze je to najsukromnejsie miesto toho cloveka z celeho domu.
Ine take miesto v dome asi nie je, co by patrilo len jemu.
Postel ma totiz kazdy svoju vlastnu (zvycajne). Takze to je doslova osobna zona.

Pokial by mi to sam nedovolil, ze sa mozem posadit.

beronsche
Dnes o 08:08

@anonym_autor vadilo by mi to.. nie, že bola v spálni, s tým problém nemám. Ale tiež mi vadí, ak si niekto sadne do neustlanej postele. Asi by som to ale hneď neprezliekala, neviem..
Ja v tomto "bojujem" s deťmi. Vyslovene neznášam, keď majú posteľ neustlanu, neprikrytu a sadnú si tam hoci v domácich teplákoch.. ale keď je na posteli prehoz, nevadí mi to.

Strana
z2