Prečo starší partner odmieta intímnosť s priateľkou?
Ahojte, chcem sa opýtať, kámoška má staršieho partnera a nechce sňou spať. Nemáte niekdo skúsenosť stým, že prečo nechce?
Ale je tu ešte jeden problém, býva sním okolo 1. roku a stále spolu nemali sex. On je rozvedený, kámoška si myslí, že chodí aj za bývalú ale, aj sa ho pýtala či nemá niekoho iného keď sňu nechce spať. Povedal že nie, kdo by ma chcel. Takže ak by ste vedeli poradiť bola by som rada. Ďakujem
Rok nemali sex?! To co je za vztah preboha. Na co cakaju? Nebola by som v takom vztahu, tu netreba ani nic vysvetlovat, ved je to len spolubyvajuci.
Kamoške treba povedať nech sa s ním rozide a nabudúce nech sa ne sťahuje k niekomu keď vzťah nefunguje ako ma.
A 41 nie je vek kedy by boli chlapi za zenitom co sa sexu týka.
@lulu505 a co ze sa zenit nechce, svadba nemá nič spoločné so sexom. Ak jej vzťah nevyhovuje tak treba zísť z kratšej cesty. A takisto prepáč ale bud nue je úplne normálna alebo je úplne zúfalá keď sa nasťahuje k chlapovi s ktorým. To nefunguje. Alebo potrebuje niekomu robiť sluzku za ubytovanie a stravu?
A kamoška si je istá, ze on to tiez berie ako vzťah? Že to neberie len ako kamarátstvo a spolubyvsnie? Lebo oni nie sú vo vzťahu, sú len spolubývajúci.
Veď už len to vyjadrenie, ze "kto by ma chcel" mi pripadá ako keby on vôbec nebral ze má aj momentálne nejaký vzťah.
Preber ju z toho sna. Žobrať sex? Nechce? Jediné riešenie je utekať od neho a nerobiť zo seba chuderu.
Asi dom osprostela pri citani tohoto textu 😭
@lulu505 možno je kamoška škaredá a pri sebe. A možno ani nejaká inteligentná. Tak s ňou nechce mať nič intímne. Raz za rok stačí aby neutiekli.
Býva u neho - navarí mu a uprace. Lacná pracovná sila vpodstate pre neho 😃
moja, z tých skratiek, ktoré používaš usudzujem, že si buď teenager alebo taký hodne jednoduchý dospelák. Neskrývaj sa za kamarátku, načo. Načo ti je taký chlap? Len aby bol? Slabý dôvod. Tento je vadný kus, hľadaj ďalej. Ale len tak na okraj, kebyže so mnou komunikuješ na takej úrovni ako píšeš, tiež sa "stebú nevyprávam"... Sex nekomentujem, to jednoznačne nie je v poriadku
@danica2711 A možno je fakt lepšie nesexovať v tomto prípade
@gribka1 jednoznačne, taký genetický materiál netreba posúvať ďalej
nwm?
čo máš 13 ?

@bennn 😃😃😃