icon

Priťahuje vás váš dlhoročný partner?

21. apr 2023
katkine_terapie
22. apr 2023

Autorka: Problémom je, že to nie je nepodstatné. To, ak nás niekto nepriťahuje (nemá to nič spoločné či je to vytehličkovaný svalovec alebo útly typ) ovplyvňuje celkové fungovanie páru, pretože sex a intímnosti sú jeho súčasťou.

katkine_terapie
22. apr 2023

@stanulienkat to, že máte sex znamená (a ešte aj častejšie ako mladí), že partner ťa priťahuje 🙂 Inak by ste ho nemali.

drahomirrra
22. apr 2023

@zuzanockamt
@mooonika1975
@stanulienkat A ved nebudte na nu zle, jej mozno ozaj staci tak malo a fakt svojho muza obdivuje. Ved na tom nie je nic zle, nech ma aj 175 cm a 90 kg. Vsak kazdemu sa nieco ine paci.
A za mna, ja neviem, muza poznam 15 r, manzelia sme ovela menej a kolise to. Raz sa mi paci, raz ho neznesiem. 😂😂😁 Faktom je, ze ma pritahuje na nom najma to, ze vekom zmuznel, proste je to chlap a nie chalan, ako ked sme sa dali dokopy. Plus pri stavbe domu chudne, tak bonus 2v1 😂😂

stanulienkat
22. apr 2023

Podľa mňa autorka túto otázku ani nemyslí tak doslovne. Podľa mňa je s partnerom dlho, už sa okukali, nabrali rutinu a už nie sú taki spontánni ako v mladosti. Mozno sa spolu aj nudia. Len to si netreba zamieňať za ne/príťažlivosť. Na vzťahu stále treba pracovať.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
petulda333
22. apr 2023

@drahomirrra preco myslis,ze jej staci malo? To,ze sa jej chlap tebe alebo inym nepaci,neznamena,ze to je malo. Alebo,ze je horsi nez ti vasi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
22. apr 2023

@elizabet173 To nie je negativizmus, nemám na to dôvod.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
22. apr 2023

@elizabet173 To bolo koštatovanie reality tohto fóra.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vevapeto
22. apr 2023

Samozrejme….časom zisťujem, že viac ako na začiatku. Myslím, že nejde len o fyzickú krásu, svoje zohrávajú aj jeho vlastnosti.

petulda333
22. apr 2023

@elizabet173 velmi pekne si to napisala. Tiez mam v okoli pary,kde vidno,ze to medzi nimi iskri

zuzanockamt
22. apr 2023

@elizabet173 Takto som to nemyslela, ale skôr ide o to, že žiadna to tu nenapíše - napr. nie je to ako na začiatku a pod., zase nemusí ísť o extrém, že sa muž o seba nestará. Bola tu nedávno podobná téma, až jedna nabrala odvahu. Tu sa realita nenosí.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
22. apr 2023

@elizabet173 Zase si nepochopila. Nevadí. Znova extrém.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
22. apr 2023

@mamula20 Isteže 🤭

domkakvet
22. apr 2023

Nie je to o vyzore, ked stretnes tu pravu, ani ty to uz nebudes riesit take blbosti.

babulkomale
22. apr 2023

@mooonika1975 nie nie, vari v obleku, aby bol sexi ked pojde otvorit keby niekto zvonil.
A ona v ihlickach sedi na barovej stolicke, pije vino a tesi sa na veceru.

matkahelka
22. apr 2023

co znamena pritahuje? ze sa mi pri nom roztrasu kolena? ci mam hned vlhke gatky? jasne, ze nie. Pribral 20 kil, zacina sediviet a zacal si obhryzat nechty (blee). Takze je jasne, ze fyzicky uz nie je taky, ako pred 16 rokmi. ale to nie som ani ja. ale mna na nom pritahuje jeho encyklopedicka rozhladenost, az sialena zodpovednost k rodine, laska k nasim dceram, to ako o 22.00 vstane unaveny ako kon z postele, lebo o 21.55 si dcera spomenie, ze rano do skoly potrebuje gastany/listy/kamene. a o 22.15 s nou uz beha s baterkou po parku ci ide do lesa. to ma na nom pritahuje. a este jasne aj ten skvely sex, lebo po tolkych rokoch uz vie, co kde stlacit alebo nestlacit. a aj ked priberie este dalsich 20 kil a este viac zosedivie, nevymenim ho. ale ked neprestane obhryzat nechty, tak ano!

mamina7070
22. apr 2023

iac ako 20 rokov v manzelstve chemia stale je ale je jasne ze spravanie a vyzor uz nie je ako v dvadsiatke. a tak to ma byt vztah sa obrusuje a clovek dozrieva
my sme vo faze kedy ostavame coraz castejsie samy (bez deti) tak sa spoznavame nanovo zacali sme chodit do divadla (viac krat do mesiaca) len my dvaja na dovolenku tiez to neni jednoduche ale zatial to ide

babulkomale
22. apr 2023

Fiha a ako fungujete v posteli? Predstavujes si niekoho ineho? Nedokazem to pochopit byt 15 rokov s niekym bez chemie...

babulkomale
22. apr 2023

@mamula20 tvoj muz je podla mna svaty.

mamina7070
22. apr 2023

@babulkomale tak zasa sa netvarme ze po tolkych rokoch je to vzdy o motylikoch v bruchu atd niekedy je to proste len o zvyku

doplnam a nie je to o tom ze sa nemiluju ale ako sa vravi nie kazdy den je nedela

babulkomale
22. apr 2023

@mamina7070 to je ok a v poriadku ze tie endorfiny sa ukludnia a vsetko ide dalej. Ale tu pise autorka.ze nikdy chemia nebola, na to reagujem.
V beznych paroch bola chemia aspon prve roky na rozbeh a potom sa to pretavilo do priatelstva, zvyku atd.
Ale nedokazem si predstavit mat sex bez chemie aj po rokoch, aspon v tej spalni by to malo vzplanut aj ked pocas beznych dni sa uz na seba nevrhaju ako kralici.

mamina7070
22. apr 2023

@babulkomale ved hej ale teda na vztahu treba pracovat a vela veci vie prekvapit aj po rokoch resp vplyvom vonkajsich udalosti ale teda za mna najhorsie
je ak je tam lahostajnost a ignorancia vtedy to uz nedava zmysel

milanemila
22. apr 2023

Ked citam niektore komentare, tak mne je vas zeny vlastne luto, ze zijete s niekym, kto vas nepritahuje ja neviem ci zo zvyku, ci ako spolubyvajuci, ci z rozumu alebo preco, ale robit si posmech z ludi, kt sa aj po 10/15 alebo 20 rokoch stale pritahuju, lubia sa atd je naozaj hlboko pod uroven a to, ze vy taky vztah nemate, neznamena ze ostatni ziju rovnako 🤷🏼‍♀️

zuzanockamt
22. apr 2023

@milanemila Z čoho si usúdila, že ten, kto to tu nenapíše, nemá dobrý vzťah? A o tomto píšem, toto konské fórum je len o extrémoch. Buď alebo.