Prečo je pre mužov kondóm problém?
Ahoj, asi častejšie to majú chlapi ale aj ženy som počula o tom hovoriť, že im vadí kon_dom.
Zaujíma ma prečo, a naozaj je ,,menej" cítiť pre mužov to vzrúšo alebo aj pre ženy, že to menej cítite? Lebo ved sú všelijaké druhy, tenké a to ani rozdiel necítiť 🙂
@vanilkovazmrzka vidíš a ja nechápem ako vadiť nemôže 😁 a ze niekto tvrdí že to rozdiel nie je. Určite je to úplne subjektívne. Ja som tu umelinu nemohla ani cítiť.
A pre zaujímavosť ked ste tu niekto komu to vadí tak čo by ste robili ak by váš partner/ka by na tom trval/trvala, že bez toho proste nejde ? 🙂
Lebo sú sebeckí a nezodpovední..
S takým, čo by ma nútil ísť bez , by som nešla..
@ibrunova To ani ja, proste bud kondom alebo nič nebude, to je moja teoria
@veronikastrickova A keby v dlhodobom vzťahu, že tvoj partner by trval na kondome ?
skor slaba dovera v muzov....nie konkretny problem s tymto muzom, iba v tomto smere, prip.potreba zeny mat kontrolu...
pri akejkolvek snahe sa zrejme moze stat.
@matussara V tomto by som ani ja mužovi neverila a to nikdy, iste nič nie je 100% ale prerušovanú na osobne za antikoncepciu nepovažujem, ale každý podľa vlastného uváženia
Kondom je neslušne slovo ked ho odeluješ?
v akom dlhodobom vzťahu? však toto je treba mať vyriešené na začiatku 🤦 proste si nájsť iného partnera... na začiatku vzťahu nie sú ľudia citovo angažovaní ako v dlhoročnom vzťahu. toto predsa viete zistiť do pár týždňov 😀
@zdenin sú isté platformy ktoré sú haklive na isté slová
@zuzanka.zuzu zle si ma pochopila :D myslela som to tak, že dvaja ľudia maju zaujem o dlhodobý trvalý vzťah a jeden trvá na kondome a druhý ho odmieta
@zdenin a neviem ako to súvisí s otázkou 🙂
Vztah je aj o tom rozumiet si v posteli a pre mna je to 80% vztahu. A myslim, ze toto je dost vazny dovod na nepochopenie sa v tomto smere. Mne to je neprijemne a keby partner na tom trval, proste sex s nim by mi neprinasal potesenie a tym padom by u mna aj ten vztah nebol uz na takej urovni. Ked to vyhovuje obom partnerom, fajn ich vec, ich sexualny zivot. Ja som si hladala muza s ktorym si proste v posteli budeme sediet 100% vo vsetkom.
Raz hovoríš, že žena trvá na kondóme, potom že chlap.
@veronikastrickova Určite, zhoda je dôležitá 🙂 dakujem za odpoved
@ibrunova Dávam hypotetické situácie
Vždy je to o dvoch. Ja som sa napríklad nikdy na žiadneho chlapa v tomto nespoliehala, iba na seba.
@ibrunova 🙂 základ je komunikácia
Ono ano, vztah je krasny aj v tych malickostiach, lezat vecer pri " vine", spolocna vecera pri hviezdach, aj to treba, ale predsalen co robi vztah vztahom je sexualna tuzba po druhom, nielen laska. Vztah utrpi tym, ze sa dvaja sexualne odcudzia. Laska vyprcha tym, ze sa dvaja sexualne odcudzia. Podvedenie je len tym, ze sa sexualne odcudzia, aj ked to partner neda na 1.pohlad najavo.
@veronikastrickova A tiež len dodám, že nemyslím si, že sa dá % vyjadriť nakoľko je sexuálny život dôležitý, lebo vzťah nie je len o sexe ale ano je to veľmi dôležitá súčasť vzťahu ale ak vezmem sex a ostatné citov= stránky vzťahu (rešpekt ucta dôvera láska..) tak ani jedno bez druhého nemôže fungovať a preto sa to za mňa % nedá vyjadriť
citové* stránky...
Aka ucta je vo vztahu, ked hlada partner uspokojenie u druheho?
@veronikastrickova Ako to súvisí s tým čo som písala?
@veronikastrickova Preto treba komunikovať, veľa veciam pri správnej komunikácii by sa dalo predísť alebo vyriešiť a ked komunikuju ale nevedia nájsť riešenie tak by mali ísť od seba, a potom si nájsť iného, lebo nevera ich problém nevyrieši
Ano treba komunikovat, ale s partnerom, nie na socialnych sietach ako to maju s kondomom iny ludia.

@reddflowerlife treba to mať vopred nachystané, ja si obal trochu natrhnem, lebo napr pri masáži s mastnou rukou to neotvorim, môjmu je to jedno, je to moje rozhodnutie a sám povedal, že teraz rýchlo pchať do seba nejaké svinstvo je blbosť, ja to riešim, on sa nemusí ničím zaťažovať, jemu sa to páči, lebo vždy ,,to,,inicioval on a teraz to mám v rukách ja, práveže je to taká milá zmena pre neho😀 že sa starám a montujem okolo tej jeho pýchy😂