icon

Problém v manželstve

ivantzpresova
3. nov 2022

Dobrý deň, prosím, potrebujem pomoc, moja manželka každý večer číta pre zábavu tieto nezmyselne hlúpe diskusie a príspevky bez štipky zmyslu, keďže už sa nerozprávame o problémoch so svojimi partnermi, zatiaľ to nemá žiadne následky, no bojím sa že jej začne klesať IQ, vedeli by ste mi prosím pomôcť?

stanulienkat
4. nov 2022

máš vo všetkom pravdu, aj v tom klesajúcom IQ🤣🤣😁😁 bohužiaľ neviem prečo, ale táto stránka je návyková. Ale zase dobre sa tu zabavíš na tých stupídnych otázkach a odpovediach.😁

vlado818
4. nov 2022

To myslite vazne tuto odpoved: (@ivantzpresova ja si nemyslím,že sú to nezmyselné diskusie, su veľmi obohacujúce. Skôr je otázka na Vaše manželstvo ,že prečo je tu a čo tu hľadá, s čím potrebuje pomôcť. Sú tu rôznorodé príspevky a rôzne reakcie , vyberá sa to najlepšie,čo Vám pasuje.)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
vlado818
4. nov 2022

@zoro9836 Ja sa ani panovi necudujem ze ma strah ze sa z jeho zeny stane nieco ... Toto forum je max dobre tak na wc ked si precitam namiesto novin. Ale zase vecer sa so zenou dobre sa zasmejeme nad niektorimi prispevkami. Ludia si spravili z fora poradnu pre debilov a nepouzivaju vlastny rozum. Nazor ze kazdych kto si da 1 pivo je alkoholik, treba sa hned rozviest bez poznania vsetkeho. A ak je clovek slabej povahy tak moze sklznut.
A ked niekto napise ze tu niesu nezmyselne diskusie tak nemam slov.

amiaja
4. nov 2022

@vlado818 a vam to nejako znizuje IQ ked sa tak bojite o jeho zenu? Chlapi idu davat rady ake je toto forum a sami sem chodia a prispievaju🤦‍♀️😅

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
rusalinka
4. nov 2022

Ivan, Ivan, však ty budeš len dáky lapaj, ktorý sa sem tiež prišiel len pobaviť? 😉...

vlado818
4. nov 2022

@amiaja ano mate pravdu pridavame sem prispevky aby bol pohlad na danu vec aj iny.( Aspon ja)
Mne skor to pomohlo pochopit manzelku. Myslim to v dobrom.

amiaja
4. nov 2022

@zoro9836 suhlasim ale neviem co riesi zakladatel temy.. vsetci alebo teda vacsina sem chodi aby sa "odreagovali", zasmiali, precitali si problemy inych, pripadne poradili, prispeli svojim pohladom na vec. Preco by mi to malo znizovat IQ? Ano, su tu vselijaki jedinci, ze niekedy nechapes ale preco by to malo mat vplyv na teba? Ved nech sa autor pripoji k zene, precitaju si nieco spolu a podiskutuju o tom. Preco by mala jeho zena osprostiet len preto ze cita konika😅

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
4. nov 2022

@zoro9836 A keby len ženám! Dokonca aj mužom, ktorí sa týchto nezmyselných diskusií zúčastňujú.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
amiaja
4. nov 2022

@zoro9836 toto co opisujes su zeny/chlapi ktori uz predtym nemali bohvieake IQ aj bez konika. A takym to asi ozaj narobi viac skody ako uzitku. Ale verme ze autor ma normalnu zenu a nemusi sa bat ze tu pochyti nejake "rozumy" ktore by ich mohli ohrozit

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
triomama
4. nov 2022

Odpadávam z chlapov na MK 🤣

kvetinka75
4. nov 2022

a ty máš aké IQ? normálneho chlapa by nenapadlo sťažovať sa na ženskom fore na manželku

osky
4. nov 2022

@ivantzpresova
@zoro9836

Chlapci,a preco ste vlastne tu?
Zalozte si vlastneho-chlapskeho kona,a tam mozete rozberat PRE VAS zmysluplnejsie temy...
Napr.tie o pive...
Pretoze typicky chlapske-hned si s spolu dat pivo.
Ste schopni komunikovat aj bez alloholu,??ked uz riesite to IQ tu na MK
"Kazda zena totiz doslova zboznuje chlapa pachnuceho po pive-a patricnym IQ po konzumacii piva" ...
A nie,nemam nic proti pivu..rada si obcas dam.
Ale nie na mamickovskej stranke...🍻

777januska777
4. nov 2022

@zoro9836
@ivantzpresova ženy majú modry konik a chlapi to pivo s kamarátmi, kde sa idú postazovat na svoju hroznú zenu a ešte popritom omrknut čašníčky 😀 takže chlapci moralisticke reči si odložte na pivo a pekne vynadajte vášmu kamošovi, ktorý sa bude sťažovať na svoju ženu, ze je jednostranný a ma sa na to pozrieť z jej pohľadu. 👍

danica2711
4. nov 2022

@zoro9836 @ivantzpresova chlap, ktorý píše na babské fórum a robí tu zo seba haura, je rovnako trápny ako sliepky, čo si nevedia poradiť so základnými životnými úkonmi. IQ oboch kategórií je tak zhruba na úrovni izbovej teploty

kamatopo
4. nov 2022

@danica2711 👍👍👍👍👍🤣

mamusa123456789
4. nov 2022

@zoro9836 ale keď je raz niekto ovplyvnitelny tak je jedno ci číta koníka alebo chodí na pivo proste vždy sa nájde niekto kto tu osobu ovplyvní, nie je to o tom ze iba na MK sa ovplyvnuje

lalenka33
4. nov 2022

@zoro9836 nefandi si, sú nicky, ktoré sú ako vegeta a tak si ich človek rýchlo zapamätá a keď sa k tomu pridajú názory, ako sú tie tvoje, tak nieje očom

lulaby1982
4. nov 2022

@ivantzpresova prosím Vás čo Vás dráždi,ak je všetko ok doma ,šak nech si ide na stránky ,šak ona sa zabáva na jednoduchosti niektorých ľudí,čo je bakane,ale je to sranda ,ak sú vážne veci to beriem,že treba vážne sa postaviť k tomu ,ale toto šak vitajte tu ,dajte nejakú tému a nech sa zabavíme

Naša spoločnosť je v takom v hovne,že nejaký prehltnuty listocek je ružová alej , ešte to by ma dráždil.Niektori ľudia sem píšu ,lebo sa nudia a robia si srandu z druhých ľudí.

To ako American ,zažaloval spoločnosť,lebo nedala do pokynov na mikrovlnku ,že macka nepatrí do mikrovlnky ,tak odvtedy majú caution,že že mačka 🐱 nepatrí do mikrovlnky , mňa štve zapadna stoka sa stala normou,tak ako k nám idú zo západných obchodných reťazcov druhotriedne potraviny ,tak aj naše myslenie sa stalo druhotne

sinusoida
4. nov 2022

@ivantzpresova skúste popracovať aj na svojom IQ, aby ste manželke vedeli pomôcť aj inak, než tým, že sem aj vy hodíte príspevok😄🤪, poprípade ju niečím zaujať...

karolinakr
5. nov 2022

O čo ti ide? Niekedy sa riešia sprostosti - muž vypil jedno pivo, mám sa s nim rozviesť? Nie, nemáš! ale ked sa pýtaju radu, ze maju sebeckého muža, ktorý je lakomý, sebec v posteli a 30 žien napiše - roziď sa s ním, a potom pridu dvaja chlapíci 's názormi " vy negativne ovplyvňujete ženy" alebo " mojej žene klesa IQ" like seriously? To môž napisat len smrad, ktoremu vyhovuje na niekom parazitovať a je šokovany, že ženy sa vedia aj vzbúrit.Čitala som.mužske magaziny, mala som možnosť do mužskeho myslenia nahliadnuť..Ja milujem mužov a vždycky som, ale ako si niektore ženy nechaju na hlavu srať, to je pre mňa záhada...A nemyslim si, že tu stracaju IQ..Tu su uplne ine problemy na tejto stranke..Vzhladom na to, že nie si žena, nikdy nepochopís..Takže jedine, čo ti poradin, pál odtialto a maj sa dobre !...

hayabusa1337
5. nov 2022

@ivantzpresova napr ja sa priznam ze priatelka absolutne neriesi modry konik a pre mna je to taka psychohygiena ze pridem zasmejem sa na niektorych jednoduchsich prispevkoch alebo niekedy pridam ten chlapsky komentar, ktory je out of the box oproti zenskemu zmyslaniu a mozno im otvorim oci ze situacia sa da vnimat aj inak.. ale co som si tu potvrdil za tych par mesiacov nepravidelnych navstev je : 1. je tu strasne vela administratoriek, ktore pridavaju vymyslene pribehy aby zaujali a priputali obecenstvo
2. su zeny ktore maju viac zenske zmyslanie a zeny ktore maju viac chlapske zmyslanie, takze nie je zena ako zena a nie je muz ako muz..

hayabusa1337
5. nov 2022

@osky ja napriklad uz pijem skoro iba v robote..

ukulela
5. nov 2022

@vlado818 mne tu pri novorodencovi urcite par rad pomohlo. Baby sa tu radia co kupit do vybavicky, z vlastnej skysenosti vieme poradit vychytavky, casto tu dostanu prve info o kojeni, o prikrmoch. O tom, ako si zachranit matersku atd. Ze su tu aj pixoviny? Ok, je to sociologicka vzorka. Ale bolo tu aj par silnych pribehov, kde zenam rady z mk realne pomohli a mozno ich aj zachranili.

stanulienkat
5. nov 2022

@ukulela ano, toto tu je sociologicka vzorka. Ale clovek sa zacina bat, kam ludstvo a ludska hlupost speje. Dufam, ze toto nie je reprezentativna vzorka naroda, lebo sme fakt v riti.😁