icon

Pravda nadovšetko

24. apr 2022

Otázka pre manžela : páčim sa ti?
Odpoveď : a čo mi už ostáva, povedať keď som si ťa zobral?

dskjhfdlkdjhl
24. apr 2022

Nuz, aka otazka, taka odpoved😉

zuzubb007
24. apr 2022

Presne

diamond007
24. apr 2022

Dobre povedal

moonlight1210
24. apr 2022

Male gramaticke okienko:
“ a čo mi už ostáva povedať, keď som si ťa zobral?”
Ciarka ide az za “povedat”. Pred “ked”, lebo az “ked” je spojka.
Ok?

ailiba
24. apr 2022

Predpokladam, ze ta len tak odbil... Akoze sranda

zuzana2299
24. apr 2022

Nerozumiem kde je problém

oli2782
24. apr 2022

Ja nerozumiem otázke. Prečo máš potrebu sa to pýtať?

elanor
24. apr 2022

Mali ste sa natom obaja zasmiat, dat si pusu a hotovo.
To mal byt z jeho strany pokus o vtip. A tys ho ocividne nepochopila ani za mak.
Jaaaj, zase dalsia - nemam problem, vymyslim si problem... 🙄

joesvk
24. apr 2022

Žartoval.. 🙂

dzulli1980
24. apr 2022

Mne toto prídu tak zvláštne otázky ... chceš počuť, že Ti dal jasne najavo, že sa mu nepáčiš? ... a čo teraz? ... ja som bola štíhlunká ako prútik, pekná som bola ... počas tehotenstva som pribrala 30 kg, fakt som vyzerala ako taký malý tuleň ... aj mi po pôrode kilá zostali ... nikdy ma nenapadlo pýtať sa muža, či sa mu páčim ... neviem, pre nás sú už teraz dôležitejšie úplne iné veci ... muž tiež pribral ... by som mu dala facku, keby prišiel a opýtal sa ma, či sa mi páči ... život a hlavne partnerstvo je úplne o inom.

pininka1
24. apr 2022

Zasadne sa tieto veci chlapov nepytat, neexistuje spravna odpoved.

modraslamka
25. apr 2022

a ty si sa samozrejme urazila😅😁

williamska1
25. apr 2022

a to myslel vážne alebo to chcel tak zavtipkovať? 🙂 lebo podľa mňa by som to brala trochu ako aj vtip 🙂

ninusa221
25. apr 2022

Však ak s tebou spí správa sa normalne nemáš pocit že to medzi vami nefunguje. Tak očividne vtipkoval..aj moj občas niečo povie že neviem či sa mám smiať alebo ho poslať do teplých krajín. Ale neriešim😁 treba sa povzniesť a skusiť ho odbiť keď aj on niečo povie na tvoju adresu nak je sranda😁

danica2711
25. apr 2022

a od nás chceš počuť čo? Ó, áno si krásna (aj keď ťa nepoznáme) alebo - pravda nadovšetko - na kerú Máriu kladieš také blbé otázky?!

janickacrazy
25. apr 2022

No zásada číslo jedna nepýtaj sa otázky, ak neunesies odpoveď. Lebo niektorí chlapi sú ako sloni v porceláne, povedia úprimne pravdu, ale žena chcela počuť niečo iné.

zoeeoz
25. apr 2022

Podľa mňa super odpoved🤣 my sa s mužom stále takto doberame 🤣

autor
25. apr 2022

@danica2711 nechcem počuť od vás nič, iba ma baví čítať ako vás to rozculilo 🙂

danica2711
25. apr 2022

tak to už je iná prázdnota a nuda... ale tak zas keď rozdávali múdru polievku, každý nejedol hlbokou lyžicou

dskjhfdlkdjhl
25. apr 2022

Mne sa zda, ze okrem autorky nie je nikto rozculeny. Cakala zrejme uplne ine odpovede, teraz jej neostava ine, len tvrdirt, ze je prudko nad vecou😉 Vsetci tomu verime😉

zuzzuzi909
25. apr 2022

Moj by odpovedal podobne, ale tak moj je komik mam pocit ze od narodenia 😀

anitta98
25. apr 2022

aká otázka, taká odpoveď, tiež som podobnú odpoveď raz dostala a teda už sa radšej nepýtam 😀

mariejenka
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
26. apr 2022

Mňa to nerozčúlilo. Iba som si položila otázku, či to má vyryté na nahrobnom kameni 🤣🤣🤣