Prichytila som syna pri sexe s priateľkou
Ahojte, stalo sa vám niekedy niečo podobné, že ste pristihli svoje dieťa pri sexe ? Syn ma 22 a študuje na vysokej škole, jeho priateľka taktiež. Bola som z toho dosť šokovaná, oni vyzerali rovnako šokovane, keď nie viac😅😅 Mám s ním to prebrať, či to nechať tak? Ani neviem, ako mám reagovať a či vôbec reagovať. Stalo sa to dnes poobede, keď som prišla z práce domov skôr, ako očakávali😅 Odvtedy syn ani nevyšiel z izby, aby sa so mnou porozprával, nič, vôbec som ho už nevidela dnes. Jeho priateľka bola asi veľmi zahanbená, keďže sa potom rýchlo ponáhľala domov a pozdravila len od chodby, ale chápem ju. Ah žienky, kedy nám to stihli tie deti tak rýchlo vyrásť 😔
@annm81 autorka nepíše nikde že mu vtrhla do izby, hádam keby du v tej izbe zavretý tak ich "neprichyti". A keďže ospravedlnenie znamená že ťa to mrzí, tak ospravedlniť by sa mal teda syn autorke že priviedol mamu do rozpakov, aj keď nespáchal hrdelný zlocin
@sense nikde nepíše ani opak. Isteže sa jej syn môže tiež ospravedlniť, lebo to určite mrzí aj jeho - to sa predsa nijako nevylučuje. Úprimne, nechápem, prečo má toľko ľudí problém povedať prosté "prepáč, toto som nechcel".
@anonym_autor Nijako to s ním nepreberaj, ani na to nereaguj. Som podľa názvu myslela, že syn má 15 rokov. S 22 ročným sa chceš o čom baviť? Bude ti vďačný, keď to ani nespomenieš a budeš sa tváriť, ako keby sa to nestalo.
so synom chceš akože preberať čo...
možno pred 5-7 rokmi ešte by to bolo aktuálne.
A co chces akoze u dospeleho syna riesit?? Mala si sa ospravedlnit,ze si nechcela rusit a zdekovat sa prec bez slova. Vobec by som okolo toho nerozpravala.
@sense nikde nepíše ani opak. Isteže sa jej syn môže tiež ospravedlniť, lebo to určite mrzí aj jeho - to sa predsa nijako nevylučuje. Úprimne, nechápem, prečo má toľko ľudí problém povedať prosté "prepáč, toto som nechcel".
@annm81 tak to nechápem ani ja. Ale v tomto prípade pokiaľ matka nevrátila synovi do izby len tak tak by to mal urobiť syn a nie matla
Tvar sa, ze sa nic nestalo. Ved co, je to prirodzena normlana vec v ich veku a vztahu, co sa tam diala.
Nehovor o tom. Ked sa syn zjavi, bav sa o beznych veciach, svet ide dalej. Akoby to nebolo. Nenarazaj na to, ani nezacinaj o tom.
Iba ak by on o tom zacal, tak o tom s nim hovor. A kludne povedz, ze ta mrzi, ze si tam vbehla. A nech sa zamyka.
nehnevaj sa, keby mal 16 a bola by si takato prekvapena, tak ok.. ale ma 22... normalne sa na taketo reaguje, ze pardon a ide sa dalej. Za synom by som zbehla po tom, co sa priatelka vyparila, ze teda vymyslite nejake zvonenie alebo nieco, aby si ich nesokovala takto... pripadne nieco v style, ze nic sa nedeje, vsak chapes.. uz je to dospely chlap. Mne sa to stalo doma s mamou podsatne skor a nic .. srandu s z toho spravila a vyparili sme sa vsetci a viac sa to neriesilo... Hotovo. A neriesit. Nepotrebuje ziadnu diskusiu o tom.
@anonym_autor
...stane sa/stalo sa 🤷😉
...aby sa prekuslo to "trápne" ticho v domácnosti, tak ako rodič by si mohlo povedať...
..."synu, včerajšok ma mrzí, odišla som skôr z práce, viem, je to "troška" trapne pre všetkých troch... Nabudúce sa zamknite v izbe, aby sme boli všetci v pohode 😉. Polovičke to vysvetli, odkáž, že ma situácia mrzí a nech je v pohode a vždy je výtaná. Hold stalo sa... 🤷😕 A viac sa o tom nebavme, vec uzavrete 😉.
...a nikdy viac sa k tomu nevracať...
Nič horšie ako byt ticho a syn s partnerkou sa citia ako "blbci", v podstate všetci traja zúčastnení. Treba to uzavrieť žmurknutím oka a úsmevom, aby sa jeho partnerka necítila blbo do smrti a "...a možno" i budúca nevesta pred tebou nemala stres...
Dospelí ľudia... s detmi (hoc dospelými) vždy otvorena debata a nezametať veci pod prah... 😉
Spankers - Sex On The Beach (Official Video HD)
Ja by som mu povedala, že aj ja som v jeho veku sexovala a otočila to na srandu.Nas prichytil môj otec nevedel, že nie som sama doma ešte, že bola tma tak sa vyparil do kuchyne niečo hľadať😉
zas len výkrik do tmy bez reagovania autorky