icon

Priateľ sa stretol s inou, kým som bola preč

15. aug 2022

Ahojte.
Stala sa mi taka vec a potrebujem triezvu radu, ako si taku situaciu spracovat.
S priatelom (28r) sme spolu takmer rok. Teraz cez leto sme sa s partiou zo strednej dohodli, ze dame chatu a nejake vylety v okoli tej chaty, mala som tam byt 5 dni. No lenze chata sa zvrhla na „chlastacku”, tak som si na treti den povedala, ze idem domov, nema to zmysel. Priatel o tom nevedel, ze som sa tak rozhodla. Volali sme spolu, ked som uz prichadzala domov. Vraj je cely cas doma pri notebooku a riesi veci do prace a je mu za mnou smutno. Tesi sa, kedy pridem… Tak som si povedala, ze pridem domov, dam sa dokopy a pojdem ho rano prekvapit, ze som uz doma skor a nieco podnikneme. No… a co sa stalo by som necakala ani v najhorsom sne. V byte mal nejaku babu. Odhadom tak 18-19r. Bola som v soku.. aj on. Zacal mi to cele vysvetlovat, vraj ma aktivny profil na pokeci a ked nie sme spolu, je mu smutno, tak si tam ide len tak pisat. Toto dievca bolo zhodou okolnosti zblizka, zo susedneho mesta, tak si vraj povedali, ze sa po hodinovom pisani stretnu, prejdu a pokecaju osobne… ze lepsie vyuzity cas. Ale ze sa zakecali, usiel jej posledny spoj domov a nemala kde prespat, tak ju ponukol k nemu.. On spal na gauci a ona v posteli, vraj nic nemali spolu…. Ja som mu na to v tom soku ani nebola schopna nieco schopne povedat. Odisla som. On stale vola, pise, no ja nemam chut sa s nim kontaktovat. Tak ma sklamal, ze by som sa s nim najradsej rovno rozisla. Nechce sa mi verit, ze toto bol on schopny urobit… Baby, co by ste robili na mojom mieste?🥺

sofia1
15. aug 2022

Sa ti čudujem,že ste ešte spolu...

bublinka1426
15. aug 2022

autorka, a ked mu bude chyba sex , tak sa s niekym kvoli tomu vyspi? PREC OD NEHO. viem ze ta to bude chvilu boliet ale ver kazda z nas ma rozchody za sebou a fungujeme dalej. svet sa nezruti. pozvi ho na veceru a daj posledne cau. chlapec zjavne este nedozrel. utekaj

tykat
15. aug 2022

Co by som robila? V prvom rade ...Kupila by som partii zo strednej flasku a podakovala.

Nejaky potomok Dobsinskeho nie? 😁
Takeho uz ani vizualne ani virtualne.

andrea78
15. aug 2022

,, co ma robit, ked som ja na VS v inom meste, on je sam a je mu smutno, musi sa nejako rozpylit...,,
Dievca zlate, Ty mas parohy ako dvanastorak, len si to nepochopila. Chudacisko osamely mal teraz len tu smolu, ze si ho a jeho zabavacku zrovna vymakla.

kitycat
15. aug 2022

To snad nie je pravda, ze 28 rocny chlap toto robi a este take vyhovorky 🤣🤣🤣

bublinka1426
15. aug 2022

@kitycat aj starsi su ''nevyzreti''....

sticker
jakoma
15. aug 2022

@metuzalem potom som citala tvoj prispevok:D u nas v okoli zial realita..

lara45
15. aug 2022

Čo máš robiť?? Ženy to ako fakt.Nemáme v sebe v dnešnom svete ani štipku hrdosti?? Je jasne ,že spolu niečo maly.Už len to ,ze si spolu písali a sa stretli a on ťa ide presviedčať?? Ak mu teraz odpustiš a uveríš jeho rozprávke tak,to urobí znovu.

h2o2
15. aug 2022

Určite už četuje na pokeci ako divý....už za nim nechoď lebo ho zase nejaká pride utešovat...

zuzinka888
15. aug 2022

A prve co ti povedal bolo: Zlatko nie je to tak ako to vyzera!" ?Kolke z nas toto uz poculo?🤔

lienka.7
15. aug 2022

@lara45 a kolko ich tam mal pomedzi tym co je ona prec. Len pan boh vie😇

zuzanita_zuzana
15. aug 2022

Nech je to uz akokolvek, tvojmu "priateľovi" sa uz neda dôverovať a vztah bez dôvery nema ziadnu perspektívu.Toto nema ziadnu buducnost.On ta sklamal, doslova dorazil a ty sa uz nemas ako uzdravit, lebo on to bude robit stale, je to suknickar a manipulator!

lara45
15. aug 2022

@lienka.7 presne raz podviedol,vždy podvedie takí sa nepoučia.

hellka001
15. aug 2022

Normalne mi dvihlo tlak, to co za kaleraby ti tlaci do hlavy. Zrejme ho chytilo dalsie kolo puberty. By sa po mne zlahla zem, ne ze rozist cez sms ale ani by som si necitala jeho spravy. Uplne ze FUCK OFF.

dollyzv
15. aug 2022

A tá baba tam len stala a cumela ako teliatko keď si tam prišla?

mam1na
15. aug 2022

Ešte aby aj ty si sa cítila PREVINILO, že si ho CHUDÁČIKA nechala osamoteného.......
Citovo tebou manipuluje.......

že samučenký
že aby nestrácali čas
že ušiel jej autobus
pyžamko jej požičal, šľachetný a chrabručenký rytier, och och

...čin roka toto, odpadnem

Odpovedala si si snáď sama. Hlavu hore, nezaslúžil si ťa.
Vidíš, ako žena intuitívne vycíti, ak čosi nie je v poriadku?
Buď rada, že si to zistila včas.
Váž si samú seba. ❤️🍀🙏

muz26
16. aug 2022

Ano, priateľ spravil prúser, a isto treba ukončiť vzťah. S tou babou určite nehrali mariáš.
Na druhej strane, do vzťahu nepatrí ani chata s prespaním na 2 noci s bývalími spolužiakmi, keď sa tam chľastá, vieme ako to na tej chatách chodí, a exponenciálne rastie riziko nevery.
Stretávka niekde v podniku - ok.
Ale chata na 5 dní so spolužiakmi zo strednej? To tiež nemá čo vo vzťahu hľadať.
Ukončite to, a obaja si radšej pár rokov života ešte užite

amiaja
16. aug 2022

Prepac ale ja som sa normalne zasmiala... to vazne si niekto vymysli takuto blbost? A caka ze uveris? Dobre si ho nacapala, chlapec musel kukat jak puk😆 a teraz ho posli do ......

h2
16. aug 2022

Aj keby to, čo ti narozprával, bola pravda (ako že na sto percent nie je), že zmeškala posledný spoj a prespala vo všetkej početnosti na gauči, aj tak je také niečo vo vzťahu neprijateľné. Písať si s inou, stretnúť sa, dotiahnuť si ju domov a byť tam s ňou tak dlho do noci, že ona nestihne posledný spoj? Okrem toho, pravda to nie je, pretiahol ju a stavím boty, že nie prvýkrát.

evabartos
16. aug 2022

Zjavne podvádzal aj v bývalom vzťahu preto ti vesal kaleráby na nos už od začiatku o vernosti atď.. nuž chlapcovi to zase nevyšlo.. lož má totiž krátke nohy 😉 Buď rada že sa s ním rozchádzas ako mladá a slobodná a nie ako vydatá matka dvoch detí 😉

ropucha6
16. aug 2022

No vtipna story. Ak je to pravda, posli ho do riti chudacika osameleho 🙂

panelacikova
16. aug 2022

vymyslený príbeh...

brembo
Autor odpoveď zmazal
mandzula
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
16. aug 2022

Tak už som počula veľa hlúpych výhovoriek, ale toto...🙈🙈

mladena
16. aug 2022

chalani chodia na pokec takmer výlučne za účelom že hľadajú niekoho na sex (už to nie je pokec ako kedysi, aj keď aj vtedy sme sa hlavne chceli zoznámiť s opačným pohlavím) ako by si mu niekedy ešte mohla veriť? Ja by som s ním neostala na tvojom mieste aj keby tisíckrát odprosoval, bude to robiť stále a hlavne potajme.

au1994
16. aug 2022

Ja by som sa s ním na tvojom mieste rozišla. Aj nevera sa dá odpustiť v prípadoch, keď sú obaja schopní spolu komunikovať a priznať si navzájom chyby, ktoré vo vzťahu spravili a robiť všetko pre to, aby sa už viackrát neopakovali a svoj vzťah niekam posunuli. Ale pardon, keď je chlap natoľko zbabelec, že príde s takouto, prepáč za výraz, kktinou, ešte z teba robí sprostú a zo seba chudáčika, taký si nezaslúži žiadnu komunikáciu iba to, aby zostal sám.

zdenkastanka
16. aug 2022

Uz len pri tom ze ma aktivny profil na pokeci by mi svietil maják v hlave... áno ona nestihla spoj ze?jasneeeee boze dufam ze mu neveris🙏v dnesnej dobe ked ma kazdy mobil, hodiny a neviem co vsetko ale ona chudinka nevedela ze uz treba ist na bus domov.ach este by som mu vylepila... ze ta ma za hlupanu.

modrykonik1237
16. aug 2022

Tebe sa 'zdá', že je to vymyslená báchorka? To je vymyslená báchorka!!!!!