Prečo ženy 35+ po určitej dobe strácajú chuť na sex?
tak dami dáme si zaujímavú diskusiu vidím že dosť aktívne komunikujete ohľadom vzťahov .Prečo ženy po určitej dobe strácajú chuť na sex doma . Keď sa rozprávame s kamarátmi či už ženatymi alebo v dlhodobo žijúcimi v jednej domácnosti majú rovnaký problém že ženy nechcú sexovat milovať sa . Tu všetky píšete v rôznych témach že ako máte radi sex ,lízanie ,masáž klitorisu či už prstovanie . Tak nerozumiem prečo doma nemáme sex …
Chlap, z teba komplexy priam kričia. A druhe co z teba kričí je mužský sovinizmus. Chlapi vo všeobecnosti sú dokonalí, vo všetkom, len ženy im nechcú dať.
No podľa toho, ako sa vyjadruješ a pôsobíš sa ani nedivím, že ti žena nedá.
@viestta som rad keď mi to ty povieš 😉 ešte že máš doma umývačka riadu ..
@viestta pekne som jej povedal že môže ísť .. nikto ju nedrží 😉ale s dobrého sa ťažko odchádza čo !!!
Paci sa 100% pravdivá odpoved:
… lebo ten sex je s tebou na prd …
Nalejme si čistého vina. Aj keby som od únavy nevedela stat na nohach, keby ma v posteli cakal vybuch orgazmu, urcite by som do nej skocila. Naco by som odmietala sex, ktory je skvelý ????
Preto je kopec žien, ktore s manzelom sexuju raz za mesiac a potom hop pritrafi sa milenec a zrazu to ide aj 3krat denne.
Kludne odkaz vsetkym kamosom z partie, ze preto ich zeny odmietajú, lebo im to nevedia spraviť a radsej si to spravia same.
Nemas za co.
Božínku, ty si neskutočný. Jesitny až to bolí. A ešte aj arogantný a celkom krepy. Rozmýšľaš len prvoplanovo a vôbec, vôbec si to umývanie riadu nepochopil.
Tvoje sexuálne suchoty majú pôvod v tvojej hlave.
@viestta Nemala na mysli umývanie riadu ako také, ale to že žena potrebuje cítiť pohodu a bezpečie z chlapa abydostala chuť. Chlapovi stačí si pomyslieť a už mu to ide. Žena potrebuje mat v pozadí toho pomyslenia podvedomé bezpečia a pohody. Umývanie riadu a pomoc v domácnosti jej dáva podvedome potvrdenie, že tomu jej muži i nejde len o to.
Väčšina pochopila to umývanie riadu, ale autor nepochopí ani keď nakreslim
Baby, len co ste autora zmiatli.
Akurat vykupuje v DM zasoby Jaru a hubiek. Vecer sa chystal umyt riad v celej bytovke aby si zašukal.
A vy takto ???
🤣
@kosicanka1 ale možno mu niektorá suseda za umyté riady dá
ja som praveze pocula, ze najlepsi sex a najviac chuti prichadza okolo stryridsiatky (este nemam tak len pocuvam zatial :D). no ale tiez viem, ze su chlapi, na ktorych nepride chut nikdy. a to nehovorim len o mentalnej stranke...
Keď partner ženu odmieta a ničí každú jej iniciatívu tak dokedy má mať na neho chuť?
@autor Dostal si sa do blúdneho kruhu.
Tá sexovačka nie je až taká dobrá ako píšeš, keď posielaš ženu preč z domu. Čo sexovanie v aute sa ti zunovalo? Ide zima, čo?! Tankovanie drahé… Keby si však manželka našla milenca … aj BYT by mohol byť voľný 😅
Túto energiu by si mohol vložiť do vášho vzťahu s manželkou a nemusel by si takéto sprostosti riešiť. (kde, s kým, ako, kedy)
chuť na zaujímavú diskusiu s tebou ma prešla hneď po prečítaní druhého slova v úvodnom príspevku. My nie sme dami, ale DÁMY. No a sex doma nemáte asi preto, že aj tvoju ženu prešla chuť a ako chlap ju nezaujímaš
To nie je pravda. Ale verim, ze mnoho zien nevladze, alebo nema chut, lebo su vycerpane z prace, z deti, z domacnosti. Kedze tu denne citam, ze pan manzel im nic nerobi v domacnosti.
Asi ju odpudzuje, že nevieš gramatiku.
@eva112014 rad som si prečítal vaše postrehy .. nič iné som nečakal a je to v poriadku 🙈 Pekný deň idem pracovať nech sa máme lepsie 😇
@eva112014 no moja stále je to tak že si robíte nárok na všetko .. kto vám platí dovolenky handry výchovu deti vás luksus úvery májom … . sme to my chlapi … mozna tvoj ti až taký luxus nezabezpečí ale ja svojej rodine ano … Vieš nepotrebujem aby mi v pozore stala keď prídem domov 😜😜
@elizabet173 autor si myslí, že on vstane do roboty a teraz žena mu je za to povinná “podržať” 🤣
V podstate myslieť si môže, len realita je iná.

možno je unavená a má toho dosť - koľko chlapov doma pomáha? Možno hormonálne zmeny, možno problémy v práci , vo vzťahu a možno má iba muža plné zuby a je rada keď je sama a môže sa vyspať