icon

Prečo je pre mužov kondóm problém?

8. jún 2023

Ahoj, asi častejšie to majú chlapi ale aj ženy som počula o tom hovoriť, že im vadí kon_dom.
Zaujíma ma prečo, a naozaj je ,,menej" cítiť pre mužov to vzrúšo alebo aj pre ženy, že to menej cítite? Lebo ved sú všelijaké druhy, tenké a to ani rozdiel necítiť 🙂

sorciera24
10. jún 2023

@veronikastrickova ved ano, ja ked si mozem zvolit najzdravsiu a pre mna najspolihlavejsiu metodu, tak je prave toto....nech si kazdy robi co chce, otazka bola uplne ina (sme v inak v 21.storoci, kde už teda porovnavat kondom pri tolkych druhoch, hrubkach, vrubkoch a materialoch s crevom zo zvierat, je fakt od veci...)

veronikastrickova
10. jún 2023

@sorciera24 mne je aj ten najtensi neprijemny. Proste mne to je hnusne a som rada, ze ho nemusim pouzivat, to by som bola radsej bez sexu naozaj.

tianna
10. jún 2023

Mne to osobne aj ako žene neskutočne na nervy lezie. Už len to že ho treba vybalit, nasadiť, lubrikant použiť absolútne vášeň zabíja 🙄 občas mám pocit že je to už skôr chirurgický zákrok ako milostný akt 🤣 niet nad prirodzený sex bez týchto otravných záležitosti. Samozrejme keď to nejde človek sa prispôsobí no ja teda cítim obrovský rozdiel. Keď si len pozor dávame ani gél netreba, nič. Skrátka je chuť, túžba, ide sa na vec. Pri kondome toto absolútne u mňa odpadá 😑

veronikastrickova
10. jún 2023

@tianna nakoniec my zeny s tym mame vacsi problem, ako muzi 😂 cize nazov temy uplne zly.

tianna
10. jún 2023

@sorciera24 nám sa roztrhol už 3x a to ho dokopy používame a prestávkami cca 3 roky.. a teda žiaden Lidl ale Durex.. stačí väčšia vášeň, malo lubrikantu respektíve neskoro doplnený počas ,,akcie" a je po kondóme..

tianna
10. jún 2023
sorciera24
10. jún 2023

@tianna durexi sau zname tym, že sa trhaju....vidis, my len lidlove a nikdy sa neroztrhol....ale ak sa vam to stlo 3krat, tak se nekde sodruh hold zmylil....nam za 20 rokov nikdy....lubrikant sme nikdy nepouzili....cize celkovo 10s. nasadenia nevnimam...len u vas ako citam mate nejaky iny problem...ked tolko ostary....

beronsche
10. jún 2023

@tianna neviem, ci prave ten lubricant nie je problemom pri kondome..
Teda ja som "kondom girl" 😁 takmer cely dospely zivot a este som roztrhnutie kondomu nezazila.. ale je pravda, ze ani lubricant nepouzivame.. A ani to nevnimam ako ostaru - proste je to sucastou danej aktivity a trva to par sekund..
Cim nevylucujem, ze niekto to ako ostaru vnimat moze..

beronsche
10. jún 2023

@marseillefan takych frajerov, co roky bez problemov fungovali a zrazu necakane kocikovali uz bolo.... 😉

tianna
10. jún 2023

@sorciera24 nemyslím si, ja mám skrátka problém s kondómom, vo mne to úplne zabíja vášeň a tým pádom je aj lubrikant nevyhnutný 😏 keď sme bez kondómu tak lubrikant veru absolútne nepotrebujem.. 😆

tianna
10. jún 2023

@beronsche ono to bude asi aj tým spôsobené že my sme si takmer celý náš spoločný život len dávali pozor, v podstate sme tak fungovali 12 rokov.. 🙂 no keďže ďalšie bábätko je teraz absolútne vylúčené a ja tehotniem doslova na prvý šup, raz dokonca mimo ovulácie (niekoľko dní pred) a aj to sme nešli naplno 😆 tento spôsob si už skrátka dovoliť praktizovať nemôžeme 🙂 celé roky totiž čo sme takto fungovali sme vôbec nevylucovali možnosť že ostanem tehotná, teda nám takáto ochrana stačila 🙂

alana1
10. jún 2023

Ja neznesiem kondóm, boli ma to vo vnútri, keď sa ta volna špička krčí a akoby ma to tam skriabalo...

zoeeoz
10. jún 2023

@marseillefan no ale predejakulacna tekutina nie je nahodne vystrelenie :D

zoeeoz
10. jún 2023

@marseillefan ale strasne sa tu smejem lebo si predstavujem ten HUPS vyraz u chlapa pri nahodnom vystreleni🤣🤣🤣 a ten vyraz zeny: ja ta zabijem, zlez zo mna 🤣🤣🤣

viestta
10. jún 2023

@zoeeoz 👍

power_of_now
10. jún 2023

@derdia ked sa roztrhne, tak to predsa vidíš a stale stíhaš tabletku PO. Aj ked teda mne sa ešte nikdy neroztrhol a to ho používame vo veľkom.

veronikastrickova
10. jún 2023

@zoeeoz tak napriklad toto si ani ja neviem predstavit, ze "nahodou" mu ujde. Mozno u niekoho kto sexuje 1.x

zoeeoz
10. jún 2023

@veronikastrickova asi normalne sa to moze stat, inak by nebolo tolko nahodne nabuchanych 🙂 ale to je uz kombinacia expertov na oboch stranach pohlavia :D

nevenka
10. jún 2023

@hugger aj ja ako zena to mam tiez tak. Nechapem, ako zeny nemozu citit rozdiel 🙈. Plus, nevyhovuju ani nahodou mojmu prostrediu, nech je akykolvek sensitive. Alergia na latex to isto nie je, ale...🤷‍♀️

nevenka
10. jún 2023

@tianna ano, s kondomom a potrebujem kilo lubrikantu, nebavi m to patlat a este ma z toho vsetkeho stipe furt sliznica. Bez kondomu tazka pohoda a to dojcim a nepotrebujem extra mazat nisim.

veronikastrickova
10. jún 2023

@zoeeoz no ja moc neverim na "nahodne" tehotenstvo, proste raz ked 2ja sexuju, musia si byt vedomy, ze to je vzdy 50/50, otehotnela som aj z "kvapocky lasky" a po tom co som dostala papier, ze som neplodna to bolo vo februari som v juli otehotnela, lebo proste som chlapovi povedala, ze mozme naplno, ze proste neotehotniem bez pomoci. Akoze aj tak sme nesli stale naplno a dcera sa nam podarila velmi rychlo, po mesiaci a pol co sme boli spolu. Take som mala nervy najprv, lebo tie vysledky som strasne oplakala, tak ma na konzultacii na klinike asistovanej reprodukcie zdeptali s nimi a nakoniec ahaho, otehotnela som ani neviem ako. Proste ja som nazoru, ked sa dieta ma podarit, tak sa podari, ked nie tak nie.

tianna
11. jún 2023

@nevenka presne ako u nás, tiež aj dojčim 🙂

tamarka9
11. jún 2023

@terry658 ano mas pravdu, virus je mensi a v kondomoch su pory cez ktore moze cast z nich prejst. Ale ide tu o infekcnu davku. HIV potrebuje celkom velku davku a ta urcite cez tie pory neprejde a teda kondom je prvou a ucinou volbou na ochranu pred HIV.

ibrunova
11. jún 2023

A je dosť podstatný rozdiel v sexe dvoch ľudí, ktorí sú spolu povedzme 15 rokov, ktorí sa už dokonale poznajú a majú určité skúsenosti, vedia sa jeden na sruhého spoľahnúť, ako dvaja študenti, s minimálnymi skúsenosťami, bez zázemia, kde chlapec žobroní, aby mu dala bez..

matussara
11. jún 2023

@veronikastrickova ziaden doktor nemoze 100perc povedat co bude. Nie jeden dokaz tomu je.
Napr. Vy urcite ostanete na voziku hoci poskodena miecha, a divme sa svete, clivek chodi. Ludske telo je zazrak

veronikastrickova
11. jún 2023

@matussara ved presne toto, nic neni 100% a ked nieco sa ma nejako udiat, proste sa stane

lulupulu
11. jún 2023

@nepic fuj, je sa čím chváliť, ze partneriek 30... 🤮🤮

victory1
11. jún 2023

@hugger ...alebo lizat zmrzku cez sklo 🙈

hendikep
11. jún 2023

niekde som pocula ze je to ako jest rezen cez igelit :D ak chces antiku co ma rovnaku spolahlivost ako kondom skus lady comp

hendikep
11. jún 2023

@nepic 30 partneriek za 50 rokov? 🤯