icon

Prečo je podľa Biblie masturbácia hriech?

6. nov 2022

Prečo je masturbácia hriech?

Strana
z6
hsjdudhdbd
4. feb 2024

@yasmeena v biblii je 10bozich prikazani a krestania by sa malipodla toho riadit ak chcu byt spaseny a ked to niekto berie tak zeboh sa na nas na nic nehneva robme si co chceme on nas miluje tak je to velky omyl ktory chce diabol aby sme si mysleli abysme hresili a spoliehali sa na bozie milosrdenstvo ale tak to nema byt ˇˇˇ boh nas miluje a odpusta ale musime sa snazit nehresit ak ked padneme odpusti ale nie robitto zamerne mat z toho srandu a cakat zeboh pride a pod somnou do nebezkeho kralovsta uz tu na zemi sa rozhodujeme komu chce patrit a svedomie je velky poradca

dadis
5. feb 2024

@hsjdudhdbd Verim v Boha, ale tak, ako by sme sa mali riadit Bozimi prikazaniami, su aj urcite spolocenske dohody, napriklad Pravidla slovenskeho pravopisu. Ak budes svoje nazory predkladat v rozumnnej forme, budu mat vacsiu vahu.

anaj_janka
5. feb 2024

@hsjdudhdbd do neba neprídeš na základe svojich 'dobrych' skutkov. Ak by sme sa mali dostat do neba na základe nich, tak do neba neprídeš nikto. Každý potrebuje Spasiteľa a Pána Ježiša Krista.
A ohľadom témy mrkni:

https://www.youtube.com/watch?v=Ijx0mekt_LU
hsjdudhdbd
5. feb 2024

@anaj_janka ano to je pravda ze do neba neprides vdaka dobrym skutkom ale domnievat sa ze ked si budem robit co chcem a prisposobat si pravidla v zivote podla seba a nie podla 10bozich prikazani a budem spaseny je tiez odvaha ˇˇˇ ano vsetci potrebujeme spasitela bez jeho obety na krizi by nebol spaseny nikto

hsjdudhdbd
5. feb 2024

@dadis pisala som rychlo uz nech si kazdy z toho zoberie vahu podla svojho uvazenia ;)

hsjdudhdbd
5. feb 2024

@dadis prepac ale to je take typicke slovenske sa urazat nebudem nato nijako reagovat 🙂 v pohode to beriem 🙂

anaj_janka
5. feb 2024

@hsjdudhdbd nechcela som povedat, že si môžme robiť čo chceme a prídeme do neba. Skôr opak!
Ak je Boh dobrý a spravodlivý musí zlo,hriech (každý, nielen masturbáciu) potrestať, lebo hriech je ničivý a Sudca je spravodlivý.
Tak ako sa človek vyhne večnému zahynutiu? Ako sa človek očistí? Ako sa človek dostane do neba, keď 'dobre' skutky Boh nezapočítava.
Chápem,že si chcela autorovi odpovedať. Ja som ti chcela poukázať,že 'dobré' skutky nikoho do neba nedostanú.

dadis
5. feb 2024

@hsjdudhdbd Ako som ta urazila?

hsjdudhdbd
6. feb 2024

@anaj_janka otvorila som si link je to babtisticka viera a v taku vieru ja neverim ja verim v katolicku cirkev verim v jezisa a pannu mariu

hsjdudhdbd
6. feb 2024

@anaj_janka neviem aky je medzi tamito vierami rozdiel ale nechcem sa zbytocne mylit a pliest svoje svedomie preto ten link nebudem pozerat

anaj_janka
6. feb 2024

@hsjdudhdbd To bolo k téme hriechu masturbácie z pohladu Božieho.
A k tomu rozdielu, ak chces vysvetlenie: iba to poviem ... Pán Boh v nebi nemá katolíkov, evanjelikov, moslimov, babtistov - to sa asi zhodneme ..... On tam má jeden svoj ľud, ktorý On sám očistil - zmyl navzdy hriech. Písala som preto, lebo som dlho hladala Boha - práve cez dobré skutky. Ale ked som počula "A Duch i nevesta volajú: "Príď!" Aj ten, čo počúva, nech volá: "Príď!" - tak som jasne cítila, že som este neni pripravená a nechcem, aby sa Pán Ježiš vrátil. To som bola denne v kostole a trápila sa, že iba o nom viem, ale nemám s ním pevný vztah a nevedela, čo je prekážkou, aby sa mi ozval. Preto som ti písala. Nič iné som nemala na mysli, nie kvoli názvu cirkvi, ale kvoli stastiu a slobode od hriechu, ktoré som prežila. Dnes patrím Pánu Ježišovi a mám istotu vecného života, kvoli tomu "odplata za hriech je smrt," Pán Ježiš za moj hriech zaplatil, som smierená.
Patríš Pánu Ježišovi? To je vsetko, končím. Pán ťa zehnaj, papa

hsjdudhdbd
6. feb 2024

@anaj_janka pekne napisane 🙂

anaj_janka
8. feb 2024

@hsjdudhdbd píšem len z prežitého,čo ma učí Pan. predtým som si čítala Božie slovo, ale s postojom to poznám, to mi nič nedáva,bol to postoj nevery.....ale potom Boh začal pracovať v mojom živote (vtedy som to nevedela) a začala som ju (evanj.Jána) znova čítať s modlitbou, nech mi ukazuje veci a s postojom,že mi to píše osoba - Boh. A tak sme sa stretli. ❤️

Strana
z6