icon

Princ Krasoň či Drevorubač. Ktorý vás priťahuje?

19. máj 2023

Komu by ste prirovnali vášho muža? Mala som Krasoňa a ten prd robil, len chcel byť obdivovany a chcel aby som sa o neho starala ako matka. Teraz mám muža ako z reklamy na pracovne nastroje🤣 a úplne som z neho paf, hlavne keď je v pracovnom mi teču na neho sliny. Inak ma VŠ je úradník. Čo Vás na tom Vašom najviac priťahuje?

vanessad15
19. máj 2023

No tak ja mám doma hokejového princa krasoňa ktorý síce nie je úplne manuálne zručný, ale zase je veľmi nápomocný čo sa týka syna a aj vie čo to uvariť čiže ja som spokojná a ľúbim ho.🙏❤️

svokrinjazykmonika
19. máj 2023

Drevorubač. 😁

vani190493
19. máj 2023

@vanessad15 hokejového princa mám aj ja. 😉

lucka_ke
19. máj 2023

ja mám normálneho chlapa, nie je vzhľadom ničím výnimočný, ale je to super parťák do každého počasia, krása vekom pominie

vanessad15
19. máj 2023

@vani190493 Aspoň nie som sama, a vidím, že sa ešte aj rovnako voláme😅

romi0310
19. máj 2023

No ja mam doma drevorubaca s bradou, 190 cm vysokeho a v uniforme (vojak) a nic proti krasonom, ale mna taki muzi proste nepritahuju. Ja potrebujem testosteron :D ked sme raz boli v jednej pivarni s muzovymi kolegovcami a ich partnerkami a vosli sme do miestnosti a vsetky zenske boli mimo, tak som az tak pysne kracala :D svaly, tetovanie, brada :D je to take pekne, muzske. Obtiahnute rifle a ruzove kosele su podma mna strasne priteplene :D

aurora33
19. máj 2023

@romi0310 aj ja mám vysokého bradateho chlapa, presne ako píšeš, čistý testosterón, ale zároveň je tak úžasný, starostlivý a nežný ku mne a k deťom. Lubim ho najviac na svete 🙂

vani190493
19. máj 2023

@vanessad15 áno áno áno

romi0310
19. máj 2023

@aurora33 presne toto mam aj ja 🙂 moj manzel posobi velmi autoritativne, chladne a nedostupne. Ale ja milujem tu jeho neznu stranku, ktoru ukazuje len predo mnou. Ja ho poznam fakt z tej milujucej a laskavej strany. Pritom v praci musi byt autoritativny a prisny

autor
19. máj 2023

Zaujímavé ako taký chlapi ako hora s neuskutočnou silou dokážu byť neuveritelne nežný a starostlivy.

romi0310
19. máj 2023

To su tie polarity 🙂 a kedze sa pohybujem dlhe roky v tychto kruhoch, policajti, kuklaci, vojaci, tak velakrat tie najvacsie chlapiny su ti najlaskavejsi 🙂 samozrejme su aj vynimky. A zas niektori 170 cm muzi su despoti 🙂

reddflowerlife
19. máj 2023

Mne sa pacia viac drevorubaci, manualne zrucni.. podla mna je to trapas ak muz nevie robit manualne prace.. coraz viac si vsimam ze muzi vyzaduju od zien tie zenske prace, ale oni sami nevedia “muzske prace “

lenvam
19. máj 2023

Ja mam drevorubača Farquaada 🤣

diewcatqoo
19. máj 2023

Nemam rada asi ani jeden extrem. Viac ako vyzor ma pritahuje asi celkovo charizma cloveka. Mam chlapa, ktory je vyzorom uplne normalny, ani hora svalov, ale ani metrosexual. Ale pre mna je naj a pritahuje ma aj po rokoch.

iceberg
19. máj 2023

@romi0310 Prepac , ale co ma výška spolocne s charakterom človeka ? 🙂 mi to pride ako predsudky voci nižším mužom

karolinakr
19. máj 2023

@romi0310 kuklači su velmi sexi, mimochodom ked Lučansky kračalv čiernom oblečeny, tak mi bolo horko vysoky jak hora, svaly, pekny ksicht

karolinakr
19. máj 2023

A kto ma Fantozziho nech sa prizna?

romi0310
19. máj 2023

@iceberg prepac, ale nechapem tvoj komentar. Asi si to zle pochopila. Ked ktokolvek vidi vysokeho muza so svalmi, velakrat to vzbudzuje u druhych respekt a ludia si takych muzov radi skatulkuju k drsnym a silnym chlapom a ja som len chcela poukazat, ze taki su velakrat praveze nezni. A vela tych nizsich muzov, u ktorych ludia nevidia ziadne nebezpecenstvo, byvaju velakrat despoti. Samozrejme to bol len priklad. Mne sa proste paci, ked muz posobi drsne, ale doma sa zmeni na nezneho pritulneho muza. Nic ine v tom nehladaj. Poznam vela krasnych chlapov, ktori maju 175 cm a maju na kazdy prst 5 zenskych