Priateľ si myslí, že ho podvádzam
S priateľom sme skoro rok spolu a vkuse ma pocit, že ho podvadzam ma pocit že ma musí kontrolovať občas mi povie ukaz správy, stalo sa 2 krát aj že mi zobral telefón a išiel sa zamknúť do kúpeľne aby videl s kym si píšem. Nemá vôbec dôvod si myslieť a nie to mi hovoriť, že s niekym niečo mam alebo sa stretávam. Na sociálne siete nepridavam žiadne neslušné alebo odhalujuce fotky, nepíšem si s chlapmi. Neviem už čo mam preto urobiť aby si to nemyslel. Bývalá jeho priateľka ho vkuse podvadzala a chápem ze si myslí že teraz každá jedna bude taka, ale keby mal nejaký dôvod lenže ani žiadna náznaky ani správy od mužov na rande, stretka nemám. Ja som nikdy žiadneho priateľa nepodviedla.
Jeho bývalá ho vôbec nemusela podvádzať len jemu jebe vo veži...
Odist od takého je ťažké..keď nemám nič žijem v podnájme, rodinu nemám
@ckocka Nevšimla som si, že by sem nejaká žena písala, že mužovi bezdôvodne zoberie telefón a uteká sa s ním zamknúť do kúpeľne. A už vôbec nie, že by tu malo toto jej počínanie nejakú podporu. Keď sem píšu ženy, že išli mužovi do mobilu, väčšinou je to tak, že buď niečo objavili nechtiac a náhodou, alebo mali indície, svedčiace o tom, že ich podvádza a chceli si to potvrdiť. Čím nechcem povedať, že to schvaľujem.
@motylik1998 tak buď sa vzchop, nájdeš si nejakú garsónku alebo chod do podnájmu s kamoškou alebo sa daj dokopy so študentmi na prenájom bytu a zaplať si 1 izbu..... alebo ostaň, ale nepíš po čase že ťa priateľ bije lebo sa mu snívalo že si sa vyspala so susedom, si v 6tom mesiaci a vyhodil ťa z bytu a nemáš kam ísť... sama vidíš ze je to na h*vno, ale nikto ťa z toho nedostane, len ty sama 🤷♀️
@motylik1998 no raz by mi toto spravil a zabuchnem mu dvere🖕
@motylik1998 Kde si bývala predtým, ako ste sa dali dokopy? Nie, odísť od takého chlapa nie je ťažké. Ťažké je s ním zostať.
@motylik1998 à pred rokom si kde bývala?
To ako vazne bojim sa, ze by mi dal facku, si s nim kratko takze odporucam to rychlo ukoncit, moze ti slubovat co chce je to chorobny ziarlivec a to sa nezmeni, bude sa to len stupnovat, a dopadnes este horsie nedajboze otehotnies s nim budes mat peklo doma, raz by mi zobral mobil chlap a videl by ako si das tak bude robit
@h2 hmmm sú situácie. Mala som bývalého ktorý trávil veľmi veľa času so svojou šéfkou. A keď s ňou nebol tak si nonstop vypisovali a keďže som videla ju raz naživo hneď mi bolo jasne čo je to za ku… a raz zaspal a vkuse mu chodili od nej správy tak som sa pozrela. A áno je bývali..
súčasnému vy som to nemala za potrebu urobiť a ani som to nikdy nespravila lebo je to rovnocenný vzťah.. a ani on mne takže keď tam je podozrenie okej. Ale len raz by mi vzal telefón a zamkol by sa s ním v kúpeľni. A jasne že by hocičo našiel, lebo kamoska čo ma takého exota ako autorka tak musí aj srandy mazať aj všetko ešte dokonca prepisuje moje správy co jej píšem a posiela mi ich že pošli mi to tak a tak keby si to náhodou prečítal. Takže 🤷♀️🤦♀️
@sense v domove na pol ceste 🙂
@motylik1998 už by nebol mojim priateľom viac....
Takto zasahovať do súkromia je nonsens. Bud ti verím a chcem s tebou byt, alebo neverím a nebudem 🤷♀️
@motylik1998 à teraz nájom platí kto?
Cenu za podnajom sa chystas zaplatit vysoku.
Ver, ze keby si teraz prisla o byvanie, musela by si si poradit. Takze to mozes i hned.
Mozes priatela chapat, ze ho exka podvadzala. Ale tolerovat to a znasat to uz je vyssi level oddanosti. Nijak neocenenej. I keby ti to hovoril, ze je vdacny, ze ho chapes, atd. casom to prejde len do obvinovani, sliedenia a agresie. Vdacnost zmizne. Uz budes len nula, ktora isto riesi iba inych chlapov a taka si zasluzi vseto zlo, co mu napadne. Od urazok, kriku, nadavok, az po zakazy, nicenie veci, branie telefonu (aby si si nevedela zavolat ani pomoc), zamykanie doma, a aj bitku.
Potom si budes hovorit, ze keby si vtedy hned odisla, uz si dnes mohla… (byt v lepsom, mat sa lepsie, mat lepsieho muza).
Takze odid cim prv. Zacni riesit svoju samostatnost. Neodradzaj sama seba recami, ze kam sa podejes, z coho budes zit,… Skor mysli, ako si to zabezpecit a hladaj cestu od neho von.
No, bývalá partnerka ho mohla podvádzať presne ako ty. Prosím ťa, Utekaj , kým nie je neskoro. To vážne.
Z takeho vztahu rychlo utekaj prec !!!
@motylik1998 to je chore chore chore.... toto bude len a len horsie... pojdes so smetami a vo dverach ti povie "dobre si si zat*tkala?" Nonsens aby mi chlap toto povedal po stretnuti s kamoskou... byvala ho podvdzala?mozno tak v jeho hlave... on nebude nikdy ziadnej veriť .radsej od neho, dobre ti radim... chvalabohu som si toto nezazila ale x tem tu o tom bolo... o chvilu ta nepusti ani na krok...
@motylik1998 na toto mám ja svoj názor. 99,9% žien ti napíše: chorobný žiarlivec. ja ti napíšem, že áno, ide o človeka, ktorý bol klamaný, je plný nedôvery a žiaľ, ani ty si mu nedokázala dať istotu, ktorú potrebuje. tiež radím ísť z kratšej cesty späť a rozísť sa s ním, lebo on ani od teba nikdy nezíska sebavedomie a istotu. on potrebuje natrafiť na absolútne spriaznenú dušu, ktorej bude naozaj 100% veriť. dovtedy každá a jedna bude tou, ktorej veriť nebude.
@panelacikova mozno... ale mnohi maju neveru len v hlave.jednoducho chori nedovercivi jedinci.co maju v hlave ze ich urcite na kazdom kroku priatelka podvadza...
V podstate riešiš, že nemôžeš odísť, lebo by si nemala kde bývať. Ten priateľ mi príde ako chorobný žiarlivec a ver, že raz dostane dostatočný impulz (pochádzajúci z jeho mysle), že si ho URČITE podviedla a vyhodí Ťa z domu. Akurát to budeš riešiť o x rokov neskôr, a pravdepodobne s deťmi. mám takú kamošku, bola so žiarlivcom roky, prišli deti, nikam nechodí, takmer nikoho nevída, telefón musí odovzdať (bude jej vytrhnutý z ruky) na kontrolu a pod...fyzické násilie nechýba. ak sa jej neľúbi, tak jej drahý povie, nech odíde (len s viac nadávkami), ale z jeho bytu si nič nevezme... toto fakt nechceš. mysli na seba, on nech sa porieši sám už hocijak... môžeš si nejaký čas platiť 1 izbu spolu so študentmi/mladými pracujúcimi v prenájme. prípadne pozisťuj či nespĺňaš podmienky na sociálny byt, ale na to sa čaká mesiace. a keď sa Ti bude dať, niečo našetríš, kúp hocijakú garzónku. a možno sa medzitým pritrafí nejaký milý, slušný muž, čo si Ťa bude vážiť a bude Ti veriť a poskytne Ti dostatok súkromia. nie je ok, aby Ti napr bral ten telefón, alebo Ťa obmedzoval v stretávaní sa s kamarátmi (hocijakého pohlavia).
@laurita285 krásne a stručne je to psychopat nie žiarlivec
@zoro9836 to nie je hra na súkromie. Nemám problém nechať muža nech používa môj mobil, kľudne nech si kukne niečo na webe, nové fotky a pod. A absolútne by mi nevadilo, kebyže kukne aj messenger, je dosť možné, že kým si bude pozerať napr to počasie, zapipali by nejaké správy v messengeri. Nemám čo skrývať, ale asi by nebol potešený kebyže zrovna uvidí odpoveď na moju správu kde sa postazujem na svokru 😅 čiže nejaké súkromie je fine. Síce vie, že sa na svokru sťažujem, veď aj jemu sa postazujem 😂 no nejaké súkromie treba mať, aj keď je dôvera. ale autorka píše o tom ako musí ukázať správy. To je už riadny zásah do súkromia a vadilo by mi to. Taktiež by mi vadilo kebyže ma muž obmedzuje v tom, ktorých kamarátov môžem stretávať. A autorka píše o tom, že ak chce kľud, radšej by nešla von ani s kamarátkou. A tá jej odpoveď, že by jej dal facku, to je už riadna červená. Nedokážem si predstaviť byť s niekým, koho sa bojím 🤨
@motylik1998 fuuu, toto je dosť vážny problém. Keby si ho provokovala, keby si ho v minulosti podviedla, pochopím ho. Ale on je taký bez Tvojho pricinenia sa. Toto si musí on poriešiť vo svojej hlave, a ak to nedokáže sám, musí vyhľadať pomoc.
Držím palce!
@motylik1998 ROZCHOD. A hned. Inak mu za chvilu bides cez videohovor aj skrine otvarat a pod postel na balkom lozit s telefonom.
Takeho si kde nasla? 🤦♀️
@motylik1998 moj ex ma neobvinoval,ze ho podvadzal. No kontroloval ma vzdy. Napr sla som s kolegami vecer na drink, boli sme 4 zeny a jeden chlap. Odviezol ma,vysla som hore a uz sms,neodpusala som,tak hned volal. Za 3h 40sprav a 20telefonatov... ked som ho nechala,tak chodil opity plakat ku bytovke. Pusal mi spravy,rano ze ma miluje,na obed ze si nieco spravi a vecer,ze som kurva. A toto sa opakovalo denne 2m. Potom prestal. Radim,kopnut do riti

@motylik1998 dnes som čítala že jedna ženská kvôli takémuto chlapovi vyskočila z okna (chorobný ziarlivec,bral jej telefón, vyžadoval videohovory aby vedel kde a s kým je,žiadne kamošky,kavicky nič...) zamkol ju v byte,tak vyskočila aby si zavolala pomoc...nuž...no... kto chce kam ... každopádne ti držím palce pri rozhodovaní 👍