Prečo niektorí preferujú sex po tme?
Už sa cítim trosku ako debil, mužovi som to nepovedala ale poslednou dobou keď máme sex tak vždy chce aby bolo zhasnúte. Už mám pocit akoby som sa mu nepáčila alebo co. Hlavne muži, vám sa to paci viac po tme ?
@ankare už som písala vyššie, že som sa ho spýtala a je to v poriadku , uistil ma ze mnou to nieje , že sa mu moje telo paci o to viac že som mu dala dcérku. Aby som si proste nenamyslala, len že sa mu to tak páči:D
To fakt niekto sexuje keď je dieťa v izbe?🤮ved dajte si ju zatiaľ do detskej alebo na gauč alebo co ja viem čo 🙈
@evelynka86 no a potom sa čudujete prečo vás pan manžel podvádza 🙈
@lenka567899 my nie :D
@evelynka86 ajajáj. Nemusíš sa vždy fintiť pred akciou, ale nie je správne sa považovať za štetku keď tak urobíš. Žena by sa mala cítiť sexi keď sa oblečie do sexi pradla aké si normálny chlap nikdy neoblečie. Ja som si myslel, že to ženy vzrušuje z princípu. Ženského. Moslimky dokonca dedia od mamy alebo dostáva od ženskej časti rodiny sexi prádlo. To že sa zahaľujú platí pre všetkých iných mužov. Doma pre svojho, môžu to byt dračice.
Ahoj, daj si pozor, aby si sa zbytocne nekrmila domnienkami, a nazormi cudzich ludi.
Kazdy clovek ma svoj nazor, ktory by si absolutne nemala porovnavat s tvojim muzom. Pretoze tebe moze odpovedat uplny samec, ktoreho jedinym zaujmom pri sexe je sa ukojit a cumiet na zenu ako na kus masa.
Tvoj muz, moze byt uplne v pohode. Skor si mohol uvedomit, ze je mu prijemnejsie po tme.
Vie si ta viac vychutnat, s laskou, prezit to intimnejsie, viac si ta vazit, ako matku svoho dietata... Atd.
Nemusi to absolutne znamenat nic zle. A mozno on si to ani neuvedomuje.
podla mna to robi kvoli tebe , aby si sa necitila zle , lebo ked by ti nepovedal ze si krasna , mohla by si sa mu nepacit ale urcite ta ma rad...
A ako to teda vysvetlil? Preco ta zmena?
Ja tiez preferujem tmu sle kvoli sebe…podla mna aj on to ma kvoli sebe 🙂
@lenka567899 mna? Mna manzel nepodvadza.. sex mame casto, a uziva si ho plnohodnotne tak manzel ako aj ja. Milujeme sa taki, aki sme. Ziadny muz sa nikdy neoholi/neocese/neoblecie do krajsich treniek pred sexom s manzelkou, ani nestiahne brucho kvoli zene... ide nam predsa o nas dvoch a nie o to, kto ako vyzera.. neviem ako to mate vy, ale ja si viem svojho muza aj po x rokoch vzrusit aj bez sexi pradla 🙈 ide o tuzbu a vasen, a nie o pradlo a makeup..
Mne neni jedno ako vyzeram, ale mojmu muzovi zjavne je. Tesi sa na mna, na moju tuzbu po nom, nie na moj makeup ci pradlo. A ked vidim, ako sa na mna pri tom pozera, tak sa citim sexi taka aka som..
@asod urcite je rozdiel o akom starom dietati sa bavime.. ale teda nas spal s nami (prirazena postielka pri nasej) do 1,5 roka a nikdy sa na to nezobudil, aj ked sme si nedavali pozor na ticho.. (a mimochodom, keby sa aj zobudil na sramot, co si bude pamatat cely zivot? Ze nieco suchotalo v posteli? Sak nenecham zasvietene...a aj keby bolo, uvidi mamu s tatom lezat na sebe.. co viac z toho pochopi? samozrejme, nehovorim o 5rocnom dietati..

Podľa mňa to s Tebou nemá nič spoločné. Asi má problém v hlave on so sebou. Ak sa nechceš zbytočne trápiť, tak sa ho s humorom opýtaj: Prečo musí tma? Nemôžeš sa už na mňa pozerať?
Daj vedieť, ako si dopadla.
Držím palce!