Prečo chcú muži mladšie ženy?
Mam 24 rokov a vkuse ma balia muzi 35 a vyssie. Vypisuju mi volaju ma von.Ked sa ich spytam ze ci im nevadi taky vekovy rozdiel, povedia ze nie. Mam sestru, ktora ma 30 rokov a ju tito starai muzi beru viac, ako mna a tiez ju balia 40 rocni chlapi. Dnes tu jedna mladaia zena pisala ohladom starsieho partnera s dietatom a ste sa do nej puatiki ze co si nehlada mladsieho muza alebo muza bez deti. Ale co s tym ked ti staralsi muzi idu na tie mladsie? Sestra randila tiez s jednym 42 rocnym muzom a on sam povedal ze randit so 40 rocnou mu pride vtipne. A v okoli si velmi vsimam, ze muzi po 30 tke maju 20 rocne partnerky, muzi po 40tke zas 30 rocne a takto to je vacsibou ten 10 rocny rozdiel :D
Povedz mu:"Vrať se do hrobu!"
Ked som mala 19, v kuse na mna pozerali ( a slintali) 50r plesati, bruchati, a strašne mi to vadilo
To je zákon prirody, fyzická príťažlivosť proste. Keby si bola chlap a môžeš si vybrať medzi mladou sviežou šťavnatou 20-tkou a strhanou 40-tničkou, koho by si si vybrala? Že sú mentálne úplne niekde inde, to na začiatku vôbec neriešia, na to prídu až časom..
10 rokov neberiem ako zasadny vekovy rozdiel. Kazdy nech si hlada taku/takeho, aka sa mu paci, hoci aj s 30r rozdielom. Ja pri randeni som nehladela na vek, ale starsi muzi sa mi pacili len dvaja, neviem to ovplyvnit.
Dievcata sú mentálne vyspelejsie ako chlapci. Tým pádom si rozumejú so staršími chlapmi.. vo vzťahu je prirodzenejšie a zdravšie, ak je muž starší, pretoze nedochádza k zámene muzko-zenskych roli. Co sa vo vzťahu bez vekoveho rozdielu stáva takmer vždy, ze žena sa sprava ako jeho matka a nie partnerka. Muž má byť starší, silnejší, vyspelejsi, zabezpečenejší. Zena na byt jemná, nezna, ženská.. to prirodzene spĺňa vztah, kde je muž starší a zena mladšia. Okrem toho u mužov vzniká neskôr túžba po rodine ako u žien. Ked majú za partnerky rovesnicky velmi často riešia tieto kauzy ohlasom odkladania svadby, materstva atd atd. Ak si muž najde mladšiu je uz pripravený mat s nou rodinu. Rovesnicka ho tlači do toho skôr než by on chcel. Je mnoho dôvodov prečo sú tieto vzťahy ideálne aj z hľadiska rodinného fungovania. A v posteli ani nehovorim, ze to je najlepšia kombinácia. Zenam skôr klesá libido ako mužom. Kým 40-50 ročný chlap je ešte sexualne aktívny, jeho rovesnicka uz nemusí byť. Zena ho odmieta a on je frustrovaný. Co sa pri mladších ženách nestava. Kým ona bude v tom veku, ze ju prejde chuť, tak jeho uz tiez. Vďaka vyššiemu veku. Hoci sa to nezdá, ale ľudia s vekovým rozdielom sú na jednej vlne a skvele sa doplnaju. To praveze rovesníci nie sú po biologickej a mentálnej stránke vyrovnaní. Kým 30 ročný chlap si chce ešte užívať, 30 rocna uz chce rodit. Kým 40-50 ročný je ešte plný energie, 40-50 rocna uz moze byt v prechode bez nálady. Ak si nájde 40r chlap 30r zenu, porodí mu dieťa presne vtedy kedy obaja po tom túžia. Sexuálny život ešte najbližších 10-15 rokov bude uspokojivý pre oboch. Ked jej klesne libido on uz bude na dôchodku a spokojny. Rovesnik by to nezvladal a vidíme to vsade na každom kroku. A v takýchto vzťahoch majú väčší vzajomny rešpekt. Ona ho prirodzene rešpektuje lebo je starší, skúsenejší a on k nej pristupuje s nehou lebo je mladšia a cíti voči nej ochranárske pudy. Vždy som mala starších o cca 11 rokov. Dokonca som niekde čítala, ze podla vedcov je to ideálny vekový rozdiel. Môžem potvrdiť z vlastných skúseností, ze naozaj to tak je. Su to najkrajšie vztahy. Plne porozumenia, vášne, pocity bezpečia.. muž sa citi žiadaný, príťažlivý, atraktívny pre mladú ženu. Ona sa citi pohodlne, bezpecne, ma v ňom oporu, zázemie.
@bbshop Keď píšeš o tom 11 ročnom vekovom rozdiele. Keby som mala 20, on 31, je to o.k. Aj o dekádu vyššie, ja 30, on 41. Ale keby som mala 40 rokov, tak 51 ročný muž by bol pre mňa asi už starý, neviem, či by som dokázala ísť do intímneho vzťahu. Je to iné, keď obaja partneri spolu prirodzene starnú. Teraz mám 47 rokov a keď si predstavím, že by som si mala najdt 58 rocneho, tak to už vôbec nie.
@bbshop mne sa skôr zdá, že niežeby ženy strácali vekom libido, len nemajú chuť na svojich mužov, lebo mnohé majú sebcov, pre ktorých je ich žena len domáci inventár. Na takého by nikto nemal chuť. A tiež, kým sú deti malé, človek je vyčerpaný, libido ide rapídne dolu. A muži namiesto toho, aby ženu odbremenili, naháňajú milenky.
@zuzanaam vybureny neznamená len kurevnik...vybureny znamená všetko ostatne..zivot bez deti, bezstarostny.. vies preco chlap podvádza? Nie len kvôli sexu.. hlavne kvôli stresu, povinnostiam, na ktoré nebol pripraveny...kvôli nátlaku zo strany zeny..kvôli očakávaniam, ktoré ešte nedokaze splnit..ide sa niekde inde vyventilovat..on ešte chcel behať s kamaratmi a kľudne mozno aj s vlastnou partnerkou.. ale len tak bez deti..užívať si život.. dovolenky, výlety, pocit slobody.. on nechcel tak skoro prebalovat plienky lebo jeho žene tikali biologické hodiny
Problém je, ze presne toto staršie ženy robia, ze označujú všetkých za manipulatorov, hajzlov a neviem co vsetko ako ste aj tu v tejto diskusii mnohé predviedli. Muzov to uz fakt nebavi. Jedine co tym spôsobujete je presne to, ze vyhľadávajú mladšie, ktoré sa o nich takto nevyjadruju. Nie preto, ze sú naivne. Naivita s tým nemá nič. On ju nemá len na sex ako si myslíte. On sa pri nej citi prijemne lebo ho nedepta, neponizuje, neuraza. Ale naopak túži po nom. On ju nechce len využiť a odhodiť. On chce kvalitný sexuálny život. A nielen ten, ale aj ten partnerský. Nechce sa cítiť jak najväčšie hovado za to, ze je nadrzany a túži po svojej zene..a vy presne takto k nim pristupujete. On chce byt prijatý taky aký je a ideálne citit, ze ta žena po nom túži a ze je pre ňu MUZOM a nie deckom, ktoré je jej na príťaž a zase od nej daco chce. Inak by ste sa čudovali, ze mu mozno viac ide o blaho tej mladšej zeny nez o to svoje. Ze jeho viac teší to, ze mu dovolila JU uspokojiť nez to, ze on sa uspokojil. A nielen fyzicky, ale aj materiálne. Koľko žien sa stará o domácnosť zatiaľ čo muž sa stará o milenku. Idealny príklad sú zlatokopky..Si myslite, ze zlatokopkam sa preco tak darí? Kto ma z toho vacsi zisk on ci ona? Kto koho zmanipuloval? On plní jej zivotne potreby.. lebo on je spokojný a vďaka tomu je schopný cely svoj majetok jej dat. Ide mu o ňu a nie o seba. Len preto lebo mu udrela na tu správnu strunu. Treba nad tým porozmýšľať ci škodite sebe alebo mužovi, ked sa k nemu spravate zle. Lebo on je pripravený zasypat svoju ženu láskou a pozornosťou, ale len ak mu to je opatovane a citi sa ako chlap. Ak citi pri nej harmóniu, pocit domova.. a nie to neznamená, ze ma vyprate trenky. Ale ze sa citi pri nej dobre, ziadane, ako zdravy dospelý chlap. A nie odmietany ako dotieravy 15 rocny chlapec.. decko. Take pocity v nich vyvolávajú vlastne zeny.
@bbshop ale veď to môžu aj spolu. V mladosti by som s Tebou súhlasila. Dnes to vidím už trochu inak. Vždy sa mi páčili muži medzi 30-40, lebo sú to proste už muži, alebo by mali byť. Osobnostne aj rozumovo vyzretí. Páčili sa mi v 15-tich a problém je, že sa mi páčia aj teraz 😀 Akurát teraz si absolútne neviem predstaviť mať po boku 50-tnika, alebo nebodaj ešte staršieho. Nakoniec som sa dala dokopy s rovesníkom a myslím, že tak to bolo najlepšie.
@juliana30 samozrejme existujú aj manipulátory a podobne...ktori zenu fakt využijú a odkopnu..ale ak na to pozerám z uhla pohľadu normálnych vzťahov, ze prečo volia mladšie.. tak mladšie volia z tých spomenutých dôvodov. Lebo v tejto diskusii boli niekde na zaciatku spomínaní normálni chlapi a nie psychosi.
@bbshop Pripomenula si mi jeden z rozhovorov s mojím poslednym partnerom na tému vzťahy. Že čo by sme vo vzťahu už nikdy nechceli zažiť. A on povedal, že už nikdy nechce byť odmietany a trestaný za svoju sexuálnu túžbu. Ale to je práve ten, ktorý mladšiu partnerku nechcel, ale ženy 40+ mu už nestíhajú.
@bbshop vies, ono si kazdy obhajuje ten svoj vekovy rozdiel lebo je na neho zvyknuty. Zeny, ktore maju rovesnika, nazyvaju muza o 10 rokov starsieho dedkom, aby nas presvedcili, ze teda ony by dedka v ziadnom pripade nechceli. Tie, co maju starsieho muza si tiez nevedia predstavit rovesnika, lebo su na starsieho zvyknute.
Ale stotoznujem sa s tvojim uhlom pohladu, super si to zanalyzovala.

@sheila121 ty nečítaš Modrý koník????