Prečo muži očakávajú za všetko ako odmenu sex?
Milé ženy ale aj vy muži poprosím vysvetlenie. Prečo za všetko čakáte sex? Prečo urobíte hocičo ale len keď z toho "niečo mate"? Chyba mi tam ta nezistnost ze urobím to preto lebo tu partnerku milujem a chcem jej pomôcť. Či? Všade to čítam aj môj priateľ je taky. Pozvem ta na obed ale čakám sex. Prídem ale chcem sex. Urobím všetko pôjdem hocikde pomôžem ti ale sex sex sex. Hnusí sa mi to ze je ním úplne všetko podmienené. Vidím to žiaľ aj v diskusiách u žien na materskej muž jej z času na čas doma pomôže (aj keď to je spoločná domácnosť) a večer sa jeho veličenstvo oduva lebo žena je aj tak unavená a on nemá nič z toho ze jej pomohol. Ma to byt výmenný obchod? Kedy muži pochopia ze týmto docielia presný opak? Dnes sme sa s mojim kvôli tomu hádali. Už mám na to slovo hotovú averziu. Nestojím už ani o to rande na ktoré ma pozval. Nechcem mať pocit ze si ma vydrziava len na sex.
@anonym_autor podla mna sa ti to s nim az tak nepaci a nie je to také dobre alebo mate fakt odlisnu potrebu sexu. Z vlastnej skusenosti pisem, ja som mala muza s ktorym som to chcela stale a aj po 2 rokoch a potom takeho s ktorym som po tyzdni sa z toho vykrucala a tiez mala reci, ze nie je vsetko o sexe a vadilo mi ze ho chce. Ja som ho s nim proste nechcela
Keby toto môj partner na mňa skúšal,už by bol dávno môj ex. Neznášam nátlaky, je mi to úplne protivné. Milovanie má byť prirodzené , spontánne a v žiadnom prípade vynucované. Veď keď mu nestačí jedno kolo,tak nech si vyhoni....debil
Keby toto môj partner na mňa skúšal,už by bol dávno môj ex. Neznášam nátlaky, je mi to úplne protivné. Milovanie má byť prirodzené , spontánne a v žiadnom prípade vynucované. Veď keď mu nestačí jedno kolo,tak nech si vyhoni....debil
@anonym_e8502a To tiez nie je prave empaticky pristup. Cize tvrdis, ze frekvencia styku ma byt podla teba a prisposobit sa musi zasadne len muz ?
Aj u nás to tak funguje. Spoločná sprcha masáž a potom očakávam že za to bude sex. Mohol by som síce skúsiť že sex nebude ale už vidím tu moju aká by ostala nervózna 😂
@anonym_e8502a To tiez nie je prave empaticky pristup. Cize tvrdis, ze frekvencia styku ma byt podla teba a prisposobit sa musi zasadne len muz ?
@patrike ... píšem, že to nemá vyžadovať nátlakom. Autorka píše, že ten jej zväčša chce ďalšie kolo, ale ona nie....potom je nasratý. To čo má akože byť???? A ty by si bol v pohode s tým,keby sa ti žena podvolila len preto,že ty chces ešte??? Tak ja mám šťastie, lebo môj by to v živote nasilu nechcel!!! Ani by ho to nevzrusovalo

@anonym_autor Prepáč, ale takito muži sú retardovani. Mne by sa takýto debil zhnusil hneď, letel by do pecka
@anonym_f8f5ac nie sú retardovaní.. jednoducho majú iné potreby a nie sú s partnerkou kompatibilní...
A funguje to aj opačne, aj tu je to spomenuté..
Potom je to vždy kto z koho - kto ustúpi a ide sám proti sebe?
Vždy je z dlhodobého pohľadu lepšie, ak sú partneri na rovnakej vlnovej dĺžke.
Ale áno, tiež by sa mi kvôli akémukoľvek nátlaku partner zhnusil. Rovnako ako by sa ma odpudzoval aj opačný extrém - partner s príliš nízkym libidom..