Priateľ so mnou nechce spávať
Ahoj, píšem anonymne, táto téma je pre mňa strašne citlivá... aby som vysvetlila situáciu..
S priateľom sme spolu 4 roky. Bývame spolu.
Posledný rok sa medzi nami niečo stalo.. neviem či vyprchala ta zamilovanosť, ale nespali sme spolu už tak ako na začiatku.
Dnešným dňom sú 3 mesiace čo spolu nespime.. on to asi nevnímal tak ako ja , no opýtala som sa ho prečo somnou nechce spať. Jeho odpoveď bola že je unavený z práce, starosti.. chápala som to, lenže čím viac spolu nespime tým viac ma to trápi, že ho už nepriťahujem alebo čo.
Rozprávame si vždy pravdu, povedal mi,že sa mu páčim stále ,len nemá chuť , že je unavený z tejto doby.. ja som mu povedala, že i v tejto dobe i celkovo je dobré sa uvoľniť.. dnes zase spýtala som sa ho narovinu ,ci nechce aby som ho urobila, povedal ,že nemá chuť.tak som mu povedala ,že by sa stým mohol ísť niekam poradit, tak som sa otočila a začala plakať strašne ma to vytáča a serie.. sex sním som mala rada.. je mi 24 nie 70 aby to tak bolo navždy..neviem vôbec dôvod neviem čo ďalej a nebaví ma si sním večer ľahnúť a otočit Sá a spát.. viem že nikoho iného nechce už padlo slovo i svadba. Len už som zúfalá a trápi ma to on sa v kľude otočí a spí.. neviem už čo ďalej, pusu si dávame, držíme sa za ruky pri filme objimame ale príde večer a nič .. čo si o tom myslíte ? Ako ste to riešili?
Mne je to velmi divne. S mm sme 10r a nikdy som nezazila 3m bez sexu u nas sa stalo par x maximum mesiac bez a aj to len koli tomu ze som chodila na Svk v lete ked on nemoze koli robote ., ale ked ste spolu aj tyzden je dlho. Nie koli tomu zeby som bola nejak sex maniak ale Proste to patri do vztahu Ta fyzicka intimita, on je chladny bez zaujmu o teba ale chce sa tvarit ze vsetko je ok a ty trpiš a chces sa tvarit ze vsetko je ok., Do kedy Ta to bude takto bavit? Ked nie ste manzelia nemate deti tie 4r nic neznamena, Neber to v zlom. Myslim to tak ze ste zas tak vela za ten cas spolu nic nevybudovali. Iba 4r domcek z kariet predstavu ze raz bude svadba Mozno aj rodina. Do vztahu ste dali urcite davku emocii a energie. Ale to su prchave etericke veci. Za dalsie 4r mozes mat uplne iny zivot vybudovany s niekym inym a tieto 4r stymto partnerom ti nepridu ako investicia tvojich snov ale premrhane a nepodstatne. Co teraz nemas sancu tak vidiet kym veris ze sa milujete. Ak je to len obdobie tak by uz mohlo pominut. Unava a situacia su vyhovorky, nejde ani o to fyzicke ale o to psychicke ze on nema potrebu Ta vzrušit polaskat urobit ti dobre nema na to ani len pomyslenie. Pozrie s tebou film objime Ta na gauci potom si umyje zuby zhasne svetlo a dobru noc. Ja sa ti vobec necudujem ze ti srdce puka. Neda sa tu moc radit. Uvidis sama kolko vydrzis takto žit. Zazila som toto s ex priatelom posledny pol rok vztahu boli sme spolu cez 2r. Neviem ci ma podviedol ale verim ze myslel na inu a mna uz Proste nechcel no nevedel sa rozist tak len čakal .. az som toho mala plne zuby a odisla som hoci potom ma viac x volal spet. Inak mi snim Nebolo zle. Ale tak zit ma Proste nebavilo nie som masochista. Ja som rada ked ma muz chce dookola tu istu. Aj ked sme obaja unaveni aj ked je covid aj Keby padali traktory.,
No asi by som to skusila inak. Nepytaj sa ho uz mozno je to pre neho nieco co ma presny opak a zabija to v nom chut na sex ale skus sa k nemu iba pritulit. A skus ho ty vzrusut dotykmi. Pomaly. Prvy den sa iba tesne pritul a daj mu najavo ze ho chces citit pri sebe ze nemusite mat sex. A potom postupne ho hlad. Ked s tym ze sa pritulis nebude protestovat tak to zacni robit naha ...pride to ak nie je chory tak verim ze sa to vrati. Nerozpravaj sa o tom s nim. Muzi nemaju radi vela kecania i ked si myslis ze ste si otvoreny vo vsetkom oni nie su ako zeny.
V 24 rokoch,ked mas staly vztah, 3 mesiace bez sexu nie je normalne.
Ani mesiac.
Ale ok,dajme tomu,ze naozaj ma tazke obdobie a ten mesiac,mesiac a pol proste bol uplne vystaveny.
Ale nie 3 mesiace.
To uz nieco nie je v poriadku.
Bud sa robi sam,bud s niekym inym,mozno ta uz nechce alebo je chory.
Moze mat psychicky problem alebo problem v praci...nieco,co ho blokuje.
Napriek tomu neverim,ze 3 mesiace sa nevyprazdnit normalny chlap zvladne.
A toboz,ked je mlady.
Ak ty mas 24,kolko ma partner?
Max.30,nech by mal 35...stale je to mlady chlap v plnej sile,v najlepsich rokoch...
To musi z neho len tak srsat!
Aj po 4 rokoch.
Neexistuje aby ste sa aspon jediny raz v tyzdni na seba nevrhli.
Nesuhlasim s tebou.
Sex nie je iba doplnok!!!
Sex,dovolim si tvrdit je vo vztahu najdolezitejsi!
Jasne ze dovera je nekompromisne dolezita,aj laska.
Ale to prichadza skor po dlhsom obdobi..to sa postupne buduje.
Ale sex je predsa iniciatorom vztahu.
Najprv prredsa prebehne iskra,pritahuje vas to k sebe.
A skor ci neskor dojde k tomu,co vas vlastne dalo dokopy..vzdy je ten prvy impzlz vzajomny chtic,pritazlivost.
Dokonca aj u tych silne veriacich,ktori cakaju na sex po svadbe
Ale proste po sebe tuzia.
Ked nefunguje sex,nefunguje nic-co sa citovej a intimnej stranky tyka.
Bez sexu vztah ochladzuje.
Vzdaöujete sa jeden druhemu.
Coskoro nebudete mat spolocne nic...
Mozete sa mat radi,zit vedla seba ako brat a sestra,ci ako syn a matka...
Mozete sa k sebe tulit aj bozkavat...
Ale to nie je normalny funkcny vztah.
Ak chces deti,tak to uz vobec...
Na druhej strane,cim viac to s nim rozoberas a vycitas mu to,tym väcsi blok u neho budujes.
Je fajn vyjasnit si to,ale nie kazdy den.
Par krat si mu vysvetlila,par krat si ho skusila z iezt...a nic.
Tak ho nechaj aspon 2 tyzdne.
Skus ho ignorovat.
Netul sa k nemu a skus ho aj ty odmietnut.
Nastav mu zrkadlo.
Chod na pocitac,do prirody...
Nevenuj mu kazdu svoju myslienku a sekundu svojho zivota.
uvidis ci mu blikne.
Ak po 2,3 tyzdnoch sa ani nespyta co sa deje alebo nepokusi intimne sa priblizit,potom mu mozes povedat,ze nebudes cakat vecne,ze je sebec,ze si pripadas ako prostitutka,ked sa mu musis stale ponukat...
Ale proste netlac na kabel.
Nechaj ho a sleduj situaciu.
A zapni vsetky kontrolky.
Ked chlap s tebou nespi,nieco sa deje.
Neni to normalne.
Moj muz tiez chodi unaveny ako kon,sme znacne vyssia vekova kategoria ako vy a sme spolu uz fakt dlho oproti vam.
Neskaceme na seba kazdy den,ale ked sa schyluje,ze by to dlhsie nebolo,tak si to normalne naplanujeme.
V zaujme nasho vztahu.
Lebo je fakt ze dni utekaju hrozne,stale je cosi na praci,clovek padne do postele o pol noci ,doslova odkvecne...
No ale aj vztah treba budovat
Aj o telesne pozitky sa treba vzajomne postarat.
Nedarmo sa tomu vravi manzelske povinnosti!
A ako tu dakto oisal,ze keby 3 mesiace nechcela zena,bolo by to ok...
Nesuhlasim.
Pokial nie je chora alebo na rizikovom tehotenstve,kde jej to bolo lekarom zakazane,potom aj u zeny je 3 mesiace dlho.
Vystavuje partnera pokuseniu hladat inde.
Je jedno ci muz,ci zena.
A teda o svadbe by som anilen nepremyslala.
To bude zaciatok konca.
A ak by boli nedajboze uz aj deti.
Rozvod byva vzdy trapenie pre vsetkych.
Som sa rozpisala.
Ale vazne.
Mas 24.
Ak chces ist do klastora drzat celibat,
Alebo sa po zbytok zivota sama uspokojovat na zachode..tak v tom pripade nechaj ako je.
Ale ak uz v rozkroku horis a srdce mas premocene od slz,nestracaj zbytocne cas.
Ked o tom vie a s kludom Anglicana sa otoci a soi,nehladi na tvoje potreby,pocity,na to ako sa asi tak musis po kazdom odmietnuti citit...
Nie je to jediny chlap pod slnkom.
nečítam diskusiu, no napadlo niekomu aj to, že sa mu naozaj nechce a naozaj je unavený, lebo môže byť chorý? čo ak má ochorenie, o ktorom zatiaľ ani netuší, ktoré ho zvnútra vyciciava a celkovo unavuje? napadlo aj toto niekomu?
necuduj sa vies kolko ludi je uz doslova v depresiach a maju uzkosti? sak nic ineho nepocuvame len strasenie s tych srackových medii uz vyse roka....ludia krachuju aj aj ti co nie su frustrovani...mozno ma blbé obdobie tak daj tomu cas este
Ano presne tak, je vtipné sledovať že keď sa otočí garde, už je zase debil ten chlap... Z toho čo si napísala mne vychádza, že tvoj partner má depresiu.... A teda potom si neviem predstaviť akože sa ho chytis a on ti dá ruku preč? Alebo čakáš, že všetko ma iniciovať on? Lebo keď čakáte na toho druhého tak sa nedočkáte...
Nemá depresiu?
neberie lieky ktoré tlmia potrebu sexu? Sú to napr. AD...
ešte nech skúsi vit. E, alebo rovno Viagru...
Ahoj, je unavený z tejto doby a z práce. Potrebuje oddych alebo zmenu v ktorej by zabudol na to aká je teraz doba a že je unavený z práce. Skús niečo vymyslieť čo by ho nakoplo a pomohlo na to zabudnúť. Vieš čo má rád, tak porozmýšľaj ako mu pripraviť prekvapenie ktoré by ho potešilo a zároveň mu ukázalo že nie je všetko len zle. Či už výlet, romantická večera, nejaká hra spoločenská, hľadanie niečoho.....
Áno 3 mesiace je dlhá doba, ale možno táto doba neprospieva jeho psychike. Nemoze mu začínať depresia?
No podľa toho , co som ja počula, sex je pre chlapov na prvom mieste .. ak by moj muz nechcem somnou spať tri mesiace, určite by za tym niečo bolo...a potom, vie že ta to trapi a nic s tym nerobi... toje fakt tak sebecky a ľahostajný voči tvojim citom????
Nechcem v tebe vzbudzovať pochybnosti ani to, aby si sa este viac trápila, ale do prdele ste uz dospelý ludia, a ste spolu len 4 roky, keby to robis ty po 10 rokoch pochopím, ved to zeny vzdy boli hlava a nemaju na to naladu.. u mužov som to este nikdy nepocula ... očividne ti nehovorí pravdu ale to je len moj názor ...
@mirkaandrej ak toto nieje irónia, tak moja máš problém
Vidím tu veľmi rozporuplné názory. Keď som v jednej téme reagovala na ženu čo nechcela spávať so svojím mužom, aby to riešila dostala som hneď z backhandu aká som necitliva, že chuderka je len ROK po pôrode....v živote sú rôzne obdobia, ja som ich mala, môj muž ich mal a vždy sa to dostalo do normálu. Autorka, keď ťa po 3 mesiacoch bez sexu trasie od plaču, ver mi že bez sexu žiť nebudeš vedieť. Nie je to len doplnok ako hovoríš. Problém je ten, že ho to aktuálne netrápi a čo ho netrápi, v tom problém nevidí a tým pádom to nerieši. Ešte raz si s ním sadnúť, opýtať sa ho či mu to príde normálne, či mu nevadí, že ty sa cítiš zle, že keď o tom nekomunikuje ty si môžeš len domýšľat. Že raz keď ste pár a jeden z vás sa trápi tak problém máte obaja, že už to nie je každý sám za seba...tieto veci majú okrem toho opakujúcu sa tendenciu. Viem že nechceš znieť povrchne, aby si myslel že vzťah u teba len na sexe stojí, ale pravda je, že ťa to časom bude tak frustrovat, že už prestanes byť k nemu citlivá a povieš mu aj čo by si nemusela. A to už ide vzťah dole vodou.
Mne z tvojho opisu skôr príde, že tvoj priateľ je chorý, myslím psychické problémy, môže to byť depresia, vyhorenie, psychická únáva, možno nejaká dlhodobá frustrácia. Kočky tu píšu, či nemá inú alebo či nesedí na nejakých zoznamkách, ale osobne z toho vôbec nemám ten pocit. Naopak si myslím, že tvoj priateľ ťa má rád, len momentálne je mu psychicky ťažko a má problém sám so sebou, nie s tebou, z čoho pramení, že nechce sex. Povedzme si úprimne, táto situácia už je neskonale dlhá, obmedzujúca, všetci sedíme len doma, max chodíme do práce, vybaviť základné veci, do prírody, ale to nie je život, na ktorý sme boli väčšinou zvyknutí. Ja tiež na sebe cítim, že sa necítim psychicky dobre, ale ja beriem sex ako uvoľnenie od povinností a bežných dní, ale tvoj priateľ to môže brať presne naopak a už len pomyslenie na sex ho môže unaviť. Príde unavený zo stavby, do toho možno nejaké psychické problémy, jasné, že potom sex je to posledné načo myslí a radšej ide spať. Skús možno ranné láskovanie/sex, sú ľudia, ktorí to majú radšej ako večer, napr. môj priateľ keď si večer pozrieme film a ideme do postele, tak mi tiež dá pusu a dobrú noc presne ako ten tvoj, zatiaľ čo ja by som chcela. Naopak on chce ráno, keď sa zobudíme a ležíme ešte v posteli. Ja ráno až tak nie, ale robíme kompromisy...:Dddd A večer by som skúsila dať spoločnú vaňu, ak nie, kľudne aj sprchu, ale spoločná vaňa je úžasná, na začiatok si možno v nej len poležíte, ale neverím, že to s ním nič neurobí, keď mu tam budeš ležať nahá v pene :Dddd držím palce!
Neberie nejake nove lieky? My sme s muzom vyse 7 rokov a sex by chcel 24/7. Stale ma objima, chyta, skusa 😀 Ale nedavno bral tabletky na to, aby prestal fajcit a to bol horor. Ani ma len neobjal mesiac. Vobec nemal chut na sex, rano sa mu ani len nepostavil. Uplne iny clovek. Po 6 tyzdnoch som mu ich vysmarila do kosa, nech radsej fajci ako mat toto doma. A to mi uz pred tym liezlo to obchytkavanie riadne na nervy. Takze ak nic neberie, este to moze byt ozaj depresia, uzkost. Ale ak to nie je zdravotny problem, tak mi u chlapa unava nepride ako dovod. U zeny ano, ale chlapi (aspon ti, ktorych son poznala ja) idu v sexe aj cez mrtvoly.
Neuvažovala si nad tym, ze mozno je naozaj nestastny, v depresii alebo gay?
znama mala 4r vztah, zili spolu, z toho spolu spavali len prvy polrok, potom chlap nechcel...ona skusala vsetko monze od rozhovoru po sexi oblecenie, hracky....nic...
po case sa zistilo, ze chlap mal depresiu, neliecenu....
ona pocas toho casu prisla k vaznym zazivacim problemom - zo stresu, z celej situacie..po rozchode sa obom ulavilo..obaja mali pod 30r
bolo by dobre poslat draheho k odbornikovi, nech vyluci depresiu..
Ináč odporúčam vám prečítať si knihu ženy sú z Venuše a muži z Marsu.... Nechápete ich zmýšľanie, ich dušu.... Ak niečo trápi ženu má potrebu sa o tom rozprávať aj hodiny, no muži sú iní, oni chcú byť utiahnutí do seba a možno sa im ťažko hľadajú slová, ktoré by vraveli rovno do očí.... Ak aj trpí depresiou a úzkosťou, jeho ego by veľmi ťažko nieslo, keby to mal povedať nahlas.... Pre našu psychiku sú dôležité aj egoobranne mechanizmy. Jeden z nich je popieranie... Na druhu stranu, niekedy stačí aj taka ''sprostosť'' totalna banalita ako doplniť magnézium... Sú rôzne afrodiziaka... Spravíš pizzu s ananasom alebo zelerovy šalát....zabúdame na to, že sme súčasťou prirody, kde všetko so všetkým súvisí, nemôžeme mať dobrú náladu ak sa nám nevyplavuju hormóny šťastia, nemôžeme mať dobrú náladu ak nám chýbajú minerali, ktoré majú dôležité funkcie
Buď má inú, alebo iného. Sex vo tvojom veku je hlavná prísada vzťahu, takže prepáč že takto kruto som to napísala, ale iná možnosť tam nieje podľa mňa.
Hovorili sme o svatbe a otázne aj o deťoch nakoľko každa žena chce deti.Mňa by nebavilo ani čakať a spať raz dvakrát ked sa vezmete len kvôli deťom aby ste ich splodili no žiadna výhra.
ja som s takýmto expertom ukončila 3 a pol ročný vzťah. najprv to bolo, že má blok, stále som počuvala že "dnes to proste nepojde sorry". ked som sa ho opytala, prečo ma odrazu blok ked všetko bolo v poriadku, povedal, že nevie. Tak sme išli ku terapeutke, bol tam raz a povedal, že škoda peňazí. bola som voči nemu benevolentná a netlačila ho, ale keď si s niekym víkendy, kedy máte možnosť a on ti povie nie, a robí to dlhodobo - prejde ti to na mozog. a tak som to ukončila.
našla som si partnera, s ktorým som dodnes a on mi, ten bývaly debil, vypisoval sms už počas môjho súčasneho vzťahu že kedy si zatr**ame.. som si myslela, že sa mi sníva 😀
každopádne - môže mať ten tvoj depresie - ale aj nemusí. Ja ti prajem pevné nervy, lebo toto bude v podvedomí pre teba veľmi neľahky boj. hovorí sa, že ženy odmietajú partnerov ale vie to byť aj naopak. Ja som Vďačná za môjho muža, všetko klape ako ma a nemusím ho o nič prosit lebo je zdravy normálny 🙂
Dievčatá tak konečne vyšiel s pravdou von 🙂 takže už viem prečo nechce.
Ďakujem za vaše rady a vaše príbehy. ❤️
No počkať počkať... To že ste sa o svadbe bavili, ešte neznamená že naozaj bude. To by si sa divila čo všetko chlap natára aby žene ústa zavrel. Tri mesiace nieje normalne, nieje... A že jv unavený... akože tri mesiace hej 😁😁😁... Už by mi blikala kontrolka tak že až... A to keď budeš chcieť bábo tak tiež bude unavený??? Nevrhala by som sa do takého manželstva, kde ty máš byť obmedzovaná, i keď teraz hovoríš že si v pohode s tým... Časom nebudeš a môže sa to zhoršiť... Si veľmi mladá a zjavne ešte veľmi zaľúbená. Občas to tak je že dôveruj ale preveruj. Tým ťa nechcem navádzať na žiarlivosť ale treba možno triezvejšie pozrieť na život a budúcnosť s dotyčným.
Preco?
no tak ak to nieje až také tajomstvo, aspon obširne nemusíš byť konkrétna ale prečo nechcel ?
@banderaska29 to sa už asi nedozvieme 😉
Davno pradavno to tu riesila jedna mamicka aj preto sa ak dovolis sa ta rovno opytam.
Ako rano tvoj priateľ vstava, vidis ho? Je "jeho kamoš" hore?....
Ak nie, ma problém, coraz mladsi muzi ho majú a okrem ineho treba vysetrit prostatu.
Dalsia vec moze byt zmena orientácie, milenka....
Skus na neho skočiť, co urobi? 😆
No a teraz sme zvedave... preco?
Ja by som sa skusila porozpravat ci nema nejaky problem, ze mu chces pomoct a tak...muzi o tom neradi rozpravaju ale ak nieco taji tak to nikomu nepomoze...ja som v tomto asi divna, s manzelom sme spolu nespavali pred svadbou, momentalne sme 4mesiave bez sexu a chvala bohu sa vobec nic nemeni..sme bez,lebo som tehu a mam to zakazane...ale mame ine priority a vsetko sa da zvladnut...u vas to podla mna chce riadny rozhovor v klude...drzim prsty, skutocny vztah nie je len o sexe aj ked ano,je to mega podstatna cast vo vztahu

@cocolino234 noo snáď pýtala som sa ho i na to či má nejakú inu ktorú chce šukať :D povedal že keby chcel inú tak dávno som mnou nie je a neplánuje to čo teraz.. tak len počkám som zvedavá dokedy.. a budem to riešiť..