icon

Prečo starší partner odmieta intímnosť s priateľkou?

lulu505
12. apr 2024

Ahojte, chcem sa opýtať, kámoška má staršieho partnera a nechce sňou spať. Nemáte niekdo skúsenosť stým, že prečo nechce?
Ale je tu ešte jeden problém, býva sním okolo 1. roku a stále spolu nemali sex. On je rozvedený, kámoška si myslí, že chodí aj za bývalú ale, aj sa ho pýtala či nemá niekoho iného keď sňu nechce spať. Povedal že nie, kdo by ma chcel. Takže ak by ste vedeli poradiť bola by som rada. Ďakujem

Strana
z2
sonka333
13. apr 2024

@bennn 😃😃😃

h2
13. apr 2024

@lulu505 Mňa by skôr, ako to, prečo on s ňou sexovať nechce, zaujímalo, prečo ona s ním chce.

lulu505
autor
13. apr 2024

@neillys Šak áno ale toto neni normálne proste aby sňu nespal, načo ptm sú spolu atď.

lulu505
autor
13. apr 2024

@neillys Ináč toto čo si napísal tak môže byť pravda. Alebo má fakt niakú inú ale ešte je tu jedna možnosť, možno aj s bývalú stú má niečo stále alebo nwm no.

h2
13. apr 2024

@lulu505 Keby mal inú na sex, načo by si 25 ročnú sťahoval k sebe?

lulu505
autor
13. apr 2024

@h2 Šak hej, to je to ja nechápem tomu, nwm ako to má ona zistiť či nemá niakú inú alebo ja nwm

h2
13. apr 2024

@lulu505 A načo to potrebuje zistiť? Akože, keď zistí, že on žiadnu inú nemá, tak s ním zostane žiť bez sexu a občas aj komunikácie?

lulu505
autor
13. apr 2024

@fido69 To si ako myslel trz, to čo si napísal, že by akože bývalú neuspokojil alebo ako?

fido69
13. apr 2024

@lulu505 Presne tak. Že jeho bývalá bola rovnako bez sexu a radšej sa rozviedla. 😉

lulu505
autor
13. apr 2024

@h2 Šak aby mohla odísť ak ma ďalšiu alebo nech sa porozprávajú o tom všektom, len ona mi spomínala že on jak keby je taký typ že sa nerád výprava, jak keby utekal pred problémami a predtým, takže nwm ako to chce ona vyriešiť.

h2
13. apr 2024

@lulu505 Ale ona môže odísť, aj keby on žiadnu ďalšiu nemal! Načo je jej taký chlap?

la_dolce_vita
13. apr 2024

Rok nemali sex?! To co je za vztah preboha. Na co cakaju? Nebola by som v takom vztahu, tu netreba ani nic vysvetlovat, ved je to len spolubyvajuci.

lulu505
autor
13. apr 2024

@fido69 To ja nwm ako to mala jeho bývala ale šak spavali asi spolu jej to hovoril ale povedať to môže a neni to tak proste, ona sa rozviedla sním aj preto že on sa chcel rozviesť, lebo šak našiel si mladšiu atď.

sense
13. apr 2024

Kamoške treba povedať nech sa s ním rozide a nabudúce nech sa ne sťahuje k niekomu keď vzťah nefunguje ako ma.
A 41 nie je vek kedy by boli chlapi za zenitom co sa sexu týka.

lulu505
autor
13. apr 2024

@sense Šak áno ale ženiť nwm či sa chce znova, do hlavy mu nevidím práveže, ale je to celé divné toto, je mi jej ľúto.

sense
13. apr 2024

@lulu505 a co ze sa zenit nechce, svadba nemá nič spoločné so sexom. Ak jej vzťah nevyhovuje tak treba zísť z kratšej cesty. A takisto prepáč ale bud nue je úplne normálna alebo je úplne zúfalá keď sa nasťahuje k chlapovi s ktorým. To nefunguje. Alebo potrebuje niekomu robiť sluzku za ubytovanie a stravu?

jaskolka
13. apr 2024

A kamoška si je istá, ze on to tiez berie ako vzťah? Že to neberie len ako kamarátstvo a spolubyvsnie? Lebo oni nie sú vo vzťahu, sú len spolubývajúci.
Veď už len to vyjadrenie, ze "kto by ma chcel" mi pripadá ako keby on vôbec nebral ze má aj momentálne nejaký vzťah.

luccija
13. apr 2024

@lulu505 normálne nech ho prisadne a bude sex🙂
To je choré, aby bol s mladou babou a nič nechcel.Bud je asexual, alebo má problémy s potenciou a boji sa, alebo...
Akože ju odhodí, keď sa k nemu pritúli v posteli?nebola by som s takým chlapom načo?to môže bývať s kymkolvek

gribka1
13. apr 2024

Preber ju z toho sna. Žobrať sex? Nechce? Jediné riešenie je utekať od neho a nerobiť zo seba chuderu.

kitycat
13. apr 2024

Asi dom osprostela pri citani tohoto textu 😭

lenkakravcova
13. apr 2024

@lulu505 možno je kamoška škaredá a pri sebe. A možno ani nejaká inteligentná. Tak s ňou nechce mať nič intímne. Raz za rok stačí aby neutiekli.
Býva u neho - navarí mu a uprace. Lacná pracovná sila vpodstate pre neho 😃

danica2711
13. apr 2024

moja, z tých skratiek, ktoré používaš usudzujem, že si buď teenager alebo taký hodne jednoduchý dospelák. Neskrývaj sa za kamarátku, načo. Načo ti je taký chlap? Len aby bol? Slabý dôvod. Tento je vadný kus, hľadaj ďalej. Ale len tak na okraj, kebyže so mnou komunikuješ na takej úrovni ako píšeš, tiež sa "stebú nevyprávam"... Sex nekomentujem, to jednoznačne nie je v poriadku

gribka1
13. apr 2024

@danica2711 A možno je fakt lepšie nesexovať v tomto prípade

danica2711
13. apr 2024

@gribka1 jednoznačne, taký genetický materiál netreba posúvať ďalej

rozculena
13. apr 2024

nwm?
čo máš 13 ?

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená