icon

Prvé rande s prespaním a sexom

Dnes o 13:06

Ako casto, resp. stava sa vam to, ze chlapa ktoreho pozvete na prve rande ku sebe, poziadate aby u vas prespal do rana? Co na to treba po 5 dnoch pisania si.

A nie nieje to vymyslena tema seriozne ma to zaujima, kedze ja to mam prave za sebou.

Strana
z3
lucylaw
Dnes o 15:02

Ako vlastne znie tvoja otázka? Podľa mňa žiadna normálne žena nepozve k sebe chlapa domov na prvé rande rovno s prespatím a sexom po 5 dňoch písania si,obzvlášť,keď nemáte ani len vymenené telefónne čísla..Takže buď je psycho alebo je to nejaká zufalka alebo proste len potrebovala sex..A s tým,že si sa ani neosprchoval si sa nám chváliť nemusel,ble 🤢

sova7
Autor odpoveď zmazal
personality
Dnes o 15:17

No určite nie. Už aj keby došlo k sexu nejakým zázrakom, tak pozvať si ho k sebe domov? Absolútne nie. Ale tak mohlo to byť aj pre ňu niečo nové, možno sa už neozve keď sa jej to rozloží v hlave.

earlgrey
Dnes o 15:25

Mňa len zarazilo to, že po pretrtkanej noci si sa ani neumyl, veď koľko minút by ti to zabralo? fuj no...a ešte taký ideš do práce 🤦‍♀️ koľko máš rokov? 20?

anonym_1761e5
Dnes o 15:36
@anonym_autor

@anonym_1761e5 neuveris ale nie. A ako sa tak zamyslam, uz fakt davno som od nikoho nepytal telefonny kontakt, kedze pouzivam hlavne facebook.

@anonym_autor komuniikujem tiez prevazne online, ci fb, alebo nejaky msg ale cislo nemat na cloveka s ktorym spim.. a online je len v urcitej dobe dotycna.. vsak mam mobil, som moderna zena, online som 24/7 :DDD internet nevypinam... :D ale ok.. kazdy to mame inak

autor
Dnes o 15:43
@anonym_1761e5

@anonym_autor komuniikujem tiez prevazne online, ci fb, alebo nejaky msg ale cislo nemat na cloveka s ktorym spim.. a online je len v urcitej dobe dotycna.. vsak mam mobil, som moderna zena, online som 24/7 :DDD internet nevypinam... :D ale ok.. kazdy to mame inak

@anonym_1761e5 ja som siel na stretko, spoznat sa po 5 dnoch pisania, ani by ma nenapadlo za tym hladat nieco ine. a podla stavu dolnej upravy ani ona s tym nepocitala.Cislo nebolo treba .

anonym_24adb0
Dnes o 15:45

@anonym_autor nespim s cudzimi ludmi.

ekira1
Dnes o 15:48
@anonym_autor

@anonym_1761e5 ja som siel na stretko, spoznat sa po 5 dnoch pisania, ani by ma nenapadlo za tym hladat nieco ine. a podla stavu dolnej upravy ani ona s tym nepocitala.Cislo nebolo treba .

@anonym_autor jeden detail lepší ako druhý.. no možno si jej tak padol do oka, že sa neovládla .. alebo len hľadá sex, viac nepotrebuje ..

anonym_34b976
Dnes o 15:51

To bude asi nejaká rozhoďnôžka slušne napísané 😄 K tomu poriadne zúfalá.
Slušná a normálna žena toto nikdy neurobí.

anonym_14110d
Dnes o 15:58

Ahoj. Rieši sa tu hlavne motivácia dotyčnej. Nedovolím si súdiť. Píšeš,že obaja ste s takým záverom napocitali. Čiže ste si tak výborne rozumeli? Aký si mal pocit z písania a z rande predtým ako ste šli k nej? Aky dojem si z nej mal? Prvý pocit?

laila22
Dnes o 16:01
@anonym_autor

@orisker ???? .. to mna stve skor, ze rano som sa nemohol ani osprchovat a utekal som do prace... este do piatej tu budem seiet dva dni neosprchovany.

@anonym_autor prečo si sa nemohol osprchovať?

anonym_d41e60
Dnes o 16:02

Ja som sa tak po 2 týždňoch písania stretla. Aj sme sa spolu vyspali, a čuduj sa svetu, sme spolu a je nám super. Nie u mňa, uňho sme skončili 😉

autor
Dnes o 17:32
@anonym_14110d

Ahoj. Rieši sa tu hlavne motivácia dotyčnej. Nedovolím si súdiť. Píšeš,že obaja ste s takým záverom napocitali. Čiže ste si tak výborne rozumeli? Aký si mal pocit z písania a z rande predtým ako ste šli k nej? Aky dojem si z nej mal? Prvý pocit?

@anonym_14110d vsetko sa porozpravame za pol hodinu, uz je na ceste prezmenu ku mne a ostane do zajtra..a samozrejme som uz po sprche

pr85
Dnes o 18:46

@anonym_autor Ty asi rada zbieras pohlavné choroby, však? Po 5 dňoch písania si skončiť s chlapom, o ktoreho zdravotnom stave nič nevieš v posteli? No ďakujem.

bielasovicka
Dnes o 18:48
@pr85

@anonym_autor Ty asi rada zbieras pohlavné choroby, však? Po 5 dňoch písania si skončiť s chlapom, o ktoreho zdravotnom stave nič nevieš v posteli? No ďakujem.

@pr85 autor je ten chlap.

pr85
Dnes o 19:10
@bielasovicka

@pr85 autor je ten chlap.

@bielasovicka OK. Teraz som si to pozrel. Ale to, čo som napísal, platí. Ja som ako chlap proti promiskuite a takúto zenu by som poslal do teplých krajín. Dúfam, že keď už takéto aktivity praktizuje, tak aspoň s kondómom.

demodun
Dnes o 19:18

@anonym_autor asi dúfala, že bude pokračovanie 🤔
Asi už dlho nemala kávu

anonym_835bcb
Dnes o 19:33

Nikdy u mňa nespal.Bud ja u neho alebo niekde inde spolu a po piatich dňoch už vôbec je to skoro

anonym_2ce9fb
Dnes o 20:13

zaujima ma co bude dnes….. daj vefiet

patrike
Dnes o 20:23
@pr85

@pr85 Aky je rozdiel skoncit s niekym v posteli po 5 dnoch alebo mesiaci a piatich rande ? Ako to zmeni jeho minulost, ci uz sexualnu alebo zdravotnu ? Moze mat HIV alebo zltacku, ked cestoval po Afrike pred 3 rokmi a liecil sa tam na malariu infuziami v divnej nemocnici. Moze byt bezpriznakovy nosic chlamydii od 17 rokov, ked ho zaucila za kulturakom na diskoteke pripitucka miestna vesela slecna ...
Jedine, co ti da aku taku istotu je poslat ho na testy pred prvym sexom. Ty to takto robis s kazdym chlapom ?

Strana
z3