icon

Príbeh pracovnej nevery: Prežitok alebo rozlívanie monotónie?

heisenberg
6. nov 2023

Ahojte.
Stalo sa to, čo sa stáva, keď ste pracovne na seminári v cudzom meste, zábava v plnom prúde, a tiež alkohol. Ja ženatý, ona vydatá. Preskočila iskra, skončili sme pri bare. Išli sme sa prejsť von, hovorí mi, vraj nikdy nepodviedla. Najprv som nechápal, ale potom mi to došlo, kam toto celé smeruje. Boli sme ako v tranze. Detaily preskočím až do doby, keď odchádzala z mojej izby. Budete ma tu kameňovať, aký som hajzel a podobne, ale pravda je, že to neľutujem. Znova som zažil ten pocit života, to čo som už dlho nezažil ako prvé neskúsené bozky vonku v parku, keď vám svet okolo pripadal tak krásny. Život väčšiny z nás, ktorí žijú roky v monotónom kolobehu práce, rodiny a dookola, kým vám váš život nezovšednie, tajne dúfajú v tú iskru, ktorá vo vás znova zapáli tie emócie, ktoré rokmy otupeli. Milujem svoju ženu a rodinu, takže nič sa voči nim u mňa nezmení. Možno ma pochopia tí, čo si tým podobne prešli. Čo si o tom celom myslíte?

pralinka25
6. nov 2023

@marseillefan bola som na jednom muzskom fore a uprimne az tak sa od tohoto nelisi. celkom ma to prekvapilo. v tej sekcii o vztahoch to az take rozdielne nie je.

ja sa tu na tom smejem.

@heisenberg preco napises na to ze alkohol ti otvára všetky inak bloknuté dvere v hlave. Žiaľ - ked to nelutujes? neboj nejdem po tebe (viem ako si to myslel) si mi uplne u prdele. mna tato tema celkom bavi. tolko protichodnych odpovedi sa u chlapa len tak nevidi. ty si sa v niektorych odpovediach tak zamotal ze si uplne protirecis.

A @marseillefan ma pravdu. neskonci to pri jednej. za rok si na neho spomen. kazdopadne bacha na choroby. aspon tu svoju zenu doma nenakaz ked uz nic ine.

a este jedna rada. nenechaj sa tak lahko vytocit. moze ti byt u prdele co si myslia anonymne nicky na konikovi nie? radsej odpis @marseillefan ten sa ta pytal uz viac krat a na neho nereagujes zato sa rozculujes nad babami co ti neveria ze si chlap alebo nie si troll. keep calm.

marikaheidi
6. nov 2023

@rebrambora presne takto utuzujeme aj my nas vztah, prave sme sa vratili z Permonu( bez deti) sme tam stravilo 3 dni❤

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marifu potom ti napíšem detaily, keď ťa to tak berie😉

h2
6. nov 2023

@heisenberg "Ani mne by sa to možno nestalo, ale alkohol ti otvára všetky inak bloknuté dvere v hlave. Žiaľ" Hm, keď teda za to môže, ŽIAĽ, alkohol a bez neho by sa to nestalo, tak čo tak prestať chlastať?

heisenberg
autor
6. nov 2023

@h2 na konferencii kto nepije, sedí sám v kúte. Kofoly ako ty to poznajú

heisenberg
autor
Autor odpoveď zmazal
h2
6. nov 2023

@heisenberg Ahá, čiže opiť sa tak, že robím veci, ktoré by som za triezva nerobila, je vždy lepšie, než sedieť sama v kúte? Čo sa tu človek nedozvie. Okrem iného aj to, že na konferencie sa chodí chlastať. 🤔

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marikaheidi veď to je pekné. Ja proti tomu nič nemám. Nech vám to vydrží čo najviac. Ja len že človek zakopne, a ostatní ortodoxní kresťania tu na koníkovi ho dusia na zemi a stoja mu na krku.. Niesom na to hrdý, ale sebapoškodzovanie tiež nebudem praktizovať za to.

h2
6. nov 2023

@heisenberg Na človeka, ktorý je odhodlaný utajiť neveru pred svojou ženou, sem dávaš nejako priveľa informácií. Že by si podvedome túžil po tom, aby sa to prevalilo?

heisenberg
autor
6. nov 2023

@h2 zase slovičkáriš. 🥱

pralinka25
6. nov 2023

@heisenberg ja som si povedala ze si klepnem po prstoch ale to je taka blbost co si zase zapotil. v kute sedi max ten co sa nevie normalne bavit. nie je podstatne ci slopes ale ci sa s tebou ludia bavia. ak ano nepotrebujes na to alkohol. to si potom len ty myslis pod jeho vplyvom aky si cool. poznam kopec ludi s ktorymi je sranda a nepiju a ani nesedia v kute.
a vsak je nas tu pomerne dost co sa sem vraciame. pracujem na PC tak to mam ako prestavku 😉
😀 spravime si rodinny vylet cez pol Slovenska do Tatier. Som presvedcena ze tie detaily zaujmu aj muza. mozno to bude podnetne. 😀
ale ty si nezakopol. zakopnutie je trochu ine. ty si do toho siel vedome a ani to nelutujes. pamatas si vsetko takze na srto si nebol alko je len barlicka. spravil by si to aj bez neho. podla mna si moc fandis ked si myslis ako tu vsetkym zalezi na tvojej nevere.

h2
6. nov 2023

@heisenberg Akože, prepáč, ale to sú tvoje slová.

marifu
6. nov 2023

@heisenberg idem radšej robiť niečo zmysluplnejšie, ako masírovať ego niekomu kto sa opil a niekde vyprazdnil

heisenberg
autor
6. nov 2023

@pralinka25 ale prd som šiel vedome. Ako môžem zbaliť vydatú ženu s tým že ju ohúrim mojim plánom na nemanželský sex. Rozmýšľaj trošku pralinka. Nezabúdaj, že tá ženská mala očividne nejaký problém doma, keď to nechala zájsť až tak ďaleko.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@marifu Veď ale neviem čo chceš čítať.

marifu
6. nov 2023

@heisenberg prepáč, pod tvojím príspevkom sú zaujímavejšie debaty, idem tam 🙂

h2
6. nov 2023

@heisenberg Keď už ma tu obviňuješ zo slovíčkarenia: vedome a plánovane sú dve rôzne slová. S rôznym významom. To, že si niečo urobil vedome, neznamená, že si to plánoval.

heisenberg
autor
6. nov 2023

@h2 neprepáčim. Lebo sa vozíš po mne celý večer.

h2
6. nov 2023

@heisenberg To vôbec nie je pravda. Ale pokojne "neprepáč", je mi to u prdele. 😉

marifu
6. nov 2023

@heisenberg už nie si taký hrdina, že 🙂

heisenberg
autor
6. nov 2023

@h2 ok. Keď ti to je u prdele mne tiež. Aj tak idem zmazať celú túto debatu o ničom. Môžeš ísť riešiť problémy na iných fórach

pralinka25
7. nov 2023

@heisenberg ale @h2 ma pravdu robit nieco vedome a planovane su dve rozdielne veci. neplanoval si to ale vedome si si s nou isiel zasukat.
ano harmonicke manzelstvo doma asi nemala rovnako ako ty. ja nemat harmonicke manzelstvo riesim prve to a potom sukacku niekde na hotely s neznamym clovekom ktory bohvie ake vselijake choroby ma. a tiez si nemyslim ze si bol prvy. ked s tym rovno vyrukovala tak to bude na mile daleko od pravdy. mozno ani ziaden manzel neexistuje. zeny funguju v tychto veciach trochu inak. cele to trochu nesedi.

lily246
7. nov 2023

@heisenberg v jednom príspevku píšeš, že ti tu nakladajú lebo si chlap a či by naložili aj nevernej žene. Tak tu máš čerstvú tému zo včera, kde to pre nevernú ženu dopadlo smutne, posúď sám.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/je-sanca-ziskat-spat-byvaleho-manzela/
Ty to vôbec neľutuješ, chodíš na chlastacie akcie z práce aj s prespaním, je teda veľká pravdepodobnosť, že budeš pokračovať v neverách. Môže to dopadnúť zle, vždy mi je vlastne ľúto iba detí, lebo tým sa rozbije celý svet.

subartic
7. nov 2023

@heisenberg tak sa nedaj vytáčať. Za svoje reakcie zodpovedáš len ty sám . Vstúpiť na ženské fórum s takouto témou , s romantickými motýľami a očakávať ako neviem čo ? Ak si chlap , v neverách budeš pokračovať ďalej , rozbehol si mašinériu o ktorej ani len netušíš.

marseillefan
7. nov 2023

@pralinka25 s pohlavnými chorobami to trošku preháňaš... pravdepodobnosť, že tá žena mala nejakú pohlavnú chorobu, je zhruba podobná ako že ju máš ty. Ak tá žena nepatrila k rizikovým skupinám (napr. v rómskych osadách je rozšírený syfilis, HIV je rozšírené medzi homosexuálmi a narkomanmi), tak žiadnu pohlavnú chorobu s najväčšou pravdepodbnosťou nemala. V Rakúsku je legalizovaná prostitúcia a slečny musia každé 2 alebo 3 mesiace absolvovať testy. Bez potvrdenia od lekára nemôžu v práci pokračovať, pričom denne majú 3-6 chlapov. Podľa tvojej teórie by tými testami žiadna neprešla, čo sa podľa mňa nedeje. Je síce pravda, že sex mávajú výlučne s kondómom, ale orál bez je bežná príplatková vec... a napr. na bozkávanie a lízanie pipiny sa žiadna ochrana ani nepužíva. Čítal som...
A tiež poznám osobne človeka, ktorý údajne bez ochrany švihol minimálne 20 žien a nikdy nič nedostal.

subartic
7. nov 2023

@marseillefan chlamýdie , HPV , genitálne herpesy, bežná záležitosť ktorá sa ani štatisticky nevedie, hadimršky ktoré sa prenášajú sexuálnym stykom . Nemusí ísť práve o kvapavku alebo syfilis.

sense
7. nov 2023

Myslím si o tom to, ze keby si ženu miloval by si nepodviedol. A predpokladám ze nie. Si taky charakter aby si to takto povedal aj svojej žene a nechal ju povedať svoj názor.

viestta
7. nov 2023

@heisenberg to, ze si vydata zena da s cudzim chlapom na bare drink este vobec neznamena, ze sa mu podklada, ze to vsetko skonci v posteli. Na druhej strane, kazdy zadany chlap, ktory si dava na bare drinky je doma nestastny, so zenou nespava, zenu ma zanedbanu, ona zanedbava jeho, proste je uplne nestastny a ma milion dovodov aby bol polutovania hodny a len hlada Vendulju Utesitelku. V konecnom dosledku ani polutovat nepotrebuje, len potrebuje zastrcit do inej... (alebo "taktne" pomlci o tom, ze je zadany a jednoducho len chce zastrcit)
Tolko k drinkom na bare u zadanych...

sense
7. nov 2023

A zrejme by si to tiež nebral tak športovo keby je to opačne.

trinityf
7. nov 2023

Čo si o tom myslím? Že ti gratulujem. A život ide ďalej. Len to nutkanie zažiť to znova neutíchne 😉