icon

Prečo je odmietnutie sexu brané osobne?

17. nov 2023

Cítiť to veľa aj v rôznych príspevkoch a komentároch tu, že hlavne muži, ale aj ženy berú odmietnutie sexu ako problém. V štýle Už ma nemiluje, tak spolu nespíme, alebo keď niečo neklape v sexe, tak určite za tým je problém vo vzťahu. Alebo keď nesexujete, tak to nie je vzťah. Nie je akoby žiadna tolerancia toho, že jeden človek môže mať nejaký problém alebo dôvod na to dočasne nemať sex. A tá druhá strana to už berie osobne. Akože nedostatok citu, príťažlivosti, vášne a neviem čoho. Aj na začiatku vťahu sa tu hneď píše, že na začiatku vzťahu musí toho byť veľa a všetko krásne a úžasné a potom to môže byť menej a niečo sa už má tolerovať. Motýliky a frekvencia musí na začiatku byť. A potom to už nemusí. Takto väčšina ľudí žije v predsudkoch. Preceňuje sex a domýšla si veci o človeku na základe jeho sexuálneho správania. Nemyslíte, že to ničí vzťahy a ľudí? A láska?

Strana
z4
aurora33
19. nov 2023

@grof_monte_christo hej no sama ma problém ale snaží sa to zaobaliť akože všetci muži a spokojne ženy su ti zlí (lebo nasledujú masovú mienku či mužský princíp či čo to) a všetky ženy, ktoré sa chúďatká musia podvoliť su tie dobre a nepochopené.

hugger
19. nov 2023

@autorka ktory moj prispevok ta priviedol na napad zalozit tuto temu? Zacinam mat vycitky svedomia ze som ta do toho dostal.

Riesis tuto temu lebo to bolo diskutovane alebo mas doma konkretnu situaciu s ktorou treba pomoct? Popis…

grof_monte_christo
19. nov 2023

@hugger Ta téma je predsa jasná... kde si riešil, či sa osoba s vyšším sexuálnym apetítom ma prispôsobovať osobe s nižším drajvom, názov si už nepamätám.

hugger
19. nov 2023

@grof_monte_christo
Boli aj ine prispevky, o tom co sa deje v hlave muza ked ho zena odmieta…

bbshop
19. nov 2023

@hugger ale autorka naráža na tu o "obete". Aj táto diskusia je v tomto duchu

grof_monte_christo
19. nov 2023

@hugger Bola to na 💯 % táto téma, spomínala sa tam aj táto obeta, za akých podmienok dokáže mať žena s mužom sex, aby uspokojila jeho potreby, aj keď ona chuť na sex práve nemá.

hugger
19. nov 2023

@bbshop
@grof_monte_christo

Obetovat sa je pojem ktory som ja do tejto temy urcite nepriniesol. Pre mna ma silne negativny podton, nieco take do intimity nepatri.

grof_monte_christo
19. nov 2023

@hugger Tak sa autorky na rovinu opýtaj, čím si v tejto téme potvrdil jej teóriu, to by aj mňa zaujímalo 🤔.

Ja som sa v tejto téme zamerala hlavne na príspevky od mužov na fóre a tie ma utvrdili v tom, že o takúto "obetu" nestoja, mŕtvoly sa nesulozia.

bbshop
19. nov 2023

@grof_monte_christo presne. Keď sa autorka odvoláva na tu temu, tak mohla tam vidieť práveže presný opak svojich tvrdení. Nikto z muzov nechce sex nasilu a dosť jasne to tam vyjadrili.

autor
19. nov 2023

Skúste si odpovedať každý sám úprimne pre seba, prečo to vo vás vyvolala toľko vášne táto téma v duchu Čo sa má dotýka sa má týka. Nepotrebujem poznať ani zákulisie vašich vzťahov, aby som vedela, že aj keby na podvedomej úrovni s tým máte nejaký problém, a preto sa tak vášnivo potrebuje utvrdzovať, že je to presne tak ako si vedome myslíte, že to tak je.

autor
19. nov 2023

@bbshop tvoj pracovný odbor psychógia určite nebude, lebo dopredu ľutujem klientov.
Nikdy by som si nedovolila nikomu nadávať ani do narcisov a už vôbec nie do k.... Narážala som na tvoj šťastný partnerský vzťah plný intimity a zdravej sexuality, keď si ho potrebuješ okoreňovať hlbokými rozhovormi s toľkými mužmi.

autor
19. nov 2023

@hugger nešlo o obeť. Ale pekne si to napísal, že to má negatívny podtón, ale je smutné, že to už bolo v podobných témach takto prezentované a ani ženy ani muži to zjavne tak negatívne necítili. Bola to téma o rýchlovke.

nepic
19. nov 2023

Ja ako dosť starý chlap by som povedal,že ženy podstatne horšie berú odmietnutie sexu ako chlapi.

autor
19. nov 2023

@grof_monte_christo je mi sypatické, že vieš večne diskutovať a ako jediná sa nepotrebuješ navážať do všetkého, aj napriek rozdielnemu názoru. Ospravedlňujem sa ak niečo v mojom príspevku znelo ako útok. Cielený útok bol vyslovene na autoru a bbshop, lebo tieto dámy si potrebujú niečo dokazovať útokmi a len som opätovala ich ,,vášne". Znížila som sa na ich úroveň. Ale vedome. Nebolo to nič z horúcej hlavy. Narcis vo mne sa predsa nezaprie 😆😆😆

autor
19. nov 2023

A neviem kde ste už skĺzli v diskusii. Príspevok vôbec nebol o obete. To vy ste tu zo mňa urobili obeť vašich útokov a môjho nešťastného života 😏

majlo1234
20. nov 2023

@nepic suhlasim, ja mojho odmietam momentalne casto, on ma neodmietol asi nikdy. A aj tak by som to asi niesla tazsie ako on, on sa otoci a ide spat. Celkovo je to podla mna aj tym, ze muzi su si sami sebou istejsi ako zeny

Strana
z4