Priateľov tajný análny kolík
Ahojte žienky,ani neviem ako mám začať 🤔Pred víkendom som balila veci do priateľovej cestovnej tašky (šli sme na chatu)a našla som mu tam análny kolík.Nepovedala som mu, že som to videla.Viem,že to má rád,ale takýto sme spolu nepouzivali .Včera som tašku znovu vypratavala a on si zrejme spomenul, že tam má niečo ukryté, tak ihneď ,že on si ju vyprace.Ja som si pozrela tašku, keďže je teraz v práci.Ten kolík tam nechal ukrytý v bočnej priehradke,ale som si na 100%ista,že ho aj včera použil . Zrazu nemal na mňa chuť, že už chce spať, (keďže ja som prišla z poobednej a on vstáva na rannú). Teraz otázka prosím vás mám sa ho opýtať na to? Ako zareaguje? Hmmmm Inac Hocikedy mu vravím, že ak má chuť, keď som v práci nech sa spraví, nech sa udržiava 😁no on mi stále tvrdí, že on nepotrebujete sa sám spraviť, že uspokojenia má pri mne dosť.
Ako vy by ste zareagovali???
Veľmi pekne ďakujem za vaše názory
@enmery ale no.... Tak mi to prosím ťa vysvetli... Čo to má spoločné s prostatou....
@salsa26 Napr to, že prostata je zodpovedná za vzrušenie a aj intenzitu orgazmu?Prečo asi tak muži majú prostatu a ženy klitoris. A prečo asi tak, keď to mužovi nefunguje, vyšetrujú sa mu okrem hormónov prostata? To uz môžem rovno napísať, že žena masirujuúca klitoris je lezba. Preto to mnoho mužov nepovie, aj keď sú heteráči, lebo sa boja presne tohto honu na čarodejnice.
Používajú ho spolu, ale teda iný typ a on sa zrazu hanbí pred autorkou...no iba ak ho používa s niekým iným ešte.
@mdse Haa? Používajú ho SPOLU,akože chápem to dobre? 😯 🤭 Mňa dnes vyvráti isto 🤭😂😂
Akože,ak si predstavím taký análny kolík,tak s tým by sa naozaj len veľmi ťažko našla prostata 🤭. Aaani z ďaleká 😁.
@zuzanita1609 Nejako sa vyznáš/nevyznáš😄
@mdse Haa? Používajú ho SPOLU,akože chápem to dobre? 😯 🤭 Mňa dnes vyvráti isto 🤭😂😂
@zuzanita1609 Šak autorku asi naštvalo, že to použil bez nej alebo s niekým 😄
@zuzanita1609 Nejako sa vyznáš/nevyznáš😄
@enmery jasné že vyznám,veď mám,ale môj osobný a nie erárny 🤭😂😂
@enmery jasné že vyznám,veď mám,ale môj osobný a nie erárny 🤭😂😂
@zuzanita1609 Erárny😁To dnes začalo s vedeckým pojmom "panva" a už to ide. Dnes same výživné témy😄
@zuzanita1609 "viem, že to má rád, ale takýto sme spolu nepoužívali" - tak mi to znie, že robia spolu kadečo, len nie s týmto...a autorka vyzerá byť otvorená týmto veciam, tak prečo zrazu hanba?
@zuzanita1609 Erárny😁To dnes začalo s vedeckým pojmom "panva" a už to ide. Dnes same výživné témy😄
@enmery Sa smejem ako pizda,chlap mi vraví,že čo ťa dnes tak baví?...ani nespomeniem, radšej 😂😂😂
@enmery Sa smejem ako pizda,chlap mi vraví,že čo ťa dnes tak baví?...ani nespomeniem, radšej 😂😂😂
@zuzanita1609 Smiech je pre dušu to, čo kyslík pre pľúca. Ja už len čakám, čo tu ešte dnes vyskočí😃
Páni, je tu potrebné vyjadrenie mužov 😁
@earlgrey Vieš veľmi dobre, že som dominant a že toto nie je nič pre mňa... žiaden pegging, žiadne análne kolíky, ani prostatu som si ešte nenechal vymasírovať a ponuky boli. Mne toto príde ako submisívna praktika... robím to výlučne v opačnom garde. Ale hovoril som ti o jednej ruske z čias môjho pôsobenia v zahraničí? Volala sa Tatiana. Nikdy nezabudnem ako sa ma pýtala, či som spokojný v sexe.. a ja že jasné, nič mi nechýba. A ona sa začala smiať a vraví, že neexistuje, že každý chlap túži po tom, aby mu žena strčila palec do zadku. Vysvetľujem si to tak, že Tatiana bola veľmi veľmi skúsená žena a prešlo jej rukami (prstami?) množstvo chlapov, takže vedela, o čom hovorí. Takže podľa mňa je to normálna vec. Aj môj brat povedal, že by sa nechal vyšukať ladyboyom v Thajsku. Takže aj keď to pre mňa nie je, viem si predstaviť, že veľa mužov tieto análne hrátky miluje... len sa s tým neradi priznávajú, lebo prepnuté ženy (akých je na koníku neúrekom) by ich asi označili za homosexuálov.
A ináč erárny,v dnešnej dobe znamená zdieľaný 🤭😂. Starnem tiež 😁.
A ináč erárny,v dnešnej dobe znamená zdieľaný 🤭😂. Starnem tiež 😁.
@zuzanita1609 Isto do krásy.😃
Ale vedela som,že táto téma sa zapíše do dejín 😁. Smiech je fajn,pri dnešnej situácii v spoločnosti,asi naj 🙏😜
Ale vedela som,že táto téma sa zapíše do dejín 😁. Smiech je fajn,pri dnešnej situácii v spoločnosti,asi naj 🙏😜
@zuzanita1609 Zapíš si niekde link😃Mám taký pocit, že raz sa nám zíde.
@earlgrey Vieš veľmi dobre, že som dominant a že toto nie je nič pre mňa... žiaden pegging, žiadne análne kolíky, ani prostatu som si ešte nenechal vymasírovať a ponuky boli. Mne toto príde ako submisívna praktika... robím to výlučne v opačnom garde. Ale hovoril som ti o jednej ruske z čias môjho pôsobenia v zahraničí? Volala sa Tatiana. Nikdy nezabudnem ako sa ma pýtala, či som spokojný v sexe.. a ja že jasné, nič mi nechýba. A ona sa začala smiať a vraví, že neexistuje, že každý chlap túži po tom, aby mu žena strčila palec do zadku. Vysvetľujem si to tak, že Tatiana bola veľmi veľmi skúsená žena a prešlo jej rukami (prstami?) množstvo chlapov, takže vedela, o čom hovorí. Takže podľa mňa je to normálna vec. Aj môj brat povedal, že by sa nechal vyšukať ladyboyom v Thajsku. Takže aj keď to pre mňa nie je, viem si predstaviť, že veľa mužov tieto análne hrátky miluje... len sa s tým neradi priznávajú, lebo prepnuté ženy (akých je na koníku neúrekom) by ich asi označili za homosexuálov.
@morpheuss ❤️
Baby, ale teraz normálne, úprimne,ak vám chlap povie,že potrebuje k vzrušeniu svoj análny kolík? Čo vám prvé napadne?
Baby, ale teraz normálne, úprimne,ak vám chlap povie,že potrebuje k vzrušeniu svoj análny kolík? Čo vám prvé napadne?
@zuzanita1609 Prci prci prcičky-Jsem zlej kluk scéna 😃
@zuzanita1609 Prci prci prcičky-Jsem zlej kluk scéna 😃
@enmery 😆👍 (ja sa asi opýtam,prisábohu) 😂😂. Ale som pripravená na let "cez okno sa môžeš pýtať...",ako spievali páni,Filip a Lasica 🤭😁
@zuzanita1609 ja som si teraz gúglila🤦 že čo s tým kolíkom a teda byť autorkou, tak sa spýtam chlapa narovinu. Lebo si s tým asi sám dobre nerobil. Vôbec by ma v tejto situácií netrápili rozpaky.
@zuzanita1609 ja som si teraz gúglila🤦 že čo s tým kolíkom a teda byť autorkou, tak sa spýtam chlapa narovinu. Lebo si s tým asi sám dobre nerobil. Vôbec by ma v tejto situácií netrápili rozpaky.
@mdse no tak vidíš sama, dá s tým robiť také zázraky? 🤭😁
@mdse no tak vidíš sama, dá s tým robiť také zázraky? 🤭😁
@zuzanita1609 fascinujúce je, že najvāčšia dilema je, či sa ho ma spýtať, aby sa nehanbil.
@timi6401 ziadny hetero nechce do zadku...pozor na tychto chlapov,skryti homosi.Najhorsie stravit najlepsie roky zivota so skrytym teplosom,ktory vas len vyuzije na skryvanie sa...
Odpoveď na moju otázku,že či mu nieco chýba pri sexe v zadku..."ty už prosím ťa,prestaň čítať koníka,je fajn,že sa smejete,baby bláznivé 🤭,ale do mojej diery nič nevstúpi,iba opustí 😂. Mooj nepomýlený 🤗🤭😂
@timi6401 ziadny hetero nechce do zadku...pozor na tychto chlapov,skryti homosi.Najhorsie stravit najlepsie roky zivota so skrytym teplosom,ktory vas len vyuzije na skryvanie sa...
@pipimonterova To si vynechala cele bdsm muzske osadenstvo, co to chce ako dominanciu tej zeny nad nim. A to su hetero muzi, by si v zivote nepovedala, ze toto robia. Ja len, ze to moze byt aj vyrazne inak.
@morpheuss no ehm, ono aj ked si master, tak stale su tak v tomto smere urcite moznosti, povedala by som rozmanite. Ta sub iba sluzi,vieme ako to je. A co si prajes, tak pekne spravi. To je podobne ako ked napr Mistress uprednostni strapon a chlap nemoze svoj vercajch pouzit. Ta seda ma vela odtienov, ze 😂😂😂
Joooj ženy, ja kebyže tu napíšem, aké úchylky majú muži, tak koniec 😂😂😂 a aké ponuky som dostala a koľko sú ochotní zaplatiť...hrozné 😂 samozrejme zo zvedavosti som s nimi komunikovala...na zoznamke 😂
Joooj ženy, ja kebyže tu napíšem, aké úchylky majú muži, tak koniec 😂😂😂 a aké ponuky som dostala a koľko sú ochotní zaplatiť...hrozné 😂 samozrejme zo zvedavosti som s nimi komunikovala...na zoznamke 😂
@earlgrey bohová si,ja sa dnes smejeem ako málokedy (a to vytápalo po búrkach) 😆😆

Používajú ho spolu, ale teda iný typ a on sa zrazu hanbí pred autorkou...no iba ak ho používa s niekým iným ešte.