Priateľ ma zhadzuje za výšku a veľkosť nôh
Pre začiatok. Sme spolu 4 roky máme dieťa už aj dom.
Nikdy mi nič nepovedal nikdy ma nijako neurazil. Až teraz.
Meriam 171cm nohu mám 40 veľkosť. Podľa neho je toto výška chlapa veľkosť nohy tiež.
On meria 165cm nohu má 42. Len pre obraz. Nikdy nám nevadil výškový rozdiel však to sme vedeli od začiatku.
On si asi myslí že každá žena musí mať 150cm alebo čo. Ja som na svoju výšku hrdá nemenila by som. Ale tieto narážky akože nerozumiem. Zrazu mu to prekáža? Predtým na túto tému reagoval opačne. Pacilo sa mu to. Teraz som vraj chlap a nohy mám veľké ako chlap.
Je možné že sa prestal kvôli tomu pri mne cítiť ako chlap? Vždy pozerá tak divne..viete ja dociahnem kde on nie a vždy keď idem po niečo čo je na chladničke alebo na skrini tak divne pozerá.
Neruziem naozaj čo sa stalo ani ako to riešiť. Ak sa necíti pri mne ako chlap tak asi to vidím na rozchod.
Som zvedavá ako budem rodine vysvetľovať že sme sa rozdelili pre niečo čo vedel od začiatku.
To aku výšku a veľkosť nohy človek ma si nikto z nás nevybral. No ale pokial by som bola na tvojim mieste tak sa skôr zamyslim, čo som asi tak videla na mužovi o hlavu vyššom od kybla a ešte k tomu prasati. Pretože prepáč, ale fyzicky pracujúci muž, umyvajuci sa raz za 3-4 dni musí kandliť na kilometer. Jedine, že by si sa spoliehala na pravidlo zeber si špatu, budeš na “to” sama …
Nehnevajte sa podľa mňa je kkt, jednak ja mam okolo 177 a nohu 41-42 strašne mi to vadí, ale MNE a nie partnerovi, vaša výška a veľkosť nohy je kompletne normalna klasická... Ak má za problém takúto výmysel a dokonca po takom čase to je úplná hovadina.. Ja tam vidím skôr také niečo že sa mu niekto zapáčil alebo proste necíti sa dobre vo vzťahu a zrazu ma totálne nonsens problém s Vami
Asi mu ktorysi z chlapov cosi posmesne povedal. Ze ma zenu vacsiu ako on. Alebo, ze je krpaty. Aj chlapi si vedia nakladat. Nic si neodpustia. V partiach to byva. Ze si vzajomne takto z casu-na cas “testuju” odolnost. Kto sa nevie obranit, slovne, fyzicky, alebo nevie ignorovat, ale sa naopak “zlozi” (vybuchne, strati nervy, nedajboze sa rozplace), ten da najavo slabost a klesne v hierarchii. Je to take neustale si udrziavanie ziskanej pozicie medzi chlapmi.
Mozno dostal takto od niekoho nalozene, a kedze je to fyzicky fakt, ktory nemoze popriet (naozaj si vyssia), tak ho to zacalo zrat.
A kedze s tym nemoze nic urobit (nenarastie), tak to dava vyzrat tebe.
Júj tak ja by som sa ho opýtala, či to bude akceptovať, alebo či si podľa neho mám dať rovno chodidlá dať urezať v členkoch, síce potom ostanem na vozíku, ale asi potom budem viac "žena"...? Mu hrabe totálne? Pobrowsuj do po internete vysoké ženy s veľkými chodidlami a vycap mu zoznam na chladničku. Alebo ak sa mu páčia nejaké herečky, skús zistiť aké sú vysoké a tiež to capni na chladničku. By dal poznámku, poslala by som ho na samoštúdium k chladničke, keď chce vidieť "chlapské ženy". Bože neznášam keď si niekto svoje komplexy lieči na inej osobe. Alebo sa ho opýtaj, či chce, aby si mu začala hovoriť, že má nejakú priliš ženskú nôžku, a výšku, no, odrastenejšie decko...
Je to hlupak, bohuzial. A akoby sa citil, keby ty zacnes jeho komentovat, ze je trpaslik🤦. Boze moj. Mam 170cm, a nohu 40tku. Jeho narazky su hlupe. Neprislucha mu cokolvek na tebe hodnotit, ci zosmiesnovat
@moonlight1210 vies, aj ked to tak byva, zalezi na vyzretosti cloveka, ako to vezme. Toto je zjavne debil, ktory to nepochopil. Podpichovanie kamaratov.
Moja 12 ročná dcéra má už teraz 170 CM a nohu 41🙈🙈🙈
Ja mám 172 CM a nohu 38
Skor on ma rozmery ako zena 🙂
Ty mas uplne normalnu primeranu vysku aj velkost nohy.
Ale ked drista taketo veci, nieco za tym bude.
@stanislavicenka nejde o to, ze ho to ospravedlnuje.
Je to len jedna z moznosti, preco sa tak chova.
Ked clovek pozna moznosti, nemusi si klast otazku preco. A moze sa mu s tym niekedy vdaka tomu aj lahsie vyrovnat.
Kazde posmievanie zanecha v cloveku zly pocit. Ked sa mu podari zistit preco, lahsie sa proti tomu potom obrni. Vie, comu sa pri partnerovi v skutocnosti brani. Co je za tym.
Da sa to samozrejme aj bez toho, aby sa zaujimal, co partnera vedie k posmievaniu. Nue je to nutnost. Ale s tym to ide o nieco jednoduchsie.
som ako Ty tiež mám 172cm a 40 nohu ... ale to čo píšeš je odrazom len a len Tvojho partnera - nevzťahuj si to na seba - muži dokážu povedať neuveriteľne trápne slová, ale je to len o nich .... poznámky na náš vzhľad, miery, vzdelanie a čokoľvek .... ale je to tak ako o tom písal Plótínos v státi o dobre, kráse a šťastí - dá sa to vypočuť aj tu ..,
https://www.youtube.com/watch?v=swQoSZynPnEskús si to vypočuť a urob si nadhľad ... aj keď ty ho máš 🙂 ale urob si ho aj v srdiečku a duši "duša vidí krásno, len ak je sama duša krásna"... prajem veľa trpezlivosti v budovaní spoločného vzťahu, ktorý je vždy o tom, že druhý si k tebe dovolí len toľko, koľko mu dovolíš
Co ti to hrabe!?Mas normalnu primeranu vysku a primerane velku nohu.To on je krpaty,tucny,smradlavy a zakomplexovany.Bo by som sa nanho vysrala.
Zacni nosit opatky nech sa citi este krpatejsi😆.
Podľa mňa je to úplne bezna veľkosť nôh ,keďže 40tky sú v obchodoch vypredané ako prvé 😄
Ty mas normalnu vysku, nie chlapsku...ved normalny chlap ma od 180 vysie, takze on ma zensku vysku ked tak. Aspon nech si uvedomi ze ty si ta normalna z vas dvoch...ach. no ale k rieseniu, manzelska poradna
@zmrzlinka2021 dom je pol na pol. A samozrejme že ho nebudem môcť vyplatiť, ani hypotéku platiť kým nezačnem pracovať.
Ďakujem baby za komentáre ❤️ dali ste mi za pravdu že niesom tu ja tá mimo 😀 ale stále to pokračuje denne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ dneska tiež z ničoho nič od rána krásne poznámky. Už je to nasmiech. Lebo ja si ráno poviem "dnes sa nechcem hádať, dnes bude kľud". A on mi to vzápätí tak krásne pokašle. Škoda víkendov strávených s ním čo vám poviem. Ale ďakujem za komentáre ešte raz. Možno mu to aj ukážem koľko žien meria a má nohu ako ja. Uvidíme ako sa zatvári. 😀
Krásny večer vám prajem ❤️
Môj 14 ročný synovec má 45 nohu, 170 cm a 80 kg takmer 😉 jeho mama má 42 nohu a je to krásna žena a môj brat celý život hrozne žiarli, hoc majú už dávno po 40 tke 😅 asi toľko k tomu. Že pozdravujem toho tvojho hobitka, povedz mu, že kľudne môže hodiť obrúčku do mordoru, či kam to hádzali v pánovi prsteňov hobitkovia maličký 😂😂😂😂 prcek ma proste mindraky a teba na to využil. Neviem, či taký chap za to stojí 🤷🏻♀️ každopádne máš na viac!
Chlapi na komunikaciu moc nie su..tak to boli odjakziva. Mozno si z neho utahuju kolegovia alebo chlapi v dedine kvoli Vasmu vyskovemu rozdielu a nevie co s tym.
@aluskasm veď práve. On vôbec nevir komunikovať. Takže ťažko sa posunúť niekam ja mu do hlavy bohužiaľ nevidím.
Tak čo by povedal na mňa 182 cm a 42 až 43 noha 90kg... 😏 Aj ja si myslím ze úplne normálna výška aj veľkosť nohy u teba. Mne osobne neprekáža moja výška aj veľkosť nohy, jedine koli tomu ze si ťažko kupujem topánky...
A za toho priateľa.. Myslím skôr ze problém je inde, v ňom možno si dakoho druhého našiel, možno mu dačo na tebe vadí alebo žiarli tak to prejavuje takto.. Ale normálne to teda nieje.
171 cm a 40 veľkosť mám prísne presne aj ja 😃. Niekedy som si myslela že som vysoká, teraz mi to príde že to tak nie je
Prepáč, ale dobre je udereny. V prvom rade nech pozerá na seba. Bruchaty, krpaty, nesprchuje sa, pivo chlasta to musí byť úplne paráda cítiť ho v dome. Výšku máš v poriadku aj nohu. Ja mám 178cm, nohu od 39 po 42,5 áno až také rozdiely podľa typu topánok 🙈 môj takéto kraviny vôbec nerieši. Práve naopak miznú mi všetky ponožky 😂 a teraz sme boli napr. pri vode tak mi zobral šľapky 😂 (jasné, že nie kvetinové 😂) ale inak tenisky, šľapky v pohode obujeme rovnaké číslo
ty mas vysku urcite super 171 je parada , ja mam 180 a 39 nohu :D ale toto by skusil sa do mna obut :D ako hovorili baby v robote sa mu nedari a je frustrovany ze ty si lespia ...tak sa na tebe odbavuje....podla mna je nevyspaty a ho ubija ze musi tolko robit preto je nervozny a ty si po ruke ...
ma riadne mindraky z teba ty brdo ....sranda inak s tymi vyskami , moj ma 190 a stale mal malicke cinanky , a mne tiez dvorili min o 5 cm nizsi muzi...nikdy som to nechapala...
Mám vysku 176 a nohy 41. Nevim v tom nic zvlastne.
Medzi 4 a 8 rokom väčšinou prichádza do vzťahu kríza (rôzneho druhu, podľa vzťahu a podľa jeho účastníkov), proste to prvotné, chemické zaľúbenie, poblázdnenie odchádza/ odišlo... veľa vzťahov sa v tomto období rozpadne, lebo si myslia tak to je to. Vlastne sa k sebe nehodíme, nepriťahujeme, atď atď. No, ale môže to byť aj iba obdobie, ktoré ak prekonáte tak vás posilní. Teraz má krízu on o pol roka môžeš mať ty.
Z vlastnej skúsenosti.. s manželom sme spolu začali randiť veľmi mladí. Po cca 4 rokoch po ňom začala pokukovať spolužiačka na VŠ a jemu sa tá zmena páčila, lichotenie, pozornosť,... a náš vzťah sa proste zmenil, presne aj takéto veci čo mu nevadili mu začali a podobne. Ale veľa to napovedalo aj mne... čo mu vo vzťahu chýba, čoho by potreboval viac... po roku sa to obrátilo a podobná situácia sa stala mne. Zvládli sme obe bez toho aby sme jeden druhému ublížili a uvedomili si, že vlastne nechceme iného partnera a začali si jeden druhého viac vážiť a užívať... a už je tomu tak 12 rokov. Možno ťa to povzbudí, aby si to ešte nevzdala. U nás pomohla všetkému otvorená komunikácia. Prešli sme si rôzne možnosti ako ďalej, dopriali si trochu času a ťuklo nám to nakoniec obom. ❤ 🤞
Zacina mat problemy so sebou tak to zvaluje na Teba...klesa mu testosteron to je v dnesnej dobe uz bezne aj pri mladsich muzov.Prestava si verit,moze mat problemy v praci atd...stress,chyta ho panika...aj ked to stale nie dovod chovat sa ako kreten,tak to muzi robia...skus ho viac chvalit davat mu najavo,ze je pre Teba ten jediny...a k tomu vazny pokec...ak to nezaberie stiahnut sa...

Prosím ťa a vážiš kolko,lebo ja mám 40nohu a 171 cm tak len pre info.