icon

Poznáte pár, v ktorom jeden druhému odpustili neveru?

20. apr 2023

Nejdem sa tu pytat konkretne na Vas a Vase pribehy, ale poznate pár kde jeden druhemu odpustili neveru ? Ak ano, aky bol ich vztah potom?

Strana
z2
daniela2202
21. apr 2023

@mooonika1975 😂😁😂😁👍👍👍

danusskaaa
21. apr 2023

Áno poznám a aj napriek tomu, že "odpustili" sú ako na ihlach, pri kazdom zapipaní SMS na mobile...

retatka
Autor odpoveď zmazal
danica2711
21. apr 2023

takých je plno. Občas to vyjde, väčšinou nie. A teraz čo urobíš s touto "informáciou"?

jamimo
21. apr 2023

@huxy obdivujem, že to dieťa nezavrhla a stará sa oň ako o svoje a zároveň "obdivujem", že má na neho žalúdok.

jamimo
21. apr 2023

@retatka cez 60 rokov. On je taký celý život.

mimikarol
21. apr 2023

Ja nepoznám, sama by som neodpustila. Zostala by som s chlapom ale už len kôli pohodlnosti, o láske by sa už hovoriť nedalo a nezáležalo by mi čo s kým robí . A neverila by som keby sluboval že sa to viac x nestane

slovakboy
21. apr 2023

Áno ja som odpustil neveru do niekoľkých mesiacov a od vtedy krásny život 26 rokov. Ani slovo som o tom jej nič nepovedal a ani ma to netrápi. Pritom v prvé týždne to bolo hrozné výčitky obviňovania žiarlenie chorobné sebaľútosť, zlosť, zlé sny, nechutenstvo…Krásne sme to zvládli . Ale som šokovaný ako je to pre väčšinu ťažké.

nikaeli
21. apr 2023

Moja naj kamoška mala otca, ktorý podvádzal mamku ešte za čias nášho štúdia na VŠ. Vedelo o tom veľa ľudí, mamka mu to tolerovala (či odpustila, to neviem). Sme už 20 rokov od výšky a mamka nedávno podala návrh na rozvod. Otec po celý ten čas viedol dvojitý život 😕

Ja som môjmu ex raz odpustila. Keď som zistila, že v tom pokračuje ďalej, stal sa mojim ex 🤷🏻‍♀️

trinityf
21. apr 2023

Ano poznam. Dobre ho vymlatila ked mu na to prisla. Ostali spolu. Po asi 9 rokoch si spravili druhe dieta. Stale su spolu.

pralinka25
21. apr 2023

@slovakboy wow. klobuk dole ako si to zvladol. zatial som nic taketo neriesila ale aj ked sa nad tym zamyslim tak nech to beriem z akejkolvek strany nemala by som na to zostat v takom vztahu. asi to chce silnejsiu osobnost

slovakboy
21. apr 2023

@pralinka25 nie som silná osobnosť skôr naopak som veľmi citlivý a hrozne ma to zneistilo. Ale pochopil som že len ja to môžem vyriešiť nie ona. Ona samozrejme ľutovala ale ja som chcel aby ľutovala každý den aj 100 krát aby sa kajala a sypala si popol na hlavu a vysvetlila to že aké mala pocity a pohnútky. A bol som schopný jej liezť do hlavy a prečo a prečo a prečo ? A detaily som chcel vedieť no hrozné. Proste som sa nepoznával. V jednom sne som ju škrtil. Psychologička povedala že to bol prejav zlosti. Dôležité je si to uvedomiť že to psychika máva a minulosť sa nedá zmeniť. A nanovo budovať vzťah. A nečakať že budem hneď pociťovať prijemne pocity. Robiť treba to čo sa robiť má a nečakať ze to bude príjemné. My sme šli na výlet a nešťastní vedľa nás podobný pár a zamilovaní. Netreba to hodnotiť. Ten výlet mal aj tak veľký význam. Jedna tehlička do budovy vzťahu. A hladkať sa. Aj keď si myslím že je to hrozné, usmejem sa. Nechce sa mi, ale urobím jej službičku, kúpim kvietky, ideme do kina, držíme sa za ruky ak keď to vlastne viac hrajeme ako reálne chceme. Ale postupne nové zážitky vytlačia z hlavy tie zlé. A nerozvíjať myšlienky. Prečo to urobila? Lebo som paroháč, lebo jej to chutí lebo lebo. Hlava vie vyprodukovať hrozné konštrukcie naučil som sa ich zastaviť vedomým zásahom. Myšlienky a ich riadenie je dôležité. Na druhej strane treba tu bolesť aj prežiť. Nepotláčať pocity nasilu a keď je zlosť tak sa treba aj zlostiť aj plakať aj obviňovať aj žiarliť. Ale neostat v tom a vždy to brať ako niečo čo nechcem. Snažím sa to brzdiť ale len koľko zvládam. Inak sa to môže len zamiesť v hlave pod koberec a vybuchne to ako tlakový hrniec. Proste je to zranenie ktoré ma právo na liečenie a počas liečenia človek kríva ale ma byt vidieť progres k lepšiemu.

pralinka25
21. apr 2023

@slovakboy vsetkemu co pises rozumiem. ja by som sa ale ani nechcela zacat snazit. pre mna je to skratka exit. znak ze ma ten clovek nemiluje a byt s niekym kto ma nemiluje je zbytocne. uz ked pominiem ten aspekt dovery (lebo ja realne nedokazem doverovat na 100% nikomu) tak skratka pride mi zbytocne lepit rozbity pohar. ja by som z neho pit nechcela. no usiel si teda riadny kus cesty to ti poviem. niekedy to asi stoji za to, prekrocit svoj tien. ale kazdy z nas ma asi nejake to no go.

slovakboy
21. apr 2023

@pralinka25 Tak určite záleží aj od druhej strany. Keď druhá strana stále podvádza to je ťažko svoj pohľad na to. Ale keď vidím že to ľutuje že ma má rada len ja mám momentálne problém prijať danú situáciu prijať seba v danej situácii a hlavne prijať ju ako partnerku tak je jasné že problém nie je v nej alebo mne. Na 100% sa nikdy nedá dôverovať. A ak to chceš na 100% vedieť že ten druhý Ťa nepodvádza, tak to už nie je dôvera. To je už istota. To znamená že ho máš úplne pod kontrolou. Všetko o ňom vieš všetko sleduješ alebo sedí v base. Dôvera je prijatie určitého malého rizika že druhá strana ťa môže nejako podviesť. Je to akceptácia možného nového zranenia. Keď ale si práve zranený tak je ťažko akceptovať ešte budúce možné nové zranenie. Aj preto je tak ťažko odpustiť

pralinka25
21. apr 2023

@slovakboy dakujem za odpoved. ma to hlavu aj patu ked to takto pises.

1342
22. apr 2023

@kvetinka75 u nás zlyhala komunikácia a jeden druhému sme sa vzdialili.....a náš spoločný známi ktorý dobre vedel ako to u nás je to využil a ťahal mi medové motuze popod nos,presne vedel že čo má povedať-napisat ane ako každej žene to lichotivo ja som v podstate odišla od muža a až potom som mala niečo z dotyčným tak neviem či je to presne nevera

1342
22. apr 2023

@osky u nás zlyhala komunikácia a jeden druhému sme sa odcudzili.....keď sme sa k sebe vrátili viedli sme veľmi dlhé rozhovory a odvtedy komunikujeme ozaj že o všetkom aj keď sa nám niečo nepáči treba si to vyrozprávať

nikoletta1712
22. apr 2023

Ja sa mám natoľko rada, že by som to nikomu neodpustila…Vážim si seba samu…

slovakboy
12. máj 2023

@nikoletta1712 aj ja si vážim sám seba. Viac ako pred tým. Keď odpúšťaš cítiš sa ponížená ale keď odpustíš cítiš aj trochu hrdosť na samu seba.

komardano
4. jan 2025

@1342 haha a tie 2 nevery stacili na uvedomenie ? 🤣fuj fejkove udrziavanie.

komardano
4. jan 2025

@slovakboy hrdost ze ta niekto podviedol ? To mas ake male sebavedomie

slovakboy
4. jan 2025

@komardano pozri si ešte raz čo som napísal: hrdosť na odpustenie, nie na neveru. A kto je viac sebavedomý, ako ten, koho nevera nerozhodí? A kto je väčšia sračka, ako ten čo ujde zo vzťahu, vyhodí ju na ulicu, alebo ešte horšie - ostane vo vzťahu a bude jej to vyhadzovať celý život na oči, chorobne žiarliť aj na bezdomovca? To je sebavedomý alfasamec? Ťuťko je to.

zuzinka888
4. jan 2025

Ja poznam, ale isli cez manzelsku poradnu. A myslim ze je rozdiel ked niekto podvedie- ozraty niekde na chate. A ked sa niekto taha s frajerkou niekolko mesiacov ci rokov.

harrisson
4. jan 2025

Ja si myslím ze sa to dá. Sú dôležitejšie a vážnejšie veci. Ale asi to závisí od konkrétneho páru

slovakboy
4. jan 2025

@komardano Sorry, oprava: Keď niekoho nevera nerozhodí, tak nemiluje. Ale keď odpustí a myšlienka na tú neveru ho nerozhodí, to je dôkaz sily.

anonym_7726ae
28. nov 2025

@anonym_autor mamicky tu maju casto silne reci. Poznam nie jeden par. A ziju, funguju. Toto nie je film ze za rohom je bezchybny princ na koni. Dokonca aj par kde funguju a ked idu na sluzobku kazdy ma cas na toho svojho. Vedia o tom ale nepotrebuju to vytahovat.

Strana
z2