icon

Prichytila som syna pri sexe s priateľkou

17. júl 2025

Ahojte, stalo sa vám niekedy niečo podobné, že ste pristihli svoje dieťa pri sexe ? Syn ma 22 a študuje na vysokej škole, jeho priateľka taktiež. Bola som z toho dosť šokovaná, oni vyzerali rovnako šokovane, keď nie viac😅😅 Mám s ním to prebrať, či to nechať tak? Ani neviem, ako mám reagovať a či vôbec reagovať. Stalo sa to dnes poobede, keď som prišla z práce domov skôr, ako očakávali😅 Odvtedy syn ani nevyšiel z izby, aby sa so mnou porozprával, nič, vôbec som ho už nevidela dnes. Jeho priateľka bola asi veľmi zahanbená, keďže sa potom rýchlo ponáhľala domov a pozdravila len od chodby, ale chápem ju. Ah žienky, kedy nám to stihli tie deti tak rýchlo vyrásť 😔

Strana
z2
kikusenka1
17. júl 2025

Neriesit. Myslím ze rozhovor je zbytočný . A ak by si to riešila cítil by sa este trapnejsie

betulinka1
17. júl 2025

@anonym_autor Akoze si prisla domov a bez zaklopania si vošla symovi do izby?

laurinka27
17. júl 2025

co na tom chces preberat? jasne, ze 22-rocny ma sex s frajerkou, len by si mali davat vacsi pozor na sukromie (ale to uz sa snad poucili). vobec sa k tomu uz nevracaj.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
pribinak
17. júl 2025

Čo konkrétne s nimi chceš akože preberať?

To si len tak vpálila do izby? Bez zakliatia? A neverim že si ich nepočula

Akože ak toto nie je vymyslený príbeh, tak si čudná a syn má plne právo byt nasraty

Tá posledná veta 🤦🏻‍♀️ to fakt si si myslela že 22 ročný s frajerkou nesexuju ?

larsen
17. júl 2025

Ani s nami si to nemala preberať. Ženská jedna 😅

any_soj
17. júl 2025

Prečo všetky riešite, že mu vošla do izby bez zaklopania? Možno boli v obývačke...

annm81
17. júl 2025

Zaklop mu na dvere, ospravedlň sa, povedz, že ti to bolo rovnako trápne ako im (popros aby to tlmočil aj priateľke) a že už sa nechceš k tomu viac vracať, len navrhni spôsob, aby sa to neopakovalo - buď že ty začneš klopať na dvere jeho izby, ak si to doteraz nerobila, alebo že sa má zatvárať, ak tak neurobil.

Proste rodinný trapas, aký sa občas môže prihodiť, treba to vziať z nadhľadu.

hederamonstera
17. júl 2025

Keby siel okolo mna, poviem mu, ze za mna je vsetko je ok, ze som hlupa a neklopala som, prepac. Prosim, nemajme teraz blby pocit❤️ a viac sa k tomu nevracala.

anonym_93a9d1
17. júl 2025

@anonym_autor tvár sa akoby sa to nestalo. Nevieš si predstaviť ako veľmi musia byť zahanbeni. Náš frajerova mama nacapala vo vani, našťastie to bola extra mini kúpeľňa takže stihol tam dať ruku na dvere i keď určite nás na sekundu videla. Tvoj syn má 22 rokov, priateľku. Samozrejme že spolu nepočítajú fazuľky ale spávajú spolu. Bolo od neho hlúpe nezamknut sa, rovnako ako u nás. Každopádne človek by mal klopať a nie len tak vchádzať, je to neslušné

cukroska
17. júl 2025

@anonym_autor Nevidím, nepočujem..neriešim. Trapas bude ak to začneš rozoberať .O desať, dvadsať rokov to vytiahni a pobavíte sa všetci. Je dospelý a dospelý také veci robia 😀

mahony6
18. júl 2025

Nikdy sa o tomto so mnou moji rodičia nebavili a som im zato veeeeeeeeeľmi vďačný :D oni dobre vedeli.

jaskolka
18. júl 2025

A to boli rovno v kdesi v kuchyni či obývačke,že si ich "len tak"našla? Alebo si vošla ty bez klopania synovi do izby ?
Keď prvý prípad,tak normálne povedz,že by si ocenila,keby sa pre budúcnosť zavreli v jeho izbe,nič viac nekomentuj,ale keď to bolo ,že si ty vybehla jemu do izby "len tak"potom pre budúcnosť sa nauc klopať,a nič viac nerieš.
Inak nič hrozne nerobili,je úplne normálne,že v jeho veku už má sexuálne skúsenosti. Takže už sa k tomu ani netreba vracať a zvykni si skrátka,že syn sexuje,len dúfam,že je zodpovedný a bol poučený už dávno o ochrane

anonym_3101ef
18. júl 2025

… ešte ona nech sa mu ide chudačikovi ospravedlniť, že je hlúpa vo vlastnom dome 🤦🏼‍♀️ … ja by som mu riadne naložila, že ak chce sexovať pod mojou strechou tak minimálne tak, aby mňa tým neobmedzoval lebo nemám záujem byt svedkom takýchto vystúpení … nechápem, čo z pánka robíte nejakú obeť akoby matka vtrhla do jeho bytu … trošku slušnosti a ohľaduplnosti by mladým nezaškodilo …

mogaa
18. júl 2025

nechala by som to tak a neriešila by som to.....bude mu ešte trápnejšie.....ale nabudúce si dá väčší pozor....

sense
18. júl 2025
@annm81

Zaklop mu na dvere, ospravedlň sa, povedz, že ti to bolo rovnako trápne ako im (popros aby to tlmočil aj priateľke) a že už sa nechceš k tomu viac vracať, len navrhni spôsob, aby sa to neopakovalo - buď že ty začneš klopať na dvere jeho izby, ak si to doteraz nerobila, alebo že sa má zatvárať, ak tak neurobil.

Proste rodinný trapas, aký sa občas môže prihodiť, treba to vziať z nadhľadu.

@annm81 prečo by sa mu mala ospravedlniť, že si dovolila prísť skorej z práce do vlastného bytu? 22r by mal vedieť že keď sexuje niekde kde mozu prísť aj iný ľudia ma sa zamknut

sense
18. júl 2025

Netušila by som. Ak by prišiel sám by som mu povedala že sa má zamknut

billy_jean
18. júl 2025

Sex je úplne normálna vec a nie je na tom nič zahanbujúce. Čiže jediné, čo je na tom nepríjemné je, že si ich videla - a je to pre nich, nie tak ako pre teba. Absolútne sa k tomu nevracaj, nekomentuj, nerieš. Ak sa k tomu vráti on, len poznamenaj, že potrebujú trochu viac súkromia do budúcnosti a nespoliehať sa, že nikto nepríde domov.

sickynickyobsadene
18. júl 2025

Ja by som z toho urobila srandu. Dala nejakú vtipnú blbú hlášku na odľahčenie a vybavene.

anonym_b7ea6f
18. júl 2025

Mne sa stalo dačo podobne, ako cca 10 ročne dieťa, vtedy som ešte snad ani nevedela čo je to sex, prišla som skôr domov zo školy, moji rodičia boli už tiež doma čo má dosť prekvapilo, no boli obaja v spálni, bez zaklopnia som otvorila dvere a hend zavrela 😆 našťastie som nič nevidela lebo boli zakrytý perinou

3petka
18. júl 2025

@anonym_autor to chodíš tak starému synovi len tak do izby? Či skúšali iné miestnosti. No kazdopadne tak či tak obe strany si budú nabudúce dávať pozor.

anonym_ae5084
18. júl 2025
@anonym_b7ea6f

Mne sa stalo dačo podobne, ako cca 10 ročne dieťa, vtedy som ešte snad ani nevedela čo je to sex, prišla som skôr domov zo školy, moji rodičia boli už tiež doma čo má dosť prekvapilo, no boli obaja v spálni, bez zaklopnia som otvorila dvere a hend zavrela 😆 našťastie som nič nevidela lebo boli zakrytý perinou

@anonym_b7ea6f ja som spala pri rodičoch do 6tich rokov, čiže ja som videla snáď všetko... a teraz myslím všetko... a preto som bola predčasne vyspelá a informovaná ... ale neubudlo zo mňa.

nikpa
18. júl 2025

@anonym_autor nepreberat, neriešit, tváriť sa úplne normálne. A nabudúce keď budeš mat prísť skôr domov tak sa radšej ozvi synovi 🙂

anonym_54b14e
18. júl 2025

@anonym_autor uplne normalne neriešit. Stalo sa. Ma aspoň "poucenie" ze si majú dávať pozor. Inak chore, ako tu niekto napísal, že mám asi dopredu oznamovať ze chcem prísť domov skôr aby mi tam dieta náhodou nesexovalo 🤦‍♀️ asi takto... ahoj Ferko, tu je mamka. Chcela by som dnes prísť skôr domov, nebudete tam náhodou s jankou sexovať? 🤣🤣🤣

danica2711
18. júl 2025

Ježišmária, no stalo sa, trapas, ale načo z toho robiť takú udalosť... keby sa to stalo mne s mojím synom, povieme si sorry, synku, sorry, mami a zasmejeme sa na tom...

lenka.25
18. júl 2025

Mňa tiež tak ocino načapal s mojim vtedajším frajerom. Akože trapas ako sviňa , ale tato hneď medzi dverami na nás , že či cez deň si nevieme nájsť inú zábavu a keď už nemáme fantáziu , aspoň sa máme zamykať .. no už ho vidím, ako sa mi ešte ospravedlňuje 😂

eeffka
18. júl 2025

Mam dceru v takom veku, asi by sim len prehodila medzi recou, mladeznici zamykajte sa.

annm81
18. júl 2025
@sense

@annm81 prečo by sa mu mala ospravedlniť, že si dovolila prísť skorej z práce do vlastného bytu? 22r by mal vedieť že keď sexuje niekde kde mozu prísť aj iný ľudia ma sa zamknut

@sense lebo je to ľudské a ospravedlnenie môže jednoducho znamenať, len že ťa to mrzí, nie automaticky že si spáchala hrdelný zločin. Alebo preto že autorka nepopísala situáciu úplne presne, takže pokojne mu mohla vtrhnúť do izby bez zaklopania, pričom slušnosť káže na zavreté dvere klopať.

angeli121212
18. júl 2025

@anonym_autor čo sa s ním chceš debatiť veď už je dospelý.. najviac by ocenil keby si to nerozpitvávala

sense
18. júl 2025
@annm81

@sense lebo je to ľudské a ospravedlnenie môže jednoducho znamenať, len že ťa to mrzí, nie automaticky že si spáchala hrdelný zločin. Alebo preto že autorka nepopísala situáciu úplne presne, takže pokojne mu mohla vtrhnúť do izby bez zaklopania, pričom slušnosť káže na zavreté dvere klopať.

@annm81 autorka nepíše nikde že mu vtrhla do izby, hádam keby du v tej izbe zavretý tak ich "neprichyti". A keďže ospravedlnenie znamená že ťa to mrzí, tak ospravedlniť by sa mal teda syn autorke že priviedol mamu do rozpakov, aj keď nespáchal hrdelný zlocin

Strana
z2