icon

Prečo ženy 35+ po určitej dobe strácajú chuť na sex?

11. sep 2022

tak dami dáme si zaujímavú diskusiu vidím že dosť aktívne komunikujete ohľadom vzťahov .Prečo ženy po určitej dobe strácajú chuť na sex doma . Keď sa rozprávame s kamarátmi či už ženatymi alebo v dlhodobo žijúcimi v jednej domácnosti majú rovnaký problém že ženy nechcú sexovat milovať sa . Tu všetky píšete v rôznych témach že ako máte radi sex ,lízanie ,masáž klitorisu či už prstovanie . Tak nerozumiem prečo doma nemáme sex …

kvetinka75
12. sep 2022

možno je unavená a má toho dosť - koľko chlapov doma pomáha? Možno hormonálne zmeny, možno problémy v práci , vo vzťahu a možno má iba muža plné zuby a je rada keď je sama a môže sa vyspať

viestta
12. sep 2022

Chlap, z teba komplexy priam kričia. A druhe co z teba kričí je mužský sovinizmus. Chlapi vo všeobecnosti sú dokonalí, vo všetkom, len ženy im nechcú dať.

leskovael
12. sep 2022

No podľa toho, ako sa vyjadruješ a pôsobíš sa ani nedivím, že ti žena nedá.

viestta
12. sep 2022

@leskovael presne. Len ústa otvorí a už je po chuti...

autor
12. sep 2022

@viestta som rad keď mi to ty povieš 😉 ešte že máš doma umývačka riadu ..

autor
12. sep 2022

@viestta pekne som jej povedal že môže ísť .. nikto ju nedrží 😉ale s dobrého sa ťažko odchádza čo !!!

kosicanka1
12. sep 2022

Paci sa 100% pravdivá odpoved:

… lebo ten sex je s tebou na prd …

Nalejme si čistého vina. Aj keby som od únavy nevedela stat na nohach, keby ma v posteli cakal vybuch orgazmu, urcite by som do nej skocila. Naco by som odmietala sex, ktory je skvelý ????

Preto je kopec žien, ktore s manzelom sexuju raz za mesiac a potom hop pritrafi sa milenec a zrazu to ide aj 3krat denne.

Kludne odkaz vsetkym kamosom z partie, ze preto ich zeny odmietajú, lebo im to nevedia spraviť a radsej si to spravia same.

Nemas za co.

eva112014
12. sep 2022

@viestta Toto píše 100 % kireb. Má doma ženu, ktorá mu nedá a on chodí za milenkou. A tie smajlíky tieto: 🤭😉, je typické na neho.

viestta
12. sep 2022

Božínku, ty si neskutočný. Jesitny až to bolí. A ešte aj arogantný a celkom krepy. Rozmýšľaš len prvoplanovo a vôbec, vôbec si to umývanie riadu nepochopil.
Tvoje sexuálne suchoty majú pôvod v tvojej hlave.

viestta
12. sep 2022

@eva112014 ani sa nečudujem, že mu nedá. Však kto by po takých rečiach mal na trt-kačku chuť? Obzerať strop môže aj hocikedy keď sa jej zachce a nikto jej nebude brániť vo vyhlade

eva112014
12. sep 2022

@autor zabezpečené? 😅 Či tvoja žena nezarába? Či tvoja žena nemala kde bývať, kým ťa nespoznala?!
A čo ani milenka už nedá?! 😅
Inak by si nezakladal diskusiu a nepátral, že prečo. 😉

slovakboy
12. sep 2022

@viestta Nemala na mysli umývanie riadu ako také, ale to že žena potrebuje cítiť pohodu a bezpečie z chlapa abydostala chuť. Chlapovi stačí si pomyslieť a už mu to ide. Žena potrebuje mat v pozadí toho pomyslenia podvedomé bezpečia a pohody. Umývanie riadu a pomoc v domácnosti jej dáva podvedome potvrdenie, že tomu jej muži i nejde len o to.

eva112014
12. sep 2022

@slovakboy Keďže ty si to pochopil a takto to vnímaš, preto ako muž nemusíš riešiť doma tieto veci ako autor.
Najprv mu treba vysvetliť, že jeho manželka a matka jeho detí sa nevolá Suka!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
victoriab
12. sep 2022

@viestta bože ty si môj človek, presne toto isté tvrdím aj ja - predohra už začína dávno predtým, ako človek leží v posteli - a rovnako si myslím, že začína tým, že muž je partnerom aj inde ako v posteli ✌️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
12. sep 2022

Väčšina pochopila to umývanie riadu, ale autor nepochopí ani keď nakreslim

kosicanka1
12. sep 2022

Baby, len co ste autora zmiatli.
Akurat vykupuje v DM zasoby Jaru a hubiek. Vecer sa chystal umyt riad v celej bytovke aby si zašukal.
A vy takto ???
🤣

viestta
12. sep 2022

@kosicanka1 ale možno mu niektorá suseda za umyté riady dá

monuska112
12. sep 2022

ja som praveze pocula, ze najlepsi sex a najviac chuti prichadza okolo stryridsiatky (este nemam tak len pocuvam zatial :D). no ale tiez viem, ze su chlapi, na ktorych nepride chut nikdy. a to nehovorim len o mentalnej stranke...

sszuzu8
12. sep 2022

Keď partner ženu odmieta a ničí každú jej iniciatívu tak dokedy má mať na neho chuť?

eva112014
12. sep 2022

@autor Dostal si sa do blúdneho kruhu.
Tá sexovačka nie je až taká dobrá ako píšeš, keď posielaš ženu preč z domu. Čo sexovanie v aute sa ti zunovalo? Ide zima, čo?! Tankovanie drahé… Keby si však manželka našla milenca … aj BYT by mohol byť voľný 😅
Túto energiu by si mohol vložiť do vášho vzťahu s manželkou a nemusel by si takéto sprostosti riešiť. (kde, s kým, ako, kedy)

danica2711
12. sep 2022

chuť na zaujímavú diskusiu s tebou ma prešla hneď po prečítaní druhého slova v úvodnom príspevku. My nie sme dami, ale DÁMY. No a sex doma nemáte asi preto, že aj tvoju ženu prešla chuť a ako chlap ju nezaujímaš

stanulienkat
12. sep 2022

To nie je pravda. Ale verim, ze mnoho zien nevladze, alebo nema chut, lebo su vycerpane z prace, z deti, z domacnosti. Kedze tu denne citam, ze pan manzel im nic nerobi v domacnosti.

mimi2120
12. sep 2022

Asi ju odpudzuje, že nevieš gramatiku.

autor
12. sep 2022

@eva112014 rad som si prečítal vaše postrehy .. nič iné som nečakal a je to v poriadku 🙈 Pekný deň idem pracovať nech sa máme lepsie 😇

autor
12. sep 2022

@eva112014 no moja stále je to tak že si robíte nárok na všetko .. kto vám platí dovolenky handry výchovu deti vás luksus úvery májom … . sme to my chlapi … mozna tvoj ti až taký luxus nezabezpečí ale ja svojej rodine ano … Vieš nepotrebujem aby mi v pozore stala keď prídem domov 😜😜

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
eva112014
12. sep 2022

@autor To, čo v skratke si tu napísal, že čo dávaš tej svojej manželke doma, by som luxusom nenazvala. 😬 Sorry! Ty zabúdaš, že dnešnej dobe ženy zarábajú. 😉
A potom si rozoberme tvoju myšlienku luxusu. Tak to by sa v každej chudobnej rodine nesexovalo? 🤭 Chápem, že ťa to štve!

eva112014
12. sep 2022

@elizabet173 autor si myslí, že on vstane do roboty a teraz žena mu je za to povinná “podržať” 🤣
V podstate myslieť si môže, len realita je iná.