icon

Prečo sa vyhnúť nevhodným otázkam počas randenia?

8. apr 2024

Zas som sa na tomto fore dozvedela veci, ktorym sa nestacim cudovat :D to vazne ste sa tu niektoré pocas randenia pytali muza kolko ma nasetrene kolko zaraba, co vsetko vlastni a pod?:D ja som teda s mojim manzelom dva roky, nebyvali sme spolu, obaja sme zili u rodicov a obaja sme mali uz 27 rokov. Neskor, ako ske si zacali shanat spolocne byvanie, tak az potom sme zacali riesit aj spolocne financie. Ano, je normálne zistit si, ako to ma muz s financiami, odsledovat si, ci nerozhadzuje, ci nie je privelmi zgrlavy, ale aby som sa len pocas randenia vyzvedala taketo veci...mne to pride chore :D uz viackrat som zachytila otazky od diskutujucich? Ma nasetrene, kolko zaraba, odklada si peniaze bokom? Ma sporiaci ucet?:D ja neviem, s kym ste vy randili, ale kebyze sa ma taketo otazky pyta muz, ktoreho este ani poriadne nepoznam, tak mna to teda odradi :D

Strana
z2
vroni
9. apr 2024

Tak snáď čo a kde muž robí viem po prvom rande. Akože o čom sa máme baviť? O počasí? Tiež vidím, kde a ako býva, či pozýva alebo sa chce deliť, bavíme sa o budúcnosti (nie spoločnom živote, ale čo kam pôjdeme na budúce, čo robíme na druhý deň atď), jasné, že nepýtam výpis z účtu a ani informáciu, koľko našetril a koľko zdedí. Ale obraz si vytváram. Snáď nejdem do vzťahu ako tela na porážku, fuk s kým, veď ono to nejako dopadne, hlavne, že má pekné oči. Teda pokiaľ hovoríme o vzťahu dvoch dospelých jedincov a nie pubertalnej alebo študentskej láske. Hoci aj tí konverzuju o budúcich financiách.

betulinka1
9. apr 2024

Ja som tiež nepísala o tom, že býva u rodičov a preto je neschopný. Ja som narážala na to, že nepracuje alebo iba z času na čas má nejaké brigády, čo nie je normálne v určitom veku. Preto je mi prirodzené, že sa o to tie ženy zaujímajú.

babulkomale
9. apr 2024

Mas pravdu, je to absurdne.
Hlavne ze potom biju do hrude, ze su s chlapmi z lasky a nie pre peniaze 😃
Nikdy v zivote som sa to nikoho nepytala, ani svojho buduceho manzela.
Nie, ani sme ani jeden nebyvali za slobodna v zdielanom byte s cudzimi ludmi, ani sme nemali kazdy "vlastnu nehnutelnost" v osemnastich, co sa tu berie ako nevyhnutna postupka.
Ale nedajboze!!! chce zostat vydata zena na navrh manzela o pol roka dlhsie doma, ked dieta nastupi do skolky, kvoli chorobnosti. Uz je chudera co nema karieru, nebude mat dochodok, nasetrene ☝️☝️☝️ ( to je na MK najvyssia hodnota nad laskou, zdravim, stastim), jej zivot skoncil, lebo bude len DOMA 😃
Ale zistovat kolko ma kto nasetrene a kolko ma domov a bytov na prvom rande, to je v pohode.
Strasne ste tu niektore srandovne 😂 ziskuchtive sliepky.

januska12323
9. apr 2024

Randenie nie je vzťah?

lenkakravcova
9. apr 2024

Záleží od toho čo očakávaš od vzťahu. K tomu sú aj určite otázky na mieste.
Keď som si hľadala muža, za ešte študentských čias, nehľadala som medzi takými, ktorí nedokážu zabezpečiť rodinu sami ako živitelia rodiny. Bola to jedna z mojich podmienok pre vhodného muža. Takže som hľadala medzi študentami, ktorí budú mať dobre platenú prácu.
Podľa mňa je to úplne normálna vec ak chce žena mať deti a ráta s tým že s nimi bude doma.
Rovnako tak chlapi hľadajú pekné ženy. 🙂
Ženy sú v tomto trochu v nevýhode - vekom nie sú krajšie. Muži väčšinou sú bohatší. Takže treba hľadať rýchlo, nie keď má žena 40 😂😃

autor
10. apr 2024

@babulkomale a realita je bohvieka :D vies, to subtake zeny, co msju mozno doma sklenubsochu, ktora sa uziva s milenkami, lebo doma maju zenu, ktora sa sorava ako chlap, lebo racionalne si ho vybrala kvoli prachom, postaveniu a pod 🙂 a v kutiku duse ichbide rozdrapit, ze niektoré zeny maju aj po rokoch vasen a dobry sex. Oni mozno maju naskrabane peniaze, majetky, dobre situovanych muzov, ale ti su im tak na dve veci. Na peniaze a na nejaky status v spolocnosti ;)

autor
10. apr 2024

@vroni ale o tom ani tema nie je :D toto milujem, clovek zacne diskusiu a velka cast zien, si z tej diskusie sama vysperkuje nieco a vytvori si svoj vlastny pribeh :D SAMA TAM UVADZAM,ZE POCAS RANDENIA SA DA PEKNE ODPOZOROVAT, AKY MA MUZ VZTAH K FINANCIAM. ANO, JE NORMALNE SA SPYTAT, KDE PRACUJE. JA SOM NARAZALA NA ZENSKE,KTORE RYPU DO AUTORKY, KTORA SA TU PRIDE S DOBRYM ÚMYSLOM PORADIT A ONI HNED ZACNU DO NEJ VRTAT A NAHOVARAT JU,ABY SA V ZACIATKOCH RANDENIA PYTALA MUZA KOLKO MA NASETRENE, CI SI ODKLADA A POD. PREPAC, ALE PYTAT SA NA TAKE VECI KED ESTE ANI VAZBA NEVNIKNE S MUZOM, MI PRIDE AKO OBYCAJNE KALKULOVANIE

vroni
10. apr 2024

Neziap. Autorka tejto diskusie si ty a že narazas na inú autorku inej diskusie, to si mala citovať. Píšeš, že si "viackrát zachytila otázky" a nie o konkrétnej diskusii. Ja som tu zatiaľ zachytila len návody, ako chlap nesmie zaplatiť ani len kávu, lebo už je žena zlatokopka, vysadená na jeho peniaze. Asi čítame kazda iné diskusie. A v realite: ak aj pripustíme, že existuje tak tupá žena, že by sa na také niečo pýtala muža na prvom rande, neverím, že existuje tak tupy muž, aby jej na tu otázku pravdivo odpovedal ďalej uvažoval o vzťahu s ňou.

cacianka
10. apr 2024

@januska12323 tiež má zarazil ten rozdiel, medzi radením a vzťahom je veľmi tenká hranica.
Pretože každý z nás vníma definíciu rande inak, aj definíciu vzťah inak. Aj 30 žien v tejto diskusii bude mať na to 35 názorov

Strana
z2